Mooie kaarten en een fijne service!

Zeker een fijne shop als je leuke kaarten wilt kopen!

Altijd mooie kaarten en snel bezorgt en ook leuke kortingen.

Bijzonder mooie collectie

Een bijzonder mooie collectie kaarten tegen een gunstige prijs. Keurig verzonden en een leuk presentje toegevoegd. Zeer tevreden en ik zeker in de toekomst een nieuwe bestelling plaatsen.

Mooie, originele kaarten, goede service en zonder verzendkosten een goede prijs.

Goede en snelle service

Ruime keuze aan leuke en mooie producten. Regelmatig goede acties. Service is top!

Ruim aanbod en snel ontvangen

Ruim aanbod en snel ontvangen

Jammer dat korting niet werkte (kortingsacties )

Ipc zijn bestellingen goed :jammer dat vorige keer ik geen reactie kreeg op een kaart die ik miste bij mijn bestelling, Inge Look old ladys in hangmat .

Op alle vlakken ben ik aangenaam verrast

Snelle levering , zorgvuldige verpakking , leuke attentie erbij !

Goede winkel.

Super leuke kaarten

Topkaarten!

Veel keuze, snelle levering met ook nog een kleine verrassing bij de bestelling. Heel attent!

Altijd leuke kaarten. Snelle levering Leuke stickers erbij.

Mooie kaarten

Mijn bestelde kaarten heb ik netjes verpakt ontvangen en mooi op tijd. Ik kreeg één andere kaart dan die ik besteld had. De bestelde kaart heb ik later alsnog ontvangen, echt een verrassing! Hollandse Kaart heeft leuke en mooie kaarten in hun assortiment, ik kom hier graag terug.

Groot assortiment kaarten

De assortiment kaarten wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kaarten. Er is voor elk wat wils.

Prachtige kaarten

De kaarten zijn prachtig en goed verpakt. Er zat zelfs een aardigheidje bij mijn bestelling, namelijk een aantal mooie stickers. Ik kan hier zeker mensen mee verrassen!

Geweldige keuze en makkelijk kiezen

Een mooi uitgebreid assortiment en een goede faciliteit om te zoeken en vinden wat je past. Prijs ook nog eens prima.

Mooie kaarten

Eerste keer dat ik bestelde, maar prachtige kaarten. Goed verpakt en leuke woordstickertjes als cadeautje. Super

Voor mij is het ook leuk!

Ik bestel kaartjes omdat ik graag iemand verras met leuke post door de brievenbus. En als ik mijn bestelling dan ontvang is het voor mij ook leuk. De levering is snel, de kwaliteit is super en voor mij zit er soms ook een verrassing bij zoals bijvoorbeeld een sluitsticker. Leuk om die de volgende keer weer te bestellen. Dank je wel Hollandse Kaart!

Top! Snelle en verzorgde levering

Overzichtelijke website met altijd heel veel keus. Bestelling netjes verpakt, waardoor alle kaarten keurig per post aankomen. Deze keer bleek 1 kaart van mijn bestelling niet meer leverbaar, dit is snel en keurig opgelost met excuses, directe retournering van bedrag en ook nog een extraatje bij mijn pakketje. Super geregeld Hollands kaart!

Zeer tevreden!

Erg tevreden met Hollandse Kaart. Mijn favoriete kaartenwebshop. Groot assortiment en afwisselend.

Het fijne bij Holland kaart is dat je een grote keuze hebt aan kaarten voor een lage prijs, en je wel of niet kunt kiezen voor een envelop erbij. Daarnaast is de bestelling snel in huis

Altijd goef bezorgd

Altijd goed bezorgd

Diverse keren al besteld. Leuk assortiment en snelle levering. Zeer tevreden, echt een aanrader!

Mooie kaarten

Mooie kaarten, snel geleverd en een leuke extraatje erbij. Ik hoop dat de Tausendschön kaarten ook nog in jullie assortiment erbij komen.

Steeds nieuwe kaartjes en nu ook prachtige wenskaarten

Een geweldige webshop met heel veel keus aan ansichtkaarten en nu ook prachtige wenskaarten. Hele mooie kwaliteit! Ook verkopen ze hele leuke stickers en tape, alles voor Stationary. Ze zijn niet duur en je betaalt de daadwerkelijke portokosten, niks meer. Echt een aanrader deze webshop.

Super leuke kaarten voor mooie bedragen

Snelle levering veel keus mooi geprijsd en altijd leuk iets extra ‘s erbij ( vrolijke stickers ) aanrader !! Bijzonder leuke reacties van ontvangers !

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal