Het was allemaal snel en goed geleverd.

Het activeren ging ook bijzonder goed!

Snel en simpel

Snel en simpel

Super goed!

Snelle levering, mail om te activeren op tijd binnen. Super gemakkelijk!

Prima site en snelle levering

Duidelijke site om bestelling te plaatsen. Bonnen in leuk blik. Snel ontvangen.

Makkelijk te regelen en op tijd gekregen

snel duidelijk en helder

Biosscoop was als cadeau en is ook zeer geschikt hiervoor.

Ging prima!

48 bonnen besteld, snel in huis en netjes verpakt. Bestel proces is eenvoudig en er zijn leuke opties toe te voegen aan de bon. Na levering even telefonisch moeten activeren maar dat ging erg snel, kreeg direct een medewerker aan de telefoon.

Snel, duidelijk en optie's te over

Snel, duidelijk en optie's te over

Goede service en ondanks de grote bestelling waren de 68 bonnen snel in mijn bezit

Vlotte en behulpzame service

Online activeren van de bonnen lukte niet. De medewerker die ik vervolgens belde hielp mij vlot en vriendelijk verder.

Snel en efficiënt

Was duidelijk en goed geregeld!

Heel snel en makkelijk bestellen

Leuk dat je persoonlijke bon kan maken

Lange levertermijn

Bioscoopbon is prima Veiligheidsoverwegingen activeren per mail Wat omslachtig Maar duidelijk via.mail Groot.minpunt dat het meerdere dagen duurden voordat hij in huis was.

Zeer slecht

Mijn cadeaubon niet kunnen verzilveren en 25,- zo weggegooid. zeer slecht dat de bon maar zo kort geldig is. Tijdens de corona periode is het er niet van gekomen omdat ze dicht waren. Erg jammer! Hoop op een reactie.

Prima service, niet zo’n beste website.

Zie boven.

Goed geregeld en eenvoudig

Voor mij was het belangrijk, dat ik een bon kon bestellen die ik vervolgens ergens anders kon laten afleveren met een persoonlijke boodschap. Enige puntje wat ik nog heb, is dat de activatiecode wellicht anders geregeld kan worden. Nu heb je perse een email nodig. Misschien is het een optie om de code per post na te sturen als 2de brief. Deze ontvangen ze dan een dag later.

Super geregeld en snel geleverd

Bon besteld voor verjaardag met foto op de pas. Het kado op zich waren ze al blij mee, maar die foto op de pas dat vonden ze helemaal leuk. Conclusie; een zeer geslaagd kado

Geweldige service

De bon wordt snel opgestuurd en is beveiligd door een extra activering via e-mail, waar ik zeer tevreden mee ben.

Prima service voor een leuk cadeau

Het was eenvoudig om de bioscoopbon te bestellen en op te laten sturen. Zo kun je toch op afstand iemand een leuk cadeau bezorgen!

Uitstekend!

Geen verdere uitleg nodig

Snelle en goede service

fijn dat je online een bon kan kopen

Fijn dat het kan, niet te ingewikkeld, maar waarom kiezen voor een tijdstip bij een dag, waarom niet de keuze voor direct? Ik wilde later op de avond nog iets doen voor een jarige, en verzenden via whatsapp. Het was 21.04 dus moest wachten tot 22uur met feliciteren. vond ik niet prettig verder prima

Van a tot z prima service

Van a tot z prima service! Snelle levering ook.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.