Fijne webwinkel, bestelling snel in huis.

Nu 2x iets besteld bij Lazy Lama en beide keren alles snel en goed verpakt ontvangen. Zou deze webwinkel zeker aanraden en er ook zeker nog een keer bestellen.

Goed op de hoogte gehouden van de snelle levering!

Onbeantwoorde mail en kapotte beker

Ik zou heel graag reactie ontvangen op een mail die ik gelijk heb gestuurd na aankomst van de beker. We hebben een kapotte beker ontvangen en ik zou graag weten of we een nieuwe beker kunnen ontvangen voor mijn dochter.

Duidelijk en snelle bezorging

Duidelijke website en goede communicatie

Zeer goed snelle goede verzending

Als zeer prettig

Snelle levering! Goed service!

Leuk, ruim en groot aanbod. Dat in combinatie met de snelle levering zorgt er voor dat ik eerst op hun webshop kijk wanneer ik iets nodig heb!

Snel en netjes

Snelle service, mooi ingepakt!

Keurig netjes verpakt en snelle levering

Hervorragend

Lieferung, Preis, Qualität tiptop ... Danke

Snel en makkelijk

Geen gedoe met een account aanmaken Snelle levering En ook nog eens 10% korting bij een nieuwe bestelling

Uitstekend, en mooi verpakt

Bestelling en bezorging ging snel en soepel. De muizen zijn schattig enleuk verpakt in tasjes.

Super !

Interessant prijs. Goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Geweldige service

Heel prettig contact, snelle verzending en goede probleemafhandeling. Hier gaan we vaker bestellen <3

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Op tijd en netjes verpakt!

Item precies zo als op de website, netjes verpakt en goed op tijd.

Goede levering. Ook bij een vraag direct contact. Tevreden.

Djeco puzzel … altijd succes

Vlotte bestelsite en vlotte levering

Snel verzonden en heel mooi verpakt!

Snelle verzending zeer mooie kwalitatieve knuffel Heel erg mooi ingepakt als kerstcadeau Bedankt!

Snel geleverd en heel netjes ingepakt

TOP verzorging van mijn bestelling!

Super vriendelijk en heel snel!

Hartelijk dank voor de mooie cadeautjes en snelle vriendelijke service!

Mooi assortiment, goede levering!

Leuke webwinkel met mooi assortiment!

Wat een service en wat snel. Super blij mee. De boeken waren heel zorgvuldig ingepakt. Ik ga zeker nog een keer iets bestellen bij jullie. Dank dank .

Snelle bezorging ,producten waren prima

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!