prima, snel en simpel

altijd fijn

Perfect en voor herhaling vatbaar

Snelle afhandeling

Goede communicatie afhandeling, levering zoals beloofd binnen twee dagen.

Veel gedoe

De levertijd is onduidelijk, twee werkdagen, bleek 1 werkdag te zijn. Kado was dus een dag te vroeg. En een mailadres om hem te activeren haalt de verrassing er ook vanaf. De mail was eerder binnen dan het kado.

Geen bon ontvangen

Kreeg de bon niet binnen. Uiteindelijk wel ontvangen, maar was te laat om te geve

Snelle verzending, netjes verpakt.

vlot en op tijd

Goed geregeld!

Bestelling online ging prima en is heel duidelijk. Als cadeau besteld en is precies zo bezorgd als gevraagd.

Fijn dat dit online kan top

Hele snelle bezorging super fijn dat het online kan.

Leuk om cadeau te doen!

Ik heb de bon digitaal cadeau gegeven en dat viel in goede aarde. Ik weet nog niet hoe gemakkelijk de bon besteed is, maar dat hoor ik nog wel. Ik vond het een fijne manier om van een afstand een welkom cadeau te kunnen geven in de vorm van een bioscoopbon!

Prima, snel en correct

Gemakkelijk snel en veilig

Snel Veilig Leuk kado

Prima te doen

Alles werd goed aangeleverd, aangegeven en via email uiteindelijk prima kunnen activeren van de bioscoopbon

Duidelijke, heldere informatie en levering zoals beloofd.

De duidelijke en heldere informatie die gegeven wordt maakt het bestellen van de Nationale Bioscoopbon zeer gemakkelijk. Ook de levering is voorzien van klip en klare uitleg. Compliment daarvoor.

Snelheid in een kwaliteitsproduct. 👍🏻

Besteld en 1 dag later geleverd... wow dat is wel erg top! Wel jammer, dat niet alle foto’s werken i.v.m. maatvoering. Verder... een cadeau-aanrader! be-KIJK het maar, ik ga voor de BIOScadeaubon! 😊

Goede ervaring

Snel , duidelijk en gemakkelijk! Netjes op tijd aangekomen na bestelling . Top ! Zeker waatd om vaker gebruik van te maken.

Alles correct en snel

Alles correct en snel afgehandeld

Website is heel duidelijk!

Prettig

OK

Super makkelijke website. Snel besteld snel geleverd.

Snel en zonder problemen

Ben niet zo handig met de computer, maar voor mij was het prima te doen.

Aandacht voor cadeaumail

De jarige moest geattendeerd worden op de mail met cadeau. Ze zag hem aan voor de wekelijkse bioscoop mail of een spam-cadeau en liet het ongeopend. Zou erg zonde zijn, dus meer aandacht voor laten opvallen van de mail. Hierdoor niet aan te bevelen als cadeau, verder overigens prima in orde.

Snel

SNellle levering - goed verpakt, leuke filmbox

Leuk cadeau

Het is een leuk cadeau, maar het programma om de pas met een foto te personaliseren werkt voor geen meter. Het is me dan ook niet gelukt om een foto passend op de pas te krijgen. Ook jammer dat je er geen eten en drinken van kunt kopen.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.