Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd, prima service.

Geweldig geregeld

Was de 1e keer voor onze zoon als kerstkado. Maar moet concluderen dat jullie alles netjes hebben geregeld.

Supersnelle levering!

Ik heb de bonnen online besteld. Dat ging heel vlot en ik had ze binnen een aantal dagen in de brievenbus. Ook het activeren was heel eenvoudig. Blij ermee!

Goede snelle en duidelijke service

Goede snelle en duidelijke service

Geweldige klantenservice!

Omdat de bonnen niet op tijd waren aangekomen heb ik contact opgenomen. Het pakket was niet zoekgeraakt, maar we hebben het op een andere manier kunnen oplossen. Begripvol en doortastend is er gehandeld. Een bedrijf is zo goed als de klantenservice. Van mij een dikke 10.

Supersnelle levering

Zeer makkelijk te bestellen en de levering was supersnel. Ook de communicatie omtrent de activering van de kaart verliep vlekkeloos.

Handig

Heel handig

Bioscoopbon is nog niet bezorgd

Bioscoopbon is nog niet bezorgd

Ik krijg mijn bonnen optijd binnen en het opwaarderen ging ook heel goed waar ik eerst wel even tegen op zag maar dat is allemaal goed gekomen :)

Snel en makkelijk de bonnen gekocht

Via een simpel menu snel en makkelijk een aantal bioscoopbonnen kunnen kopen met een gepersonaliseerde opdruk. Erg leuk!

goede levering

prima levering en contact via de mail.

Snelle levering en erg leuk dat je een foto op de cadeaucard kan laten drukken.

Snelle bezorging

Zeer snelle bezorging en makkelijk te activeren

prima service

duidelijke website. snelle levering.

Makkelijk te bestellen, ook met eigen foto . Snel geleverd

Makkelijk en snel

Zelf een foto erop printen maakte dit een geweldig cadeau

De verzending duurde langer dan voorspelt maar het was een geweldig cadeau en mooi verpakt

Snel en veilig

Snel en veilig

Goeie website en snelle levering

Op het laatste nippertje 6 bioscoopbonnen besteld voor Sinterklaas en tot mijn grote vreugde precies op tijd geleverd, waarvoor dank.

Handig dat je niet de deur uit hoeft om deze bon aan te schaffen. Het duurde wel 2 dagen voor die binnen was.

allemaal tot tevredenheid verzorgd

Duurt wel 5 dagen voor ie binnen is.

Bestellen en activeren gaat prima. Het duurt wel ca. 5 dagen voor je de kaart hebt ontvangen.

Bioscoopbon te gek, cadeauservice teleurstellend

Ik heb deze bon cadeau gedaan aan iemand, een service die jullie aanbieden. De ontvanger kreeg echter direct na bestelling een mail met activatiecode, terwijl hij de bioscoopbon zelf, een verrassingscadeau dus, pas enkele dagen later ontving. Dat zorgde voor verwarring (hij ontving een mail over een onderwerp waar hij niets van af wist natuurlijk en de boodschap en naam van mij als besteller zat bij het cadeau, niet in de mail) en verpeste het daadwerkelijke cadeau op zijn verjaardag. Het concept is ontzettend leuk en hij heeft het allemaal ontvangen, maar de service en volgorde van de dienst kan echt stukken beter. De mail met activatiecode dus na bezorging pas sturen en bij bestelling goed aangeven op welke datum de bezorging verwacht kan worden.

Online bioscoop bonnen besteld. Duidelijk aanvraag proces en snelle levering van de bonnen. Het activeren van de bonnen staat goed beschreven en is makkelijk om te doen.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.