te veel eigen reclame op de voorzijde !!! en dat voor een kaart waar je voor extra betaald.

en ook het extra kaartje met een sticker is ruim betaald.

Makkelijk, duidelijk, snel een perfect en persoonlijk kado

Makkelijk, duidelijk, snel een perfect en persoonlijk kado

Makkelijk te bestellen, leuk om te geven

Niet afgeleverd

Bestelling gedaan maar niet afgeleverd dus niet tevreden.mail gestuurd maar geen antwoord o gehad. Dus beoordeling heel slecht vrg Jeanne van Vugt

Snel geleverd en betrouwbaar

Fijn en snel geregeld

Ik heb een week geleden besteld en het is nog steeds niet binnen

Waar blijft de cadeaubon? Ik vind het vervelend dat het nu al ruim een week duurt voordat hij binnen is. Graag een reactie.

helemaaltop voor elkaar

Snel geregeld en geleverd

Goed en eigentijds vormgegeven aanbod en goede service

Idem

Nog steeds geen bioscoopbon thuis gestuurd gekregen en ik wacht al een week!

Waardeloos, nå en werk nog steeds geen bioscoopbon binnen!

Nog niet ontvangen

Vermoed dar dit aan post nl ligt

ga zo door

Prima service, snel e-mail ontvangen met de bon. Alleen jammer dat ze niet digitaal te gebruiken zijn bij een van de bioscopen maar dat ze uitgeprint moeten worden. Alleen via online reserveren is het mogelijk. Maar het zou ook ter plaatse moeten kunnen.

Makkelijk en snel

Prima systeem

Leuk die persoonlijke noot, helaas geen afleverbevestiging.

Leuk die persoonlijke noot, helaas geen afleverbevestiging.

Slechte ervaring

Week geleden bestelling geplaatst maar niks binnen tot nu toe Doe ik nooit never meer

Teleurstellend

Een week geleden de bonnen besteld als kerst cadeau maar de bonnen zijn (het is nu 2e kerstdag) steeds niet geleverd!

Tot op heden niet ontvangen

Op site staat binnen twee werkdagen in huis. Een week geleden besteld en tot op heden niets ontvangen.

Frusterend

De website is onhandig, omslachtig, amateuristisch en ondoordacht. En ik weet waar ik het over heb.

1 bon was niet door gekomen de volgende dag gebeld en binnen en paar tellen was alles geregeld

Heb de cadeaukaart niet ontvangen.

Na een week nog steeds de cadeaukaart niet ontvangen. De jongen van de klantenservice was vrij laconiek. Post nl deed er langer over. Dat ik met de kerst geen cadeau had, daar kon nog geen excuses van af. Na de kerst mag ik opnieuw bellen als ik de kaart nog steeds niet heb ontvangen en dan zou hij bekijken of ik eventueel een nieuwe kaart zou krijgen. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Excuses en direct een nieuwe kaart sturen was meer op zijn plaats geweest. immers de kaarten hebben geen waarde die moeten geactiveerd worden met de mail,

Slecht, geen idee hoe ik moet activeren, geen mail gehad.

Slecht, geen idee hoe ik moet activeren, geen mail gehad.

Leuk dat je de bioscoopbon kunt personaliseren!

Veel leuker om de bon via deze website aan te schaffen, omdat je deze voor de ontvanger kunt personaliseren! Goede kwaliteit en goed verpakt, ook met de activatiemail achteraf veilig verzonden! Heel leuk cadeau!

Slechte communicatie

Pakje erg laat binnen gekregen, gebrekkig informatie voorziening

Onhandig

De website vroeg om gegevens van de 'ontvanger'. Daar heb ik de gegevens ingevuld van degene die dit cadeautje zou ontvangen. Achteraf bleken deze gegevens gebruikt te zijn als aanhef op de envelop, waardoor het cadeautje bij thuisbezorging door degene voor wie het cadeau was, is geopend. Stom! Hele verrassing weg. Vervolgens ook problemen met het activeren van de kaart gehad. 3x gaf hij een foutcode, 2 dagen lang.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.