Vond de site overzichtelijk en ontving de kaart precies zoals aangegeven op dinsdag.

Simpel en heel snel geregeld

Supersnel online geregeld. Je hoeft er de deur niet voor uit en de ander heeft het meteen binnen. Een ieder houdt bijna wel van de bios. Ideaal cadeau en je weet dat het gebruikt gaat worden.

Zeeeer tevreden

Duidelijke site, snelle levering en vooral heel erg blij met de te verkiezen cadeau-verpakkingen. Dit kan in geen enkele winkel, alleen maar in deze webshop. Super wanneer je de bon cadeau wilt doen!!

Makkelijk bestellen

Alles ging vlot tot bestellen tot activeren van de bonnen.

Leuke verassing

Helemaal top

Het was voor mij de eerste keer dat ik deze bon bestelde. Het bestellen ging makkelijk en ik had de bonnen binnen 2 dagen in huis. Omdat het opwaarderen niet lukte, heb ik gebeld en het was zo geregeld. Ingepakt in een blikje of eigen tekst maakt deze bon helemaal leuk.

Levertijd te lang

U vraagt nu om een beoordeling terwijl de bonnen nog niet eens geleverd zijn! Besteld en betaald 8 november, vandaag 15 november. Te verwachten levertijd 18 november. Vreemde gang van zaken.

Prima, snel in huis!

Fijn dat je de verzenddatum kan kiezen

Prima cadeau, ruim besteedbaar en snel en veilig besteld!

De bon is op veel plaatsen en in veel bioscopen inwisselbaar. Bestellen is eenvoudig en met zo’n blik als verpakking kom je goed voor de dag.

Super handig

De eerste keer dat ik het zo bestel maar super handig! En een leuk kado

helaas 2 deukjes in het filmblikje, ondanks de "bubbeltjes envelop"

Snelle bezorging, doch ondanks "bubbeltjes envelop"zaten er twee deukjes in het filmblikje = cadeau verpakking.

Alles keurig ontvangen.

Zeer snelle aktie op mijn bestelling en keurig met de post omtvangen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Duidelijke site.. snelle verzending

Snelle, levering

Snelle levering en het activeren gaat ook heel snel en simpel. Makkelijke uitleg

Leuk

Makkelijk en goed ontvangen

Gebruiksvriendelijk en conform afspraak

De bestelling via de site is eenvoudig en gemakkelijk en de afspraken en levering worden volledig nagekomen.

Prima geregeld

Leuk cadeau

Leuk idee om een filmblik als cadeau verpakking

Erg goed!

Zeer posief. Snelle levering.

Makkelijk online te regelen.

Ook het leukste last-minute cadeau want dit kan ik zelf binnen 5 minuten online regelen.

Snel en handig!

Beetje te complexe activerings procedure.

x

Snelle en nette levering!

Prima!!

Exact geleverd conform mijn verzoek

Ik had specifiek om een bepaalde levertijd en dag gevraagd en dat is exact zo uitgevoerd. Helemaal fijn!.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.