Pluspunten
Het is erg leuk dat je je eigen tekst kunt maken.
VerbeterpuntenWat gerommel met de afrekening. Ging niet zo soepel.
de optie digitale bon faalt halverwege het proces. Credit cards worden net geaccepteerd.
Beste Marga. Dank voor je feedback. Kun je aangeven wat en waar het precies misging met de bestelling van een digitale bon? En het klopt dat betalen met creditcard nog niet mogelijk is bij de Nationale Bioscoopbon.
Ik had de bon voor iemands verjaardag besteld met als bezorgdatum 10-10-2018. Als beorgadres heb ik het adres van de jarige aangehouden, evenals haat mailadres voor de verificatie. Hij kwam twee dagen later en de e-mail kwam eerder. Niet zo handig dus!
Pluspunten
niks aan te merken: gewoon met korte levertijd bioscoopbon ontvangen met tekst die ik wilde. daarna keurig mailtje met activatiecode...
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenMooiere hoesjes / ontwerp voor de bon
Pluspunten
Snel geleverd, geen verzendkosten, eenvoudig bestelproces
Pluspunten
Perfecte service, enkele keren telefonisch contact gehad, maar ook alle keren perfect geholpen. Ga vooral zo door!
Persoonlijke kaart maken zijn niet veel verander opties
Pluspunten
Leuke opzet en ideeën van bv een videoboodschap
VerbeterpuntenHelaas kwam de bioscoopbon via de mail een dag te laat aan. Als je 00:00 uur kiest voor bv de 23e dan komt de mail de 24e aan
Pluspunten
Snelle vriendelijk service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Dag na bestellingen in huis. Duidelijke communicatie over het activeren.
VerbeterpuntenGeen hele tevreden klant
Pluspunten
Super snel!!
Pluspunten
Na een door mij verkeerd ingevuld mailadres, heeft Nationale Bioscoopbon dit naar volle tevredenheid opgelost. Verder is het eenvoudig bestellen, betalen en ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering, Tekst op bon laten zetten is ook handig.
VerbeterpuntenWas een beetje bezorgd over de activering van de bonnen of dat wel goed ging. Mail kreeg ik 1-2 dagen na levering van de bonnen
geen suggestie
Pluspunten
Snelle levering, foto was mooi en alles was prima geregeld.
VerbeterpuntenGeen, Het was helemaal top
Op een zaterdag een biscoopbon besteld, waarbij een levertijd wordt beloofd van ' ongeveer 2 dagen' na verwerking. Exact een week later nog steeds geen bon ontvangen, zonder enige communicatie over vertraging of een track&trace code waarmee ik zelf de status kan bijhouden. Annuleren is volgens de voorwaarden ook al niet mogelijk, dus nu moet ik waarschijnlijk een verjaardagscadeau te laat gaan leveren, erg vervelend!
Geachte heer Mestriner, Dank u voor uw feedback. Wij hebben uw order ontvangen op zaterdag 22 september en deze is op maandag 24 september als brievenbuspost aangeboden aan PostNL. U had uw bestelling dus allang ontvangen moeten hebben. Wat vervelend dat dit niet is gebeurd. Helaas zijn wij afhankelijk van de dienstverlening van PostNL. Ons servicekantoor neemt even contact met u op over opnieuw versturen of een refund. Onze excuses voor het ongemak.
Krijn Taconiskade 276
1087HW Amsterdam
De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.