Pluspunten
Handig dat ik via internet een (gepersonaliseerde) bioscoopbon kan laten bezorgen.
VerbeterpuntenVreselijk omslachtig dat de bon niet gewoon direct klaar voor gebruik verstuurd kan worden, maar dat de afzender hem dagen later via een omslachtige procedure moet activeren.
sneller en beter kan bijna niet.
Pluspunten
Geweldig. Hoef ik niet de deur uit. Toch een leuk cadeau.
Pluspunten
Vlotte levering van bestelde bonnen. Mail van activatie niet aangekomen, maar direct opnieuw verstuurd na een enkel mailtje van mij aan de klantenservice. Goede service dus!
VerbeterpuntenEerste activatie mail niet aangekomen. Misschien checken hoe dat kon, maar heel snel opgelost, dus niet echt als probleem ervaren
Pluspunten
Snel, gratis verzending en verpakking.
VerbeterpuntenIk kan niet nagaan of de kaart geactiveerd is. Misschien staat de ontvanger straks voor niks bij de bios.
Veeemd dat ik de mail om de bon te activeren eerder krijg dan de bon zelf, geef dat dan even aan, nundacht ik direct dat mijn bon was kwijtgeraakt in de post
We kregen de kaart veel later binnen. Het was dus te laat als verjaardagscadeau. Pas toen we uiteindelijk achteraf belden kregen we te horen dat er "iets" mis was gegaan.
Geachte mevrouw De Bie, Dank u voor uw feedback. Door een bug in de webwinkel was de order helaas niet goed doorgekomen en daardoor ook niet verzonden. Wij vinden het heel vervelend dat dit mis is gegaan en dat uw cadeau daardoor te laat is binnen gekomen. Door uw telefoongesprek met onze servicedesk is het probleem ontdekt en in overleg met hen is de bestelling alsnog die dag aan u verzonden. Inmiddels hebben wij deze bug in de website verholpen en mag het in de toekomst niet meer voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat de ontvanger toch veel plezier zal hebben bij de film. Hartelijke groet, team Nationale Bioscoopbon
Pluspunten
Mooi verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenLaten weten op welke dag hij precies aan komt
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer keuze, layout van de bonnen is oudbollig
Pluspunten
Had de bestelling sneller verwacht. Op donderdag besteld en op woensdagmiddag binnen. Dat was dus te laat om het als cadeau te geven waardoor ik alsnog iets anders moest kopen.
Geachte mevrouw Bloemrijk, Zoals per email gemeld, was de bestelling donderdagavond betaald en bij ons binnen gekomen. Wij hebben de bestelling vrijdag aangeboden aan PostNL met 24-uurs levering. Helaas heeft PostNL het poststuk niet tijdig geleverd en zij geven aan dat zij deze garantie voor brievenbusstukken niet 100% kunnen geven. Wij hebben u als oplossing een refund aangeboden van uw bestelling. U heeft aangegeven dat dit voor deze keer niet meer nodig is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Team Nationale Bioscoopbon
geen verbeterpunten
Pluspunten
snelle en kwalitatieve service
als kado 1 bioscoopbon van 20 euro aangeschaft. Krijgen we enekel minuten na elkaar vervolgens 2 emails met exact dezelfde tekst en bij elek email 1 bisocoopbon van 10 euro. Nergens staat inde email let op er is nog een tweed email emt bon onderweg en sowieso, waarom 2 bonnen. echt heel slechte communciatie hierover in de emails
Goedemorgen. Dit zou inderdaad niet mogen gebeuren bij een bestelling van 1 kaart. We hebben je bestelling gecontroleerd in het ordersysteem en we zien dat er een order is gedaan van 2 e-vouchers t.w.v. €10 per stuk. Dit staat ook in de bevestiging en je factuur. In dat geval worden er inderdaad 2 e-mails verzonden. Per e-voucher een aparte e-mail namelijk.
Pluspunten
VerbeterpuntenLevertijd mag sneller. Nu nog niks ontvangen
Wat vervelend om te horen. We zijn hier direct achterheen gegaan. We zien dat de kaart op 22 mei door ons verzonden is. Waarschijnlijk is er bij de post iets niet goed gegaan. Wij hebben je zojuist een email gestuurd. Zodra je adres bevestigd is sturen wij direct nogmaals een kaart naar je toe.
Pluspunten
Bon met foto erop zag er mooi uit! Erg leuk om cadeau te geven.
Krijn Taconiskade 276
1087HW Amsterdam
De Nationale Bioscoopbon. Bonvol Verrassingen.