De aankoop verliep vlot en probleemloos. Het enige wat verwarrend is, is de vrije tekst van 4(?) regels. Het suggereert dat dit bedoeld is voor op de enveloppe. In werkelijkheid is dit wat op het : weg-te-geven-kaartje geplakt wordt aan WIE je het weg geeft.

uitsekend

besteld en gekregen :-)

Snelle en goede service

Makkelijk om te bestellen. Goede duidelijke uitleg. Levering exact op tijd.

jammer dat ze niet geactiveerd zijn

Ik vind het heel jammer dat jullie ONDER AAN de brief zetten dat ik ze zelf nog moet activeren bij een bestelling van 40 stuks. Ik heb het heel druk dus heb dat helemaal niet gezien, als jullie dit nu BOVEN AAN de brief zetten dan zie ik dat als 1e!!! Nu zijn ze dus nog steeds niet geactiveerd omdat ik er vrijdag pas achter kwam en ze de 10e al heb verspreid onder het personeel. Ik heb vrijdag gebeld, kreeg jullie niet te pakken, stond vrij lang in de wachtrij voor nog 1 wachtende voor u... denk ik dat ik aan de beurt ben wordt de verbinding verbroken?!?! Heb ik maar een mail gestuurd maar tot op heden nog niks van vernomen. Ik heb een vrij drukke baan dus kan nu pas jullie weer bereiken maar jullie werken alleen maar tijdens kantoor uren, jammer. Hoop dat jullie mij kunnen bellen en er voor kunnen zorgen dat ze geactiveerd worden!

diefstal

Nog nooit aangeraakte bioscoopbon gevonden in la van mijn overleden echtgenote. bleek niet meer geldig, voelt als een vorm van diefstal, er is toch ooit voor betaald door de gever? En waarom wordt de waarde van de verlopen kaart niet afgegeven?

Super leuk

Heel erg leuk om iemand kado te doen!

Correcte toezending, goede hulp bij activering. Kortom een goede keuze voor een cadeau en om een cadeau te versturen.

Levering duurde te lang.

Zaterdag bestelde ik eerste helft van dag twee bioscoopbonnen. Ik had ze voor donderdagochtend nodig om als bedankje aan mensen te geven. Ik ben woensdagavond naar een bioscoop gegaan om nogmaals twee bonnen te kopen (eigenlijk dubbelop dus), omdat de bezorging nog niet plaats had gevonden. Tip: zeg duidelijk bij online bestellen dat het een week kan duren. Dan weet je waar je aan toe bent.

Nadat ik het verkeerde emailadres had opgegeven is de bon naar het juiste emailadres gestuurd. Snelle afhandeling!!

Met foto!!

Zo leuk, de dag na mijn geplaatste bestelling al ontvangen, het was even puzzelen met de foto omdat de onderkant eraf valt maar één maal gelukt, zo ontzettend leuk om te geven! Ik ga dit zeker vaker doen want het kost je maar €1,45 extra en geen verzendkosten! Top

echt super

heel handig, het is zo binnen en erg netjes

praktisch, leuk om te geven en makkelijk te bestellen

niets aan het vorige toe te voegen

Makkelijk een heel leuk kado bestellen

Op de site bestel je, binnen een paar simpele stappen, een altijd geslaagd en tegen een kleine vergoeding een eventueel gepersonaliseerde cadeaukaart. De kaart wordt gratis en voor de veiligheid leeg geleverd, pas na aankomst waardeer jij of de ontvanger ´m op. Echt super. De leverdatum kun je kiezen, je moet er wel rekening mee houden, dat het na de gekozen datum nog 2 dagen kan duren voor het pakketje echt afgeleverd wordt. (dat was een klein schrikmoment voor mij, want dat werd pas in de bevestigingsmail vermeld)

Makkelijk om te bestellen, snel in huis

Makkelijk om te bestellen, snel in huis Leuk om cadeau te geven

Leuk

Mailtje was onduidelijk voor de ontvanger. Verder een leuk cadeau om te geven

Handig en snel

Duidelijke toelichting over activeren. Super oplossing als Jeeves geen tijd hebt om de stad in te gaan

Persoonlijk leuk kado

Snelle levering . Super leuk dat je de nationale bioscoopbon heel persoonlijk kan maken dmv een leuke foto en/of eigen boodschap

Netjes de volgende dag afgeleverd. Ik kon alleen niet mijn eigen adres opgeven. Maar van degene voor wie de bon bestemd was. Had hem liever zelf gegeven.

Geldigheidsduur van de bon

Ik vind het vreemd dat er een tijd voor staat Slechte service ben benieuwd wat de klantenservice hier aan kan/mag doen In afwachting op antwoord op mijn mail Ik blijf duimen Met vriendelijke groet

Niet ontvangen

Vooralsnog heb ik de bon, die vrijwel een week geleden besteld is, niet ontvangen. Gezien het bedoeld was als cadeau, is het jammer dat hij niet op tijd geleverd heeft kunnen worden.

top

was gewoon top, snelle levering, goed contact en makkelijk activeren

Prima service!

Snel en goed geregeld

Wordt totaal niet op tijd afgelverd🤨

Website valt af en toe weg bij bestelling. Bestelling op 10 januari gedaan en betaald, bon op 18 januari nog steeds niet afgeleverd😥

Het bestelproces is gemakkelijk en eenvoudig. Met een paar klikken extra maak je een persoonlijke bon. Door de ontvanger is het persoonlijk tintje bijzonder op prijs gesteld. Heb nog contact gehad met de klantenservice over het activeren van de bon. Werd er goed, duidelijk en vriendelijk te woord gestaan.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.