Klote

Ik heb hem nog steeds niet ontvangen

Vlotte levering & activering

Bioscoopkaarten werden snel geleverd. Ook de activering was goed te doen.

Gebruikersvriendelijke site.

Aankoop verloopt soepel en makkelijk overdraagbaar

Snel en goede info nadat ik heb gebeld

Ik had problemen om de actiecode te activeren. Nadat ik heb gebeld heeft de medewerker mij top geholpen. Ik geef hem morgen cadeau

Cadeau was een succes

De gepersonaliseerde online bioscoopbon werd enthousiast ontvangen door de jarige. Hij was er erg blij mee! Deze bon is een goed ‘last minute’ cadeau.

Levering was traag

Ik vind het bijzonder dat ik anno 2025 iets relatief eenvoudigs bestel er 5 werkdagen op moet wachten voor levering. Verder prima

Levertijd was te lang

Ik kreeg op maandag een mail dat mijn cadeaubon was overgedragen aan PostlNL. Ik had de cadeaubon die vrijdag ervoor besteld en had de bon na een week nog niet binnen. Helaas een fysieke cadeaubon in de winkel moeten halen. Levertijd niet echt meer van deze tijd... klantenservice was wel erg vriendelijk.

Handig en snel

Super makkelijk en geen porto kosten

Zeer slecht

Een week na bestelling (en drie dagen na het feest waarvoor de bon als cadeau bedoeld was) is de bon nog niet ontvangen!

Fijn dat het mogelijk is om bon zowel digitaal als fysiek te te ontvangen

Geen bijzonderheden

Snelle levering en activeren fluitje van een cent

De bonnen werden snel bezorgd en ik kon 12 bonnen tegelijk activeren. Ik dacht alleen dat ik zelf een tekst kon maken op de buitenkant van de envelopjes, maar die tekst wordt afgedrukt op ren sticker en aan de binnenkant geplakt.misschien had ik het niet goed gelezen.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel.

Opsturen duurt belachelijk lang.

Twee bioscoopkaartjes besteld. Ik heb er in totaal 8 dagen op moeten wachten. Bij navraag wordt Post NL als de schuldige aangewezen door de klantenservice. Ongeloofwaardig. Waarom? Omdat, als ik iemand een kaartje stuur is het binnen maximaal 3 dagen aangekomen. Ik kan me niet voorstellen dat ze bij Post NL denken "oh het is van de Nationale Bioscoopbon, dan gaan we er eens een flink stuk langer over doen". Het is hoogst ergerlijk.

Snel en leuk

Ze hebben het super leuk gemaakt met een leuk heel persoonlijk uiterlijk. Je kunt m snel digitaal geven, en eventueel ook in de brievenbus. Echt leuk gedaan.

niet ontvangen

bon is nooit binnen gekomen

(Nog) niet goed

Ik heb de fysieke bonnen helaas nog niet ontvangen.

Gemakkelijke en overzichtelijke website.

Bestelling en levering ging fantastisch. Wij hebben er onze familieleden heel blij mee gemaakt.

Niet ontvangen

Al bijna een week geleden aangevraagd, nog niks ontvangen

ok

Vond het niet altijd even duidelijk op de website

Ik vond het erg zalig

So easy! so nice!

My favorite gift to give!

Snel en makkelijk een cadeau

Heel makkelijk en snel een super leuk cadeau te regelen. Met een keuze uit leuke afbeeldingen en thema’s om het cadeau persoonlijk te maken. Wat me tegenstaat is dat bij het afrekenen met iDeal ik verplicht wordt om al mijn NAW gegevens aan u te verstrekken. Dat bevreemd me want voor een afrekening via iDeal heeft u dat niet nodig. Ik vraag me af of dit volgens de wettelijke regels wel mag. Dit is voor mij een reden om deze online versie van de bon niet aan te raden bij anderen

Makkelijk en snel

Het was makkelijk om deze bon te regelen als cadeautje voor iemand. Superveilig door de aparte activatiecode

Bon is niet afgeleverd

Zojuist nog even gecheckt, maar gewoon niet geleverd bij vrienden van me.

Moest de klantenservice bellen omdat de kaart niet geactiveerd kon worden

Werd uiteindelijk door de medewerker opgelost! Er zat een bug in de website! Maar verder prima

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.