Makkelijk online te bestellen

Ik heb als cadeau een bioscoopbon aangeschaft en via WhatsApp verzonden. Super makkelijk te doen

Bon nooit ontvangen, 10 dagen na bestelling

Bon nooit ontvangen. Helaas wordt de bon zonder Track&Trace verstuurd, dus niemand weer waar de bon is en of ie nog gaat aankomen. Met het gevolg dat ik zonder cadeautje bij de feestvarkens stond. (Bon ruim van te voren besteld.) Antwoord van PostNL na 10 dagen: wacht het nog even af. Antwoord van Bioscoopbon na 10 dagen: je kunt het nog even afwachten, of de bon annuleren. Ze kunnen geen nieuwe bon opsturen. Dat betekent dat ik voor niets een gepersonaliseerde bon heb gemaakt en daar een tijdje mee ben bezig geweest, en dat ik weer opnieuw kan beginnen. Als de bon dan wel aan komt. Of ik moet alsnog naar de winkel om een - niet gepersonaliseerde -bon te kopen. En hoe krijg ik de bon dan bij de jarige? Want het feestje is al geweest. Dan moet ik zelf porto betalen om de bon naar haar op te sturen, met het eigen risico dat de bon dan ook weer niet aankomt. Bioscoopbon lost dit allemaal niet op. Die annuleert, stort je geld terug, en zegt: 'zoek het verder maar zelf uit'. :( Slechte service dit. Dus: koop vooral géén Nationale Bioscoopbon online!!!!!!!

Snel bezorgd

Ontvangst goed maar de naam van de jarige moet je met een vergrootglas lezen. Jammer.

Lekker makkelijk en persoonlijke touch.

Lekker makkelijk en persoonlijke touch.

Makkelijk om te maken en snel geleverd.

Zelf gekozen onderwerp met wat steekwoorden voor een geweldige uitstraling. Al blijkt de uitstraling alleen digitaal te zien via QR code en niet op de fysieke omhulsel, wat ik dan jammer vond. Mijn tip aan kopers hierin is, maak een printscreen van je eigen ontwerp en maak er een met vriendelijk groet kaart bij de fysieke bioscoopkaart. Ook was het lastig om te zien dat ik volgens de tekst na 1 kaart te hebben geactiveerd dat hiermee de overige ook automatisch zijn geactiveerd. Heb dit dan toch per kaart gedaan.

Ging vlot en was makkelijk samen te stellen

Er duidelijk en makkelijk te bestellen

Ik wilde de bon persoonlijk geven. Dat was nogal een gedoe met printen enz.

Handig te gebruiken

Heel goed idee

Gemakkelijk bestellen, duidelijke website

Bestellen via Website gaat eenvoudig en snel. Alles duidelijk en overzichtelijk. Betaling ook eenvoudig, kortom, prettige ervaring

Hartstikke leuk kado

Snelle en duidelijke service. Acteif maken van 25 kaarten tegelijk ging snel en makkelijk met 1 kaart :)

Tekst half geleverd

Bon snel te bestellen maar na bezorging was van de opgegeven tekst maar 3 woorden geplaatst dus beter zelf een kaartje erbij doen

prima gegaan

Voor het eerst dat ik dit bestel online. Maakte me zorgen omdat het nogal lang duurde voordat ik het per post kreeg, maar toen zag ik in de mail dat ik geen track en trace kreeg en dat het wel even kon duren. Dat stelde me gerust, ik weet helaas hoe lang postnl tegenwoordig over brievenbuspost doet. Het was aan de buitenkant niet zichtbaar dat het een cadeaubon was en daar was ik erg blij mee. Ik weet dat de ontvanger er heel erg blij mee zal zijn. Het activeren lukte ook makkelijk, duidelijke uitleg dat je dat dus echt zelf moet doen voordat je het cadeau geeft. Dat vond ik fijn dat dat goed werd uitgelegd want dat werkt overal weer anders.

Alles snel geregeld

Alles was duidelijk omschreven hoe te handelen

Onduidelijk

Het bestelproces is onduidelijk. Waar je de gegevens van de ontvanger moet invullen of je eigen gegevens. De boodschap die je erbij schrijft is voor de ontvanger pas zichtbaar als er een QR code gescand wordt dus voor de ontvanger was het onduidelijk van wie hij de bon ontvangen had. Maar de bon zelf is een hartstikke leuk cadeau.

Prima geregeld met de on line bestelling

Goede ervaring

Weet ik niet

Geen idee, ik heb de bon kade gegeven.

Personaliseren voor ontvanger werkt niet

De indruk wordt gewekt dat je het uiterlijk van de bon kunt aanpassen voor degene die je de bon cadeau gast doen. Je ziet tijdens het maakproces niet hoe het eruit komt te zien en als je de papieren bon ontvangt is er niets van je inspanningen terug te vinden

Niet ontvangen!

Dus geen cadeau voor jarige

Snel besteld èn geleverd

Snel besteld èn geleverd, blij mee.

Nooit ontvangen. Wel betaald

Bioscoopbon nooit ontvangen in de brievenbus. Wel betaald.

Duur de wel 2 dagen ipv 1 , maar dat was de postbode ‘s planning

Leuke ervaring

Was voor mij de eerste keer om een digitale bioscoopbon cadeau te geven. Kleinzoon was er blij mee, hoewel hij wel ervaring heeft met de digitale wereld.

Heldere info en snelle bezorging

NB maakt waar wat ze belooft.

Krijn Taconiskade 276

1087HW Amsterdam

Over Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.