100 % betrouwbaar, mooie kaartenden altijd een verrassing bij de bestelling

Leuke kaarten!

Ik vind de keuze heel ruim en duidelijk aangegeven op de site. Leuke en mooie kaarten. Voor ieder wat wils.

Bestelling zoals steeds in orde.

Binnen enkele dagen de bestelling ontvangen . Met een leuke attentie erbij.Niks op aan te merken.

Toffe kaartjes

Leuk aanbod, snelle verzending

Prima tevreden over assortiment en levering

Ik heb u een aantal keren kaarten besteld bij HK en ben alle keren erg blij met de veelheid aan keuze, de prijs en de levering! Echt een aanrader!

Fijn dat jullie er zijn

kaarten bestelt altijd correct geleverd Top

Tevreden

De kaarten worden snel geleverd. Ze zijn prettig geprijst en er zijn regelmatig leuke kortingsacties. Het assortiment kaarten mag voor mij nog uitgebreider!

Er valt hier veel moois te vinden!

Elke keer word ik helemaal blij als ik door de collectie van Hollandse Kaart “loop”. Zoveel leuke en mooie kaarten als daar te vinden zijn. Ik kan daar dan meteen bij bedenken aan wie ik ze zal sturen. En ja, met die geweldige aanbiedingen die er van tijd tot tijd zijn,…… dan is de koop snel gedaan!

What you see is what you get

Julle hebben zulke mooie en bijzondere kaarten die je niet zo gauw ziet

Snelle afhandeling

Mooie kaarten, snelle levering en stevig verpakt. En altijd een leuk presentje.

Mooie kaarten

Snelle en nette levering. 1 kaart was er niet meer, erg netjes opgelost.

Groot assortiment kaarten

Groot assortiment, voor elk wat wils. Snelle levering en altijd een leuke attentie cadeau.

Top geregeld!

Handig te bestellen en erg veel keus!

Snelle levering, producten goed, komen overeen met de afbeeldingen. En leuke stikkers cadeau gekregen.

Fijne service

Zondag besteld en mijn bestelling gauw en in huis gehad. Kortom: een fijne service!

Blij met Hollandse kaart!

Origineel, kleurrijk en niet standaard.

Heel veel keuze op de overzichtelijke website. Heel leuk om daar rond te neuzen en uit te zoeken. Snel en netjes verzonden.

Leuke kaarten voor een leuke prijs

Goede ervaring, eerlijk en vertrouwd

Prachtige collectie en gezellig en snel geleverd

Ik bestel hier al een hele tijd kaarten. De collectie is ruim en spreekt mij erg aan. Het is altijd een feest om de kaarten te ontvangen. De kaarten zijn in het echt nog mooier, ze zijn netjes verpakt en er zitten altijd een paar leuke stickers bij voor op de kaart of enveloppe zelf.

Prima service en snelle levering

Snelle levering, prima service en een goed verpakte bestelling!

Prachtige kaarten

Mooie site om kaarten uit te zoeken. Ben heel tevreden met de verzending van de kaarten, ze waren mooi en goed verzorgd ingepakt en verstuurd.

Prachtige kaartjes, snelle service

Mooi aanbod kaartjes Snel geleverd

Ruime keuze uit kaarten

Weer veel kaarten gescoord .Ruime keuze en mooie kwaliteit . Snelle levering. Ik kom zeker weer shoppen.

Leuke kaarten

Leuke kaarten en snelle levering! Aanrader!

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal