Snel en makkelijk.

top

top service

Tegoeden moeten onbeperkt geldig zijn

Ik vind het balen dat er nog steeds kaarten uitgeven mogen worden met een beperkte inlevertijd. Bioscoop bonnen zouden onbeperkt geldig moeten wezen net als heel veel andere bijvoorbeeld theater

Helaas niet dezelfde dag nog verzonden (ondanks dat ik de bon besteld had om 12u ‘s middags) maar de dag erna pas verzonden. Gelukkig was de postbezorging zelf niet vertraagd en kwam de bon wel op tijd binnen en hoefde ik niet met lege handen naar de verjaardag. Direct de bevestiging gehad en de mail met activatiecode kwam netjes apart. Prima dus.

bevestigingsmail kwam dag later pas

Alles ging prima en de bon is ook (per mail) geleverd, maar ik kreeg daar geen bevestigingsmail van en wist dus niet of hij wel/niet bezorgd was. Dat moest ik toen navragen bij degene aan wie ik hem gegeven had. Niet zo leuk. Ruim een dag later kreeg ik de bevestigingsmail pas dat hij bezorgd was.

Snelle en goede levering

Zeer tevreden en alles mooi op tijd! Heb het cadeau gedaan aan zus en zwager.

Waar blijft mijn activeer code

Ik heb de mail van de activeercode niet ontvangen, das vrij lastig als je de bon cadeau wilt geven. Nu moet ik gaan bellen maar dat kan alleen tijdens kantoor uren.

ruim voldoende

Was wel goed, behalve dat de bon een dag later kwam dan jullie hadden aangegeven, zodat ik die dag het cadeau niet mee kon nemen

Snelle levering, maar de tekst voor bij de bon is lastig.

Het bestellen ging prima en ik had het de volgende dag al in huis. Ik had vier kadobonnen en je kon een tekst voor bij de bon intypen. Er stonden 4 regels dus, dus ik ben er vanuit gegaan dat elke regel voor 1 kaartje was. Dat was niet het geval, elke kaartje kreeg de zelfde tekst, dus dat zag er heel raar uit. Puntje om aan te denken dus. Verder prima.

Geweldig!!

Na even een belletje wist ik precies hoe ik moest handelen! En onze kleinkinderen waren happy!!

Snelheid

Snel, gemakkelijk een grote hoeveelheid bonnen gekocht en met 1 werkdag bezorgd.

Heel tevreden

Snelle en correcte levering. Makkelijk te activeren.

Eenvoudig, maar niet te versturen op specifiek tijdstip op dezelfde dag

Het bestellen is eenvoudig. Je kan de digitale bon ofwel direct laten versturen of op een bepaalde dag en tijdstip. Wat vreemd is is dat je hem niet op dezelfde dag nog op een specifiek tijdstip kan versturen. Vreemd, omdat direct versturen weer wel kan.

Filmblikverpakking is top

Snel geleverd, de mogelijkheid een eigen foto erop te laten zetten en het laten verpakken in filmblik is echt een leuk kado om te geven.

Fijn dat de bioscoopbon wordt verzonden zonder waarde(dus niet diefstalgevoelig)Toppie!!

Ideal betaling is voor mensen in buitenland niet mogelijk. Voer aub PayPal in.

Mensen in het buitenland zonder Nederlandse rekening kunnen niet met Ideal betalen. Paypal bijv zou zeer wenselijk zijn.

Makkelijk te bestellen

het was makkelijk om een keuze te maken, te bestellen en te betalen. Meer wensen heb ik niet.

Snel

Wat was het makkelijk en snel om de bioscoopkaarten te bestellen.

Gewoon lekker simpel

Gemakkelijk, snel en heel simpel een leuk kado bestellen met een "personal touch"

alles op rolletjes

zie boven

Makkelijk

Online heb ik de bioscoopbon besteld en na 2 dagen had ik hem in huis. De activeringscode ontving ik diezelfde dag. Het was goed geregeld.

Handig geregeld. En vooral de optie dat je zelf het tijdstip van bezorging kunt kiezen is fijn

Bon is nooit aangekomen

Bon op zondag besteld voor een verjaardag op zaterdags erop maar inmiddels is het zondag en nog steeds niet binnen dus alsnog naar de winkel geweest voor een bon. Dubbele kosten en erachter aan moeten bellen dus geen goede ervaring.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.