Keurig geleverd

Mooi producten, goede service

Goeie service

Overal was het boek dat bestelde uitverkocht maar bij jullie was het er nog. Ik was dus super blij met jullie en toen ook de verzending nog snel ging kon het niet meer stuk! Dank

Prima webshop en uitstekende service bij afhalen in de winkel. Complimenten

Ontmoeting met de alpacas viel ons tegen

We kwamen met onze 2 kleindochters dus kochten 2 x kaartje met beker, nu bleek dat we voor ons zelf ook 2 kaartjes moesten kopen vind ik raar wat heb ik aan n beker??? Dus totaal 40e betaald. Terwijl we gewoon zagen dat mensen die iets kwamen drinken zeiden o je kan de wei in waar zal de ingang zijn kom dan gaan we ook even na de alpacas! (Omdat we betaald hebben werd ons uitgelegd waar ingang was en regeltjes van waar wel aaien waar niet) Er liepen er genoeg maar 2 wilde eten. Nee daarom viel t ons erg tegen. Personeel is erg vriendelijk

Speciaal

Lang gezocht naar speciale haarbandjes voor mijn kleindochter. Lazy Lama had ze. Mijn kleindochter was er heel blij mee.

Fijne manier van bestellen. Vlotte levering op afgesproken plaats

Snelle nette verzending

Mooie knuffels

Knuffels waren prima in orde Levering: de link van post nl, beloofde de levering een dag eerder. Bij iedere controle van de track and trace bleef datum en tijd hetzelfde. De dag nadien wel netjes in de bus geleverd. Dus tevreden

100%

Besteld vanuit het buitenland, snelle bezorging, goed verpakt en hele leuke kado verpakking, dank je wel

Fantastisch!

Perfect meegedacht met het bestelde cadeau. Op de doos nog geschreven wanneer het geopend mocht worden. Dit droeg bij aan de feestvreugde...blij mee!! Zou zo weer bij Lazy Lama bestellen. Bedankt!

Snelle, goed levering

Snel geleverd, top ingepakt. Goede service

Goede verzending

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen en ze zijn ook goed verpakt geleverd Wel had ik verwacht dat er ook van dat crêpepapier in de cadeauverpakking zou zitten Ben nog steeds zeer tevreden en de communicatie is ook zeer goed Zeker aan te raden

Leuke verpakking, snelle levering!

De spulletjes werden snel geleverd en waren leuk en netjes verpakt. Ook de klantendienst was goed bereikbaar.Niets op aan te merken!

Snelle levering en mooi ingepakt. Daar wordt een jarig meisje vast heel blij van.

Leuke koffertjes besteld zoontje was er erg blij mee en ze staan ook superleuk in het interieur! Snelle levering en alles verliep vlot.

Snelle bezorging, prachtig ingepakt.

Uitgebreide collectie Jellycats. Sneel geleverd en superleuk ingepakt.

Mooie zwembroek

Moooie zwembroek, goeie levering

Zeer correct en stipt!

Het verjaardagsgeschenk voor de kleinzoon werd stipt geleverd!

Snel en Goed

Bestelling was zeer snel, duidelijk verwerkt en in een keurige verpakking binnen 1,5 dag op bestemming.

Betrouwbaar

Snel verzonden

Supersnelle levering

Website heel duidelijk. En snelle bezorging

Heel goed!

Snelle verzending, mooi ingepakt, goed verzorgd

Snelle levering, mooi verpakt

Leuke producten die met een leuk papiertje waren verpakt. Snel geleverd

Prima kwaliteit

Keurig op tijd geleverd, stevig verpakt en superleuk spul

Ik ging naar de winkel voor Jellycats. Hier hadden ze niet diegene die ik wou dus heb ik die op hun site besteld (en toch ook nog 2 gekocht in de winkel omdat ze te leuk zijn) de volgende dag kwam de bestelde Jellycat al binnen! Wat een snelle service, super fijn. Super aardig personeel in de winkel en veel keuze ook aan ander assortiment.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!