Snel en netjes geleverd

Zie boven

TOP levering

Leuk dat je zelf nog tekst kunt invullen, die dan op de kaart staat als je hem ontvangt

het werkt gewoon goed

Best veel stappen

Het activeren van de bon is een stap te veel

Snelle en vlotte service. Perfect

Heel leuk om een gepersonaliseerde kaart kado te geven. Nadeel is het uploaden van een foto. Foto is niet aan te passen en ongeveer de helft verdwijnt achter/onder de standaard tekst. Dit zou nog verbeterd kunnen worden.

Netjes bezorgd op afgesproken data,netjes kunnen activeren ,prima

Doet wat het belooft

Verificatiecode kan als onhandig worden ervaren (in cadeau-situaties bijvoorbeeld).

Zeer slecht

Ik bestelde een bioscoopbon die ik in mijn email zou krijgen, voor een verjaardag waar ik die middag heen zou gaan. De bioscoopbon kwam pas de volgende dag in mijn email toen ik er al niks meer aan had. Heb wel mijn geld terug gekregen.

Ik wilde snel een cadeau hebben voor iemands verjaardag. En was ruim op tijd door het duidelijke bestelproces en de snelle levering. Bedankt.

Handige site

Ideale site als je snel iemand een kado wilt geven die echt leuk is.

Snelle levering. Handig kado

Nog niet geleverd

Niet geleverd

Snel en gemakkelijk een bioscoopbon bestellen. Heel handig dat je deze direct naar de ontvanger kan verzenden of deze zelf in ontvangst kan nemen. Ook leuk dat je de bon kan personaliseren met een afbeelding! Houd er wel rekening mee dat wanneer je per bankoverschrijving betaald, de verzending een dag langer kan duren. Stond niet duidelijk vermeldt naar mijn idee. Verder super!

snel en leuk

leuk als cadeau

De bioscoopbon was een kadobon en de ontvanger was er blij mee.

Zie hierboven. Het was een kado.

Fantastisch, snel en overzichtelijk

Makkelijke site, snel en overzichtelijk

Lekker eenvoudig te bestellen en een vlotte correcte aflevering.

Heel goed.

Ik heb niks ontvangen!!!

Bioscoopbon niet eens ontvangen!!

Goede en snelle service!

Leuk cadeau. Snelle service en super leuk dat je je eigen foto erop kunt laten maken!

Leuk en persoonlijk

Leuk persoonlijk kado, mogelijkheid om de kaart op te maken zoals je wil, het filmblik maakt het af en het wordt supersnel geleverd!

Snelle accurate juiste levering

Mijn ervaring is goed en positief.

super gemakkelijk!

snel te bestellen en de verrassing blijft leuk voor een ander!

Slecht

De bon kon niet ingewisseld worden in kinepolis Almere. Er werd verteld dat de bon al ingewisseld was.

Prima maar niet op tijd

Op de site staat voor 14.00 besteld volgende dag in huis. Dit is niet het geval. Want ze leveren het volgende dag aan bij post nl, dus de dag daarna heb je het pas op je deurmat. In het geval van last minute cadeautje is dit vervelend, als je wel met een snelle service wordt gelokt. Verder ziet het tekstje in de kaart er amateuristisch uit. Wel leuk dat je een foto op de kaart kan af drukken

Zo leuk te geven!

Is weer eens iets anders dan een bladcadeau!

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.