Leuke, mooie kaarten voor kleine prijs

Aparte, mooie, leuke kaarten

Top webshop

Snelle service, altijd wat leuke stickers erbij. Leuk

Leuk, afwisselend assortiment

Steeds weer nieuwe kaartjes en ander assortiment dan in de winkel.

Heel persoonlijk

Goed en snel

Ik werd erg blij van de manier waarop mijn producten waren verpakt. Echt met aandacht en oog voor detail

Leuke kaarten.

leuk verpakt, snelle levering, lief kaartje erbij en extra klein cadeautje bij bestelling

Het zijn hele mooie kaartjes die ik heb besteld, heel erg blij mee! De gekleurde enveloppes passen er perfect bij. Leuk om deze te gaan versturen. Het zijn zulke mooie afbeeldingen van goede illustrators Nina Chen en Mila Marquis. Die kun je na ontvangst inlijsten.

Super webshop

Hele mooie kaarten en sluitstickers. Snelle levering en mooi ingepakt. Top!

Fijn op het gemak kaarten uitzoeken

geweldig leuke kaarten

Hele fijne website om leuke kaarten uit te zoeken voor een special gelegenheid. Het is zo leuk om mooie kaarten in huis te hebben. Dank je wel voor de extra stickertjes

Groot assortiment originele kaarten. Goede service!

Leuke kaarten!

Leuke webshop met kaarten en wat andere freubelspulletjes. Je pakketje wordt gezellig en met een persoonlijk tintje ingepakt. Snelle levering.

goede bestelling, leuke kaarten , mooie prijzen en snel thuisbezorgd

Makkelijk en snel

Ruim assortiment kaarten. Eenvoudig bestellen. En een snelle en nette levering. Met daarbij nog een lief klein presentje.

Geweldig!

Mooie collectie, snelle levering, prima prijzen en altijd leuke attentie bij bestelling.

Snel

De volgende dag al in huis

Tevreden

Zijn mooie ansichtkaarten, heel tevreden over.

Heel goed.

Duidelijke website, prima service en vlotte bezorging.

Mooie kaarten

Snel verzonden en mooie kaarten!

Grote keuze. Snelle bezorging

Heel veel leuke kaarten, netjes verpakt verzonden en altijd wat leuke stickertjes erbij Vlotte verwerking Blij met 'Hollandsekaart'!

Ik ben héél blij met de prachtige kaarten!

Makkelijk! Zo hoef je de deur niet uit om prachtige kaarten te scoren! Héél veel dank!

Verrassend leuk verpakt; echt een cadeautje!

De uitgekozen kaarten zien er ontzettend mooi uit. Het was een feest omde verpakking te openen en om te zien hoe mooi de kaarten eruit zien.

Leuke kaarten Snelle levering.

Kiezen, betalen, ontvangen.

Het gemak van thuis iets uitkiezen, en dat dan de volgende dag door de brievenbus krijgen. En dan ook nog eens zo zorgvuldig verpakt, met lieve stickers als extraatje......

Bestelde kaartjes super snel ontvangen, goed ingepakt en inclusief een leuk extraatje. Goede service.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal