Goede en snelle service

goede olie en snel geleverd

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Product als omschreven, ben tevreden

• Beschrijf uw ervaring met het product Magnesium werkt goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Geweldig produkt die doet wat het beloofd

Wij, gezin van 4, gebruiken het allemaal. Allen om beter te slapen, een om ontspannend in spieren te worden, nachtelijke krampen en ter ondersteuning afvallen.Worden veel fitter en uitgeruster wakker, nachtelijke krampen zijn over. Reumatische klachten zijn helaas nog niets verandert en bij mij zelf jeukt en bijt de olie erg in mijn hals maar heb ik er graag voor over. Blij mee !

• Beschrijf uw ervaring met het product Geweldig

Werkt erg goed

De magnesium kristallen doen z’n werk! Zeker als je een fors tekort hebt vanwege omstandigheden, zoals ik, voel je het bij het eerste badje al. Mentaal & fysiek ontspannen.

• Zou u het product aanbevelen? Ja

Ik slaap heerlijk na een magnesium bad.

• Beschrijf uw ervaring met het product Geweldig
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

prima bedrijf product volgens afspraak geleverd en goed verpakt

Volgende keer bestel ik hier graag weer

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Prettig voor in bad
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Ik heb echt het idee dat t helpt

Veel hoofdpijn de laatste tijd vanuit de nek. Ik was het pillen slikken zat en kwam dit product tegen. Ik smeer het 2 keer per dag over mijn spieren in nek en schouder en het kan haast geen toeval zijn maar ik heb nauwelijks nog hoofdpijn gehad. Wel reageert mijn huid behoorlijk op de olie (bultjes) maar ik hoop dat dit gewenning is en dus over gaat na verloop van tijd. Zeer zuinig in gebruik. Ik ga er zeker mee door!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Bevalt zeer goed!
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Magnesium helpt bij vermoeidheid en kramp

Magnesium helpt niet alleen helpt bij vermoeide spieren maar ook tegen kramp. Toen mijn vrouw een kramp aanval kreeg heeft ze in plaats van een paracetamol de magnesiumolie van onze sportende dochter gebruikt, waarna de kramp vrij snel wegtrok en zij weer rustig kon slapen. Dus het helpt echt!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zeer goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Fijne producten met een snelle levering

De producten die je bestelt worden snel geleverd. Fijne producten die echt helpend zijn. Daarnaast vind ik het erg prettig dat je er een extra zakje of flesje bij krijgt, zodat je echt optimaal gebruik kunt maken van de producten.

Goede service!!

Goede service en dankbaar voor de tips die ik gekregen heb.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Had er geen ervaring mee maar wel een fijn produkt!
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

De voetenbaden met magnesium kristallen werken super ontspannend!

Tot nu toe ervaar ik vooral ontspanning van de olie en de kristallen! Na een dag veel gelopen te hebben is een warm voetenbad een weldaad😃

• Beschrijf uw ervaring met het product Werkt ontspannend

Doet what het belooft

Werkt prima. Een doseri g bak zoud handig zijn.

supersnel geleverd/ topproducten

Op maandagmorgen besteld, dinsdag in huis.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product De magnesiumolie werkt goed, ik had direct resultaat.
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Snelle levering van de Permsal magnesiumproducten

Goede en snelle levering van mijn magnesiumproducten tegen een zeer scherpe prijs.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Ik gebruik al een aantal jaren de Permsal magnesium sportolie ter voorkoming van rusteloze benen en dat werkt perfect. Nu ook de vlokken erbij besteld in een zgn. "ontspanningspakket" voor een lekker voetenbad.

Goede en vlugge levering

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Met het ontdekken van Magnesium olie zijn mijn gewrichten dolblij!!

Soms wel drie keer per dag en ik voel wel degelijk verlichting, dus ben ik dolgelukkig met de Magnesium olie.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.
  • Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Ben begonnen met de olie,en ga nu beginnen met de magnesium poeder

poeder binnen gekregen met wat vertraging , het heeft wat langer geduurd maar helemaal goed gekomen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Olie prima , poeder moet ik nog gaan gebruiken

Geweldige producten!

Wauw wat een heerlijk spul 😍 geweldig voor in bad ,en de olie heerlijk na het sporten of na het douchen. Minder spierpijn , Heerlijk ontspannen ...ik kan en wil niet meer zonder!!

• Beschrijf uw ervaring met het product In 1 woord geweldig

TOP produkt

Magnesiumolie werkt echt. Al een jaar lang last gehad van zeer vermoeide benen. Na wat inleeswerk magnesiumolie besteld. Nu 1 week verder en het schijnt echt te werken. Geen zwaar vermoeide benen meer en meer energie. dat meer energie is natuurlijk het gevolg van de betere benen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zie boven

Veel minder kramp snachts

Veel minder kramp snachts

Merk (nog) niks

Bestellen en ontvangen magnesiumolie gaat prima. De olie zelf iedere avond na het douchen gebruikt. Het is erg vet, alles zit onder de olie (je moet best veel spraytjes gebruiken en door de sprayknop zit de olie overál) daarna moet je het wel weer afspoelen anders zit het hele bed onder. En na een week merk ik (en mijn partner) er nog niks van. En dan vind ik het lastig vol te houden.....

Geen kuit kramp meer en meer energir

Twee maal per week voetenbad, heel blij. Ook inwendig bij knie na ongeval veel littekenweefsel, pijn wordt door olie wat minder

Fijn product

Goede service met duidelijke info

top produkt

voor mijn bestelling had ik veel last van onrustige kuiten aan beide benen.nu ik de olie heb besteld is er al na een week verbetering en s,avonds doe ik nu al vier voetbaden met de olie en slaap al een stuk beter in.M.V.G wies

Snel geleverd en goed product

Heb een positieve ervaring met deze webshop. Magnesium spray was snel geleverd, goed verpakt en is van goede kwaliteit volgens mij. Voel me goed en energiek sinds ik dit gebruik.

Groenestraat 294

6531JC Nijmegen

026 – 2035005

Over Magnesiumshop.nl

Magnesiumshop.nl verkoopt alles wat betrekking heeft tot magnesiumproducten voor de consument. Van supplementen tot topische inname van magnesium. Producten van hoge kwaliteit en zelfs uit Nederlandse bron.