als ik iets extra's moet betalen voor een persoonlijke tekst, dan verwacht ik dat die ingeprint of gedrukt is. NIet dat het met een etiket er (scheefjes) opgeplakt is.
Beste Claudia, dank voor je feedback. Het persoonlijke tekstkaartje bij de Nationale Bioscoopbon is een gratis dienst. Helaas is het technisch (nog) niet mogelijk om de persoonlijke tekst te bedrukken en daarom werken wij met stickers. Met vriendelijke groet, Nationale Bioscoopbon.
Activeren van bon is vrij onduidelijk. Ik had de mail met activeringscode al bijna verwijderd. Totdat ik op de biosbon zag staan dat ik deze nog moest activeren.
Pluspunten
Na het niet lukken van de bestelling via Google kreeg ik het advies om via Microsoft het te proberen. Dit lukte gelukkig. Prima geholpen.
VerbeterpuntenDe bonnen ook via Google te kunnen bestellen.
Pluspunten
Heldere website, goed product, lang geldig
VerbeterpuntenCommuniceer over de verwachte levertijd (twee dagen) voordat mensen een leverdatum kiezen ipv erna. Hee vreemde UX keuze nu.
Beste Rogier. Dank voor je complimenten en je feedback. Voor wat betreft de verwachte levertijd; hierover communiceren wij middels een informatiepictogram bij het veld waar je de verzenddatum kunt kiezen. Hier kun je vooraf lezen wat de leveringsvoorwaarden zijn. Met vriendelijke groet, Nationale Bioscoopbon.
Pluspunten
Na een telefoontje werd mijn probleem opgelost
Pluspunten
Super goed
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
Erg makkelijk om via internet te kopen Makkelijk betalen en leuk de persoonlijke boodschap
VerbeterpuntenDe ontvanger dacht eerst dat het reclame was. Misschien is hier wat aan te doen bij de aankondiging bij de ontvanger
Pluspunten
Snelle levering. Op 19 november werden de bioscoopkaarten verzonden en ze waren er op 20 november al met de post.
Pluspunten
Leuk cadeau om te geven. Ook redelijk snel geleverd. Leuk dat je de kaart kan personaliseren en het filmblik is zeker weten een aanrader.
VerbeterpuntenLevering in de envelop was jammer, blik was daardoor beschadigd. Ook erg jammer dat de website erg slecht werkt, en de tool om een foto te uploaden een drama is. Via mobiel was het uploaden sowieso al niet mogelijk, en via de computer wel, maar het is helaas niet mogelijk om het kader te verslepen. Je kunt wel inzoomen op de foto, maar het ingezoomde kader is een vaste plek op de foto (het midden) welke je niet kunt verschuiven. Ook erg goedkoop om er een kaartje in te stoppen met de geprinte tekst op een sticker er in geplakt. Ik had minimaal een volledig geprint kaartje verwacht voor dit bedrag (met ruimte voor meer tekstregels). Ook de automatische activeringslink die verstuurd hoort te worden na levering is bij ons niet binnen gekomen. Kwamen hier pas achter toen we de kaart al cadeau hadden gegeven dus konden de code op de kaart ook niet makkelijk achterhalen op deze manier (uiteindelijk door een vriendelijke man bij de klantenservice is het wel goed gekomen). Al met al een leuk cadeau om te geven, maar achter de schermen kan er nog het nodige verbeterd worden aan de prijs en service.
Geachte heer Groenendijk, Dank u voor uw feedback. Wij zullen kijken welke punten wij kunnen verbeteren, met name m.b.t. het gebruik van de website en dat emails niet door firewalls worden tegen gehouden. Wat betreft het filmblik. Heeft u contact met de klantenservice opgenomen over de beschadigde levering? Kunnen wij nog een nieuw filmblik nasturen? Normaliter krijgen wij geen meldingen dat filmblikken in airbubble enveloppen beschadigd geleverd worden. Het tekstkaartje bij het filmblik van de Nationale Bioscoopbon is een gratis dienst. Helaas is het technisch niet mogelijk om deze kaarten te bedrukken en daarom werken wij met stickers. Wij horen graag van u m.b.t. levering van een nieuw filmblik: [email protected]
Pluspunten
de persoon waar het voor was kreeg geen mail op gewenste tijdstip na bellen naar bedrijf uiteindelijk naar mn eigen mail gestuurd maar toen was het hele effect al weg.
Dank u voor uw feedback. De e-voucher is op de juiste dag en tijd door ons verstuurd naar de ontvanger. Wij vinden het erg vervelend dat de e-voucher bij de ontvanger waarschijnlijk is tegen gehouden door het spamfilter. Gelukkig hebben we dit nog kunnen nasturen voor u.
Pluspunten
Goede site, duidelijke informatie.
VerbeterpuntenBetalingsmethode is niet gebruiksvriendelijk voor grotere bedrijven.
Pluspunten
Overzichtelijke site, heldere toelichting, duidelijke communicatie, snelle bezorging
VerbeterpuntenLink opnemen naar deelnemende bioscopen Duidelijkere toelichting over activatie en hoe dat werkt
duidelijk communiceren dat wanneer het een cadeau is toch de activeringslink wordt verzonden naar de besteller. hoewel dit veilig is kan het misschien toch anders.
Krijn Taconiskade 276
1087HW Amsterdam
De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.