Pluspunten

Snelle levering. Nog te kort in gebruik om té beoordelen of t ook werkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

geen gebruiksaanwijzing bij.

Pluspunten

Nette snelle levering. Bevestiging per mail en overzicht van bezorger met bezorgmoment. Lekker voetenbadje gemaakt na het sporten voel me vitaler en mijn teennagels zien er beter uit.

Grote winkelwagen knop die met het scherm meebeweegt. Even zoeken als je een product aanklikt

Pluspunten

De bestelling is supergoed afgehandeld. Snelle levering.

Ik weet niet of ik hier iets over het product kan schrijven. Het valt mij tegen in het gebruik. Blijft veel te vet. Moet echt afgewassen worden, ik heb eigenlijk een beetje spijt. Weet niet of de gel beter zou zijn in gebruik. Jammer. Heb ook nog een h die grote fles besteld.

Pluspunten

super snelle levering ..dank daarvoor als de magnesium ook zo snel werkt ..alleen maar toppie dan!!

???

Pluspunten

Normaal bestel ik altijd bij Zechsal. Zie alleen dat deze producten uit dezelfde bron komen maar goedkoper zijn. Ik kreeg er ook een gratis navulzak bij en een reisflesje. Topproduct, kan het iedereen aanraden. Snelle levering ook.

geen

Pluspunten

Handig dat je tot 23u kunt bestellen, producten zijn al jaren favoriet bij mij, iedereen zou magnesium standaard dagelijks moeten gebruiken!

Geen, ga zo door

Groenestraat 294

6531JC Nijmegen

026 – 2035005

Over Magnesiumshop.nl

Magnesiumshop.nl verkoopt alles wat betrekking heeft tot magnesiumproducten voor de consument. Van supplementen tot topische inname van magnesium. Producten van hoge kwaliteit en zelfs uit Nederlandse bron.