Pluspunten
Kaarten zijn makkelijk en duidelijk via de website te bestellen. Levertijd van 2 dagen en een separate E-mail om de kaart met code te activeren.
De bon was bedoeld als Sinterklaasverrassing. Maar de ontvangster kreeg een mail op haar eigen email-adres, maar gericht aan mij!
Beste klant. Dank voor je feedback en vervelend dat de adressering niet goed was. Dit heeft er waarschijnlijk mee te maken dat je bij het invullen van de gegevens van de ontvanger je eigen naam en adres hebt opgegeven. Maar wel het e-mail adres van de persoon voor wie de kaart bedoelt is voor het activeren van de kaart. Automatisch wordt de naam van de ontvanger overgenomen als aanhef in de mail. Gelukkig komt het niet vaak voor maar we zullen dit punt meenemen ter verbetering van het bestelproces via de website. Met vriendelijke groet, Nationale Bioscoopbon.
Pluspunten
Levering zoals aangegeven
Pluspunten
Mooie afwerking kaart en het blik
VerbeterpuntenVooraf bekenmaken dat je een code moet activeren
Pluspunten
Superleuk dat je een foto en tekst kunt toevoegen, doosje is ook mooi.
VerbeterpuntenIk vind de layout van het kaartje erbij een beetje saai, is aan vernieuwing toe
Pluspunten
Snel geleverd, heldere activatie mail
VerbeterpuntenVia mobiele telefoon vond ik het niet heel duidelijk en snel zoeken op de website waar de bon te gebruiken is. Er komt wel een kaartje (niet goed te zien op mobiel), maar heb liever een lijstje bijvoorbeeld. Aangezien ik had begrepen dat hij niet in elke bios geldig is (ivm andere eigenaar Pathé oid?). Dat is een beetje lastig en met de naam Nationale Bioscoopbon verwacht je dat wel. Ook dit scherm doet het niet zo goed op je mobiel (iPhone).
Beste klant. Bedankt voor je feedback. Helaas hebben wij momenteel alleen een kaart beschikbaar met alle bioscopen die de Nationale Bioscoopbon accepteren. De kaart is op je telefoon inderdaad een stuk kleiner dan op je pc maar zodra je de zoekfunctie gebruikt en een plaatsnaam invult dan zoomt de kaart daarop in en kun je op de pinpoints klikken voor de bioscoopgegevens. We nemen je punt over de lijst mee in de doorontwikkeling van de website. Met vriendelijke groet, Nationale Bioscoopbon.
Pluspunten
Erg snel geleverd, en een mooi cadeau om te geven: goede kwaliteit.
Verbeterpunten- Er staat: vandaag voor 14 uur besteld, vandaag verzonden (maar pas later staat dat het 2 werkdagen kan duren als je hem al hebt besteld).
Beste klant. Dank voor je feedback. Even voor alle duidelijkheid. Er staat inderdaad op onze website dat voor 14.00 uur besteld de kaart dezelfde dag verzonden wordt (de kaart wordt dan door ons aangeboden aan PostNL maar nog niet geleverd). Verder op de website geven wij aan dat de bestelling meestal binnen 2 werkdagen wordt geleverd ná aanbieding aan PostNL. Hopelijk hebben wij hiermee je verbeterpunt voldoende kunnen toelichten. Met vriendelijke groet, Nationale Bioscoopbon.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Ongelofelijk hoe onduidelijk het is om te activeren met bonnummer en activeringskode! En dan een beoordeling afgeven over die website van jullie - wat een moeilijk gedoe zeg!
Pluspunten
Prima koopervaring op alle vlakken, ik kan niet anders zeggen...
Pluspunten
Kan hem niet activeren
VerbeterpuntenHoe ka ik hem activeren
Pluspunten
Geleverd zoals afgesproken, zelfs in een zeer drukke tijd! Tevens de waarde van de bon na ontvangst op de kaart zetten is een zeer goed idee!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Krijn Taconiskade 276
1087HW Amsterdam
De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.