Erg goed

Erg goed, alleen jammer dat de post niet de volgende dag bezorgd werd.

Snel, goed en mooi

Ik heb de bioscoopbonnen zelf ontworpen met eigen foto en tekst. Dit zag er heel mooi uit. En de levering was optijd en netjes verpakt.

Goede en snelle service en afgeleverd op het afgesproken tijdstip

Zie de zin hierboven

Prima online te regelen !!

Geen opmerkingen het was een cadeautje

Mooi kado, jammer dat het een dag te laat komt 😥

Week voor de verjaardag van mijn schoonzoon besteld. Al een dag eerder laten bezorgen, op papier dan, dan nog een dag te laat bezorgd. Aardigheid is er dan al af.

top service! het enige jammere vind ik dat je zelf geen kopie/preview van de samengestelde bon krijgt, maar het resultaat is echt zeer goed!

Makkelijk en snelle levering

De foto op het pasje is kwalitatief mooi, levering was netjes binnen 2 dagen. Activeren via aparte mail is prima te doen.

Mooi cadeu, goede service

Slim systeem, heel eenvoudig te bestellen en een leuke extra om cadeau te doen: de verpakking in een filmblik. Mooi op tijd geleverd, goed opvolging via e-mail.

Makkelijk online te regelen!

Leuke, persoonlijke card kunnen maken! Makkelijk online te regelen...

Heel goed.

Op tijd de bon aangevraagd en gekregen. Heel leuk dat je er een foto bij kan doen. Ik ben niet zo handig om zoiets op mijn telefoon te doen, maar het ging goed. Ook het activeren een fluitje van een cent. Ik ga het zeker vaker cadeau geven.

Makkelijk te bestellen

Snel en makkelijk

Snel geregeld, leuk om te personaliseren!

Website toegankelijk, verzending tijdig en juist, evenals acceptatiecode. Als bedankje leuk om een foto te kunnen toevoegen.

Leuk, persoonlijk cadeau

Ik vind het een heel leuk idee om cadeau te geven en super dat je het ook kunt personaliseren met en foto en filmpje. Ook erg fijn dat het snel geleverd wordt. Het bestellen zelf ging niet heel soepel bij mij. Ik probeerde het eerst op mijn telefoon (iPhone SE), maar dat lukte niet. Daarna deed ik het opnieuw op de computer en daar wilde hij het bedrag (de waarde van de bon) niet pakken. Met wat omslachtig invullen en corrigeren is het uiteindelijk toch gelukt. De ontvangers reageerden enthousiast en waren er heel blij mee.

Bon werd niet geleverd na betaling

Bon werd niet geleverd op verjaardag, eerst achterheen bellen om geleverd te krijgen

Goed. Tip is om het mailsysteem aan te passen zodat de bonnen ook bij Hotmail aankomen. Gelukkig heeft de servicedeskmedewerker goed geholpen

Vlot

Bestelling verliep vlot en het laten bezorgen op een bepaald tijdstip is ideaal.

Prima, duidelijk.

Het bestellen was simpel, de bon arriveerde mooi op tijd en het activeren was ook niet moeilijk. Prima!

Nooit aangekomen

Ik heb de bioscoopbon ter waarde van 10euro een week geleden besteld en hij is tot op heden nog steeds niet aangekomen. Heb ook geen mail gehad met een uitleg of een melding dat iets fout is gegaan. Een track en trace code zou opzich wel fijn zijn, zodat je het zelf iets makkelijker in de gaten kan houden.

Twijfelachtig

1 x geen bon en geen activeringscode ontvangen 2e x zou me bon gestuurd worden.. Heb 2x vanuit Griekenland moeten bellen Tot op heden geen activeringscode. Bon nog onderweg (,,Hoop ik) Gesprek klantenservice (,Serge) prima. We wachten af

Jammer dat de bonnen pas geleverd werden na verscheidene telefoontjes

donderdag 30 augustus heb ik 30 bioscoopbonen besteld om aan leerlingen uit te reiken op maandag 2 september Maandag waren de bonnen niet geleverd Woensdag een mail gestuurd geen antwoord Donderdag gebeld Adres bestaat niet wordt gezegd door de vervoerder. Bijzonder want ik zit daar gewoon Vrijdag zouden de bonnen opnieuw aangeboden worden. We zien de vervoerder langs rijden zonder te stoppen zo'n twee uur later worden de bonnen op een ander adres afgeleverd (wat gelukkig wel bij ons hoort) met de mededeling dat de chauffeur niet weer om wilde rijden De bonnen zijn natuurlijk een fantastisch kado en de medewerkers aan de helpdesk waren allemaal even vriendelijk Maar ze zouden eens moeten nagaan of er bij de vervoerder wat winst te behalen valt in de service

Makkelijk en goed geregeld!

Het bestelproces en de levering ging gemakkelijk en snel. De bioscoopbonnen activeren gaat zonder moeite met het uitlegmail. Ik ben zeer tevreden.

voldoende

Ik heb mijn personeel de bioscoopbon cadeau gedaan en dacht dit een x per mail te doen. Helaas was het geen verrassing omdat ze allemaal dachten dat het spam was (bij 2 medewerkers was het ook in de spambox beland). Volgende keer bestel ik gewoon weer het blik per post! Veel leuker. Ben dus wel tevreden over de bon maar niet over de wijze van verzending per mail; jammer!

Snel gemakkelijk inleverbaar.

Enigste waar ik tegen aan liep is dat ik voor 5 mensen wou reserveren en 2 mensen een bioscoop bon hadden. Dus in twee keer geboekt. Gelukkig wel 5 plaatsen naast elkaar.

Was super

Snel makkelijk

Ok, maar de foto-upload werkte niet goed

De foto-upload had een duidelijke "bug". Bij een kleine verschuiving van de foto op de kaart verdween de foto in het geheel. Uiteindelijk heb ik dit opgelost door de foto eerst op mijn eigen PC bij te snijden en pas daarna up te loaden. Maar het zou op de site moeten kunnen.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.