Mooie spullen voor een mooie prijs en snel geleverd. Duidelijke updates via de mail, fijn!

Geweldige webshop met mooie producten

Fijne producten, hele mooie webshop en zijn ook goed te bereiken voor vragen. Top service!

Leuke webshop

Super leuke artikelen en snel in huis. Ook netjes ingepakt. Aanrader!

gewoon netjes en kwalitatief

Ik koop wel eens meer artikelen online bij Lazy Lama, altijd netjes en goed verpakt ontvangen.

Snel en mooi ingepakt!

Zoals hierboven omschreven. bovendien heer vriendelijk geholpen

Prima service en zeer vriendelijk. Mooi assortiment

In de winkel het bestelde pakketje opgehaald. Ziet er allemaal heel professioneel uit en hele vriendelijke en behulpzame mensen.

weer prima geregeld

Pakjes altijd snel en netjes geleverd.

Mooi en met zorg ingepakt en verzonden

Verrassend mooi en lief hie “het kado” uit de verpakking kwam Met zorg ingepakt en verstuurd

Great Customer Service

It was easy to contact and speak with customer service. Very friendly and helpful. You should ship to more places.

Mooie spullen en snel geleverd!

De producten waren naar tevredenheid en de volgende dag al in huis. Heel blij mee!

Mooie collectie en vlot in huis

Hele mooie producten, alles in mooi vloeipapier ingepakt. Een feestje om je eigen bestelling uit te pakken! Groot assortiment Kknekki’s. De beste haarelastiekjes die er zijn!

snelle levering en zet duidelijke communicatie

Goede communicatie over de voortgang van mijn bestelling. vriendelijke toonzetting in de communicatie. Snelle levering.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel geleverd, gewoon goed!

De knuffelkoe van Jellycat was hier op voorraad en werd zoals geadverteerd binnen twee dagen geleverd. Koetje zat rustig te chillen in haar tissuepapiertje, in een vrolijke verzend zak. Ze is zacht dus heeft de reis helemaal prima overleefd en zit nu te wachten in een cadeaupapiertje tot dr nieuwe baasje haar uitpakt op haar verjaardag.

Mijn dochter haar bestelling top binnen gekregen! Super blij met haar jellycats.

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Fijne website, goede service, snelle levering. Toppie!

Snel

Verzendkosten te hoog.

Alles is helemaal goed gegaan

Top servuce

Hele gezellige winkel en een echte aanwinst voot winkelcentrum Koningsootd.

Mooi verpakt, snelle verzending, betrouwbaar.

Prima! Snelle levering.

Het pakketje is verstuurd naar mijn dochter. Ze heeft een foto gestuurd vd verpakking. Dat zag er leuk uit: hartjespapier! De haas zelf zie ik zaterdag pas...

Erg goed!

Alles netjes verpakt! Heel blij met de nieuwe kleertjes

Heel goed en snel in huis

Is echt perfect

De bestelling was snel binnen en gemakkelijk op te halen bij een ophaal punt

Fijn

Ik heb het goed ervaren. Het was alleen heel jammer dat de Halloween Jellycats pas later online kwamen waardoor je pas later kon bestellen. Hierdoor kwam je niet meer bij de eerste 100 bestellingen en dat had ik wel gehoopt. voor de rest een prima ervaring gehad.

Koningsoord 135

5057 DL Berkel-Enschot

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!