slechte dienstverlening

Nadat de bestelling voor een bioscoopbon was gedaan en betaald ging het mis. 1) De bon kwam niet. Na enkele dagen telefonisch contact opgenomen, er stond kennelijk iets verkeerd in het systeem waardoor de bon niet was verstuurd. Men zou het oppakken. 2) Na eerste telefoontje nog steeds geen bon ontvangen. opnieuw gebeld, men moest er naar kijken en zou mij terugbellen, daar zit ik nu op te wachten... Ik denk dat ik volgende keer zo'n bon beter om de hoek bij de Primera o.i.d. kan kopen, dat is een stuk sneller!

Versturen duurt te lang

Na aankoop komt er eerst een bevestiging, en daarna duurt het dan alsnog twee werkdagen. Voor de tijd waarin we leven vind ik dit erg lang. Dus bestel niet aan het eind van de week!

Produkt niet geleverd

Ik had de bioscoopbon op tijd besteld als verjaardagskado. Het zou in max twee werkdagen geleverd worden. Ik had drie dagen de tijd. Een week later heb ik de bon nog steeds niet, en de beloofde activatiecode is ook niet verstuurd. Ik ben dus een hoop geld armer, en heb geen kado voor de verjaardag. Erg jammer.

Aanrader

Alles prima. PTT post deed er een dag langer over qua bezorging, maar dat is tegenwoordig bijna in te calculren.

Een gepersonaliseerde kaart!

Leuk dat je zelf een foto op de kaart kunt plaatsen. Helaas valt er wel een deel van de foto weg waardoor niet elke foto te doen is. De banner onderin zou alleen het logo moeten zijn die je zelf kan plaatsen op de kaart en je kiest datum voor verzenden. Liever datum voor ontvangst. Dat is duidelijker.

Fijne site..

Fijne duidelijke site, en fijn dat jeiets op je kaart kan zetten. Maar wel jammer dat je niet met de creditcard kan betalen, zodat het direct geleverd kan gaan worden. Groeten Yvonne

Mooi en vlot geleverd met sticker met tekst erop; enige verwarring over activatiecode

De bonnen zijn vlot en goed geleverd, alleen was niet duidelijk dat bij bestelling t/m 20 bonnen je een activatiecode krijgt toegestuurd, maar bij meer dan 20 bonnen niet (dan moet je zelf bellen met de klantenservice).

Mijn kaart is verlopen

Weet niet wanneer deze is aangeschaft

Goed geregeld

Duidelijke website en snelle service!

Uitstekend!

Ik ben uitermate tevreden

langere levertijd dan verwacht

Dinsdags had ik de bioscoopbonnen besteld. In de omschrijving stond dat ze 2 werkdagen later bezorgd zouden worden. Ik ontving ze pas dinsdags, dus een week later. Ze waren bedoeld als een afscheidscadeau dat ik vrijdags nodig had. Ze waren niet op tijd binnen dus. Ik werd hierover ook niet geïnformeerd dus moest op het laatste moment nog op pad voor een ander cadeau.

Snelle levering.

Positief

Wat je verwacht

Makkelijk bestellen en beloften worden nagekomen

Waardeloos bon niet meer geldig door Corona niet meer te gebruiken

Bon verlopen door Corona! Geen tegemoetkoming! Dochter wil met vriendinnen naar bioscoop. Bon blijkt verlopen. Bioscoopbon.nl doet niets. Dus helaas voor mijn verdrietige dochter!

Snelle service en duidelijke communicatie en TOP cadeau!

Snelle service en duidelijke communicatie en TOP cadeau!

Geleverd binnen de gestelde termijn

Not very good

Week geleden besteld. Staat er dat het binne 1a2 dagen wordt bezorgt. En een week later heb ik em nog niet.

De bioscopen zijn weer open!

Donderdags besteld, zaterdags geleverd bij de jarige. Tof dat je je eigen foto kan uploaden. Maar waarom naast “factuuradres”/“afleveradres” niet ook de keuze om bijv. een tweede e-mailadres in te vullen dat gebruikt wordt in de activatie procedure? Je wil toch dat de ontvanger zelf de bon kan activeren zonder dat de verrassing voor bezorging al verklapt wordt via de mail?

verbeteren lukt niet bon niet ontvangen

Doordat ik zelf een verkeerd email adres had gebruikt kwam de bon niet aan 1x gebeld met klantenservice, zou het in orde maken. Niet gebeurd. 2x gebeld klantenservice neemt niet op.

Snelle levering en goede afwikkeling van de bestelling

Leuk om te geven

Leuk dat je een persoonlijke boodschap kan toevoegen.

Is prima gegaan.

Echt heel fijn en een persoonlijke foto erop,heel leuk

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.