Snel en correct.

Leuke site, met genoeg keuze uit verschillende kaarten. Correcte en snelle levering. Een dikke 10!

Zeer positief!

De kaartjes van Inge Löök vind ik geweldig :) vooral om naar zus en vriendinnen te sturen♡ Ik was blij verrast dat ik er nog 'n extra kaartje bij kreeg en een leuke persoonlijke reactie op mijn getoonde enthousiasme! Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.. Hartelijke groet, FS

Snel

Snelle verzending en netjes

Weer super!

Snelle bezorging, alles netjes ingepakt en ook nog een extra kaartje erbij.

Het is iedere keer een feestje om je bestelling van Hollandse kaart te openen!

Plaats een bestelling mooie kaarten en laat je verrassen!

Mooie kaarten

Snelle levering, mooie kaarten. Het assortiment wordt gelukkig steeds uitgebreider ( ook van de cadeauzakjes). Leuk dat er regelmatig een kortingsactie is.

Geweldige webwinkel met heel veel keus

Deze webwinkel heeft heel veel keus in ansichtkaarten en wenskaarten. Prachtige kwaliteit en ontzettend veel keus. Een echte aanrader voor iedereen die net als ik, graag mooie kaarten verstuurd. De pagina werkt goed en makkelijk, de verzending gaat ook snel en alles is goed verpakt met vaak ook nog een klein extraatje.

Ruim assortiment, prima service.

Veel verschillende kaarten. Er was 1 kaart uit mijn bestelling niet meer op voorraad. Ik kreeg daarvoor een email en ontving direct het betreffende bedrag retour. Verder ontving ik nog 2 extra gratis kaarten. Prima service dus!

Zoals altijd, prima levering en prachtige kaarten

Regelmatig bestel ik bij hollandse kaart en elke keer is het een feestje en is levering perfect dank jullie wel en tot gauw!

Hollandse Kaart, altijd goed.

Ja, want ik word altijd zo blij als ik weer die mooie kaarten zie. Eerst in de webshop, en daarna thuis, als het pakje is afgeleverd. Dat pakje ziet er altijd al zo leuk verzorgd uit, feestje, hoor. Kaarten voor allerlei situaties, een walhalla voor een schrijfbeest zoals ik…..

Ben uitermate tevreden over mijn ervaringen met Hollandse Kaart. Royale keuze, leuke kaarten, niet duur, snelle toezending.

De bestelling werd snel geleverd, helaas zat er iets verkeerd in het pakket maar al de volgende dag had ik het juiste in de bus.

Groot assortiment, snelle levering.

Originele kaarten die je niet in de winkel vindt. Heb hier al vaak een bestelling geplaatst.

Leuke webshop, mooie kaarten

Mooie kaarten, leuke acties en snelle levering.

Prachtige kaarten in de webwinkel, veel keuze! Snelle service, fijn.

Mooie kaarten en leuke stickers!

Mooie kaart en leuke stickers gekocht. Werd heel snel verzonden met een leuke extra kaart erbij. Er is genoeg om te kiezen, zal hier zeker nog een keer bestellen.

Onterecht onbekend

Ik kende hollandse kaart niet maar ik ben fan! De kaartjes zijn echt leuk en zien er uniek uit. De verzendkosten staan helemaal in verhouding tot wat je koopt en dan wordt het ook nog met een leuke extra bezorgd.

Leuke kaarten, breed aanbod en heel snel ontvangen!

Bijzondere collectie

Goed verpakt en snelle verzending, kaarten die je nergens anders ziet.

Super webshop

Het assortiment is heel leuk en vernieuwd heel vaak. Verzending is snel en altijd is het mooi ingepakt.

Prachtige, originele kaarten voor een mooie prijs.

Ruime keuze in mooie kaarten.

uitgezocht .. besteld .. betaald en daarna snel ontvangen! Leuk extraatje erbij, ik ben super tevreden!!

Super!!

Snelle levering van mooie kaarten!

Leuk, kleurig aanbod en goede service!

Mijn eerste bestelling was een feestje om binnen te krijgen. Netjes en leuk verpakt. Blij met deze kaarten!

Mooie kaarten en prima bestelling

Degene waar ik de kaarten voor bedacht had, vond deze ook prachtig. Een prima bestelling en leuk dat er een kaartje extra bijgesloten was.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal