Snel geleverd voor een goede prijs

Prettige ervaring. Snelle en duidelijke communicatie en goede levering.

Toffe webshop

Een leuk aanbod aan duurzame kinderspulletjes. Het aankopen via de webshop gebeurde vlot. De producten werden snel verstuurd en bezorgd en ik werd hierover goed geïnformeerd. Zeker een aanrader.

Verkeerde foto’s gebruiken

Ik heb n ballenbak besteld voor mijn bonuskleinkind, zo besteld, mooi ingepakt en cadeau gegeven zitten er geen ballen bij. Moet je deze apart bestellen voor nog ns €50.- erg duur en slecht aangegeven op de site

Super snelle reacties en levering

Ik ben enorm tevreden met mijn bestelling bij Lazy lama. Producten snel geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van het hele verzendproces. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Unieke knuffel

Superleuk, wie komt er nou op het idee om een knuffel te maken van een heremietkreeft? Hij is ook lekker zacht

Heel fijne ervaring, snelle en nette levering!

Goede en snelle service

Ik kan Lazy Lama aan iedereen aanraden! De artikels zijn goedkoper dan in andere winkels. Je krijgt de gekochte artikelen snel en ze zijn goed verpakt.

Prettig winkelen!

Het boekje "Kiekeboe Appel" dat ik zocht was overal in herdruk....gelukkig bij Lazy Lama nog in voorraad en zeer snel geleverd. Het boekje is ontzettend leuk, van stevig karton, heeft mooie platen, grote, stevige uittrekflappen en schuif mogelijkheden. Mijn kleinzoon van 10 maanden vindt het prachtig! Blij dat ik het bij Lazy Lama gevonden heb!

Leuke site met originele items

Bij Lazy Lama vind je altijd iets leuks! Of het nou voor jezelf is of als cadeau voor een ander. Een mooi divers aanbod met soms hele leuke kortingen/aanbiedingen. Goede kwaliteit producten, duidelijke site en prima levering. Een echte aanrader!

Ge-wel-dig

Eerder al spullen besteld bij lazy lama waar ik altijd tevreden over was. Laatst ging er even wat mis met een flesje kenko.. dit heb ik aangegeven maar er is direct gehandeld en naar een oplossing gekeken waar ik erg blij mee was. Goede Service in deze tijd is zeldzaam dus ik Koester het dester meer als de service top is!

Mooie en aparte collectie

Altijd goede kwaliteit top

Goede prijs voor mooi product

Studio Noos pouch gekocht met kortingscode, super blij mee. Snel verzonden

Prachtige spullen, geweldige service!

Lazy Lama verkoopt hele mooie spullen, een overzichtelijke site waarop je makkelijk kunt bestellen en als er iets is (mijn betaling was niet goed doorgekomen), lossen ze dat met een hele fijne service op. Wat mij betreft echt een dikke 10 voor Lazy Lama!

Gebruiksvriendelijk en snel

Vanaf een online cadeaulijst met alleen maar verwijzingen naar de grote blauwe bol ben ik gaan zoeken naar het cadeautje bij een kleinere particuliere shop omdat die de inkomsten veel beter kunnen gebruiken. Ik kwam bij Lazy Lama terecht en wat een fijne winkelervaring was dat. Leuke artikelen waaronder het boekje dat ik zocht. Ook nog gratis ingepakt en de volgende dag al ontvangen. Een fijne winkelervaring en zeker het aanbevelen waard. Erna.

Een cadeautje om zo leuk en vlot te ontvangen thuis!

De bestelde producten waren er snel én in leuk cadeaupapier ingepakt. Super blij mee!

Snelle en nette levering

Het bestelde item werd snel bezorgd. Zelfs netjes ingepakt. Leuk om het gelijk cadeau te kunnen geven.

Top service top product

Een super snelle levering en zag er echt top uit! De kindjes helemaal blij met de ballenbak en zoveel keus echt voor ieder wat wils

Zeer uitstekende service

Zeer snel geleverd, netjes verpakt. Ik ben 100% tevreden.

Heel tevreden!

Erg mooi product, gemakkelijk in elkaar te zetten (niet te vergelijken met Ikea) en erg stevig en stabiel. Ons dochtertje zit met plezier achter haar nieuwe bureautje.

Leuk aanbod en snelle levering

Bestelling was snel binnen en mooi ingepakt!

Eerste bestelling bij Lazy Lama was helemaal goed. Blij mee.

Mooie artikelen, snelle levertijd

Fijne site waar je mooie producten kan kopen en ook nog een snelle levering en netjes verpakt! Helemaal tevreden en ga hier zeker vaker kopen. Bedankt team Lazy Lama.

Snelle levering en leuk telefonisch kontakt

Geweldig en heel mooi speelgoed

Leuke webshop, super schattige spulletjes!

Snelle levering, goede service.

Mariendonkstraat 25

5154 EG Elshout

Over Lazy Lama

Het speelgoedassortiment van Lazy Lama is zorgvuldig samengesteld om kinderen te inspireren, te vermaken en te stimuleren in hun ontwikkeling. We bieden speelgoed van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en speelwaarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding, het bevorderen van sociale interactie of het leren van nieuwe vaardigheden, ons speelgoedassortiment biedt voor elk wat wils. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen. Alle bestellingen worden met liefde en zorg verpakt en verzonden vanuit ons magazijn in Elshout. Veel shopplezier toegewenst!