Snelle levering goed op de hoogte gehouden via mail.

De bioscoopbon met een persoonlijk tintje

Wij hadden een persoonlijke foto toegevoegd aan de bioscoopbon. Dit zag er goed uit en de ontvanger was er erg blij mee!

Nationale Bioscoopbon

Bioscoopbon gepersonaliseerd met een foto. Precies geworden zoals gehoopt en cadeau werd positief ontvangen

Erg leuk

Wat een leuk kado is het geworden met een zelf uitgekozen foto te kunnen toevoegen.

Leuk persoonlijk cadeau

Leuk persoonlijk cadeau dat snel geleverd werd

Makkelijk te bestellen, leuk gepresenteerd en volgens afspraak geleverd.

De bon was niet aangekomen op het mailadres van de jarige. Maar nadat ik telefonisch contact had opgenomen is het nog een keer verstuurd en is het goed aangekomen. Wel jammer dat het niet op de verjaardag zelf is geleverd.

Fijn om weer naar de bioscoop te kunnen

Goed cadeau voor vrienden; een bioscoopbon!

Heerlijk makkelijk op deze wijze een kado te zenden

Wilde een kado geven, met de meegezonden video maakte ik er een mooi persoonlijk geschenk van.

Ik had het spontaan besteld als cadeau , en om 13.00 volgens afspraak kwam het idd keurig via de mail binnen . Top service dus

Timing perfect, downloaden lastig

Precies op tijd komt de mail aan, heel leuk! Handig als de tickets in die mail zouden zitten maar daarvoor heb je eerst een andere stap te gaan, omslachtig.

prima verzorgd.

Snel en makkelijk te bestellen.

Niet de volgende dag geleverd

Op de site staat voor 14:00 uur besteld zelfde dag verzonden. Helaas duurde het en dag langer en was het kado dus niet op zijn verjaardag bezorgd.

Prima regeling

Snel kunnen bestellen en keurig geleverd

Super eenvoudig en snel geregeld, perfecte afhandeling!

Makkelijk te regelen.

Fijn dat je ook anoniem een kado kan geven.

Eenvoudig en snel te regelen

zie boven

Helaas niet mit creditkaart

De avond voor de verjaardag van mijn nichtje een bioscoopbon besteld die ik de volgende dag per email wilde laten sturen. Ik heb geen Nederlands Konto en kon helaas het geld zo alleen maar overmaken en niet met de visa betalen. Met als gevolg dat de bon pas 3 dagen later als kadootje aan kwam.

De bioscoopbonnen waren zo besteld. De site is heel duidelijk, erg gebruiksvriendelijk, netjes een bevestiging gehad in de mail en daarnaast nog uitleg met wat ik daarna kon verwachten. De bonnen lagen binnen een paar dagen bij mij in de bus. Erg tevreden hier.

Duidelijk!

Ik heb de bon via de website besteld en 'm gepersonaliseerd met een foto. Het proces werd duidelijk uitgelegd en was helder. Dat er extra kosten worden gerekend voor het maken van de card met de foto vind ik begrijpelijk, en deze waren alleszins redelijk. Kortom: een prima ervaring!

Geweldige cadeaubon

Heb er een geweldige afbeelding kunnen toevoegen! Een hele leuke cadeau voor vrienden die graag van de bioscoop houden!

Leuk om te geven en 5 jaar geldig de bon

Is een goede site heel leuk voor een personeel videobericht

Fijn

Verrassend persoonlijk

Online bioscoopbon besteld als kado. Persoonlijke opties zijn een leuke aanvulling (video of foto) evenals dat je de tijd van bezorging via de mail kan kiezen. Top! Opties kiezen en betalen wijst voor zich dus ook erg gebruiksvriendelijk zo

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.