Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en de nette verpakking. De producten blijven lang goed en behouden vorm na veelvuldig gebruik. De service wordt omschreven als vriendelijk en deskundig, met een efficiënte afhandeling. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Super blij mee Netjes verpakt Een aanrader!!!!!
8 June 2025
Carin
Roosendaal
Al jaren het favoriet shirt van mijn man. Goede kwaliteit. Shirt blijft mooi in vorm ook na -tig keer wassen.
Henny
Eijsden
Gerenommeerde en betrouwbare winkel. Vriendelijke en deskundige bediening.
Rolande
MAASTRICHT
Goed en snel. Geen gedoe
Marian
Malden
Geweldig mooi artikel keurig verzorgd
Hein
Muiden
Altijd netjes verpakt Gezellig snoepje erbij En je wordt goed op de hoogte gehouden Al meerdere malen een bestelling gedaan en nog nooit teleurgesteld
Anneke
Den Haag
Vlotte levering
Ans
Zetten
Bij de tijd klantvriendelijk
Daniel
ULESTRATEN
Goede service. Mooie producten van goede kwaliteit.
Karin
Westerveld
Bestelling T shirts
Mary
Beesel
Ook soepele teruggave van een van de drie artikelen, mijn winkel voor Mey!!
Marlies
Den Bosch
Prettig, vakkundig en klantgericht!
Marco Van Roosmalen
Amersfoort
Zoals steeds vlot en netjes is de bestelling verwerkt: helaas was de keuze voor mijn artkelen zeer beperkt.
Antoine
Klimmen
Het bestelproces en de snelle bezorging heb ik als zeer positief ervaren.
14 April 2025
Frans
Sittard
Helemaal top
14 April 2025
Lisette
Maastricht
Prima. Aanrader. Blij met bestelling. Goed verpakt. een persoonlijke webwinkel. Je gunt ze handel. Succes Stephanie & Jesse.
27 March 2025
Harriet
Zwolle
Snelle levering en goede kwaliteit
Cuna
Zwolle
De t-shirts van Mey zitten heel fijn, mooi boord en blijven lang wit, deze koop ik al jaren
Rinie
Maastricht
Diverse malen besteld en altijd netjes ingepakt en snelle levering
Anneke
Den Haag
Enkel bij de betaling moest ik zoeken naar het rekeningnummer, blijkt dat deze op factuur staat, dewelke achteraf wordt gestuurd.
Sonja
Maasmechelen
Goede kwaliteit ondermode van bekende merken met de persoonlijke service die al lang niet meer vanzelfsprekend is maar bij Mooi Eronder wel nog van toepassing. Gemakkelijk bestellen, voorraad meteen zichtbaar en (als tante Pos meewerkt) snelle levering.
20 February 2025
Ghislain
Susteren
Altijd vriendelijk. Behulpzaam. Kwaliteit.
19 February 2025
Mieke
Maastricht
Goede service. Snelle levering. Fijne toegift het puntensysteem. Goed bereikbaar
14 February 2025
Sabine
Maastricht
Jullie voeren precies uit wat jullie beloven en zijn heel klantvriendelijk! Ook de manier waarop jullie mailen is leuk. Die spoort je steeds aan om de berichtjes even vlug te openen.
14 February 2025
Loes
Maastricht
Goed assortiment en via webshop snelle levering. Goed en correct verpakt met een kleine attentie als verrassing.
17 January 2025
Henny
Maastricht
Mooi Eronder is de webshop voor al je basic ondergoed.
Jesse en Stephanie helpen je graag bij het vinden van je favoriete ondergoed en nachtkleding. Mooi Eronder heeft een ruime keuze ondermode voor dames en heren van de beste merken zoals Mey, Schiesser, Ten Cate, HOM en Calida
Wij pakken je bestelling met zorg in en verzenden gratis vanaf €59 !
Naast onze webwinkel kun je ons ook bezoeken bij Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht. Of onze lingeriewinkel aan het Amorsplein in Maastricht. Hier vind je een ruime keuze in bh's en badkleding van Marie Jo, PrimaDonna, Mey, Felina en Aubade. We kijken uit naar je komst!
Platielstraat 8
6211GV Maastricht