Mooie kaarten en stationairy!

De spulletjes zijn keurig stevig verpakt, zijn heel snel verstuurd en er zit altijd een leuk kadootje bij:) Kortom,een feestje op de deurmat.

nu ik Hollandse kaart ontdekt heb, bestel ik daar mijn kaarten !

grote diversiteit aan kaarten, oa van Inge Löök 9 mijn favoriet. makkelijke website en snelle bezorging. Ik ben tevreden

Snel en zorgvuldig verzonden

Zoals altijd supersnel verzonden en zorgvuldig ingepakt Bedankt weer voor deze beauty’s

prachtige kaarten en snelle verzending

Altijd zeer snel en netkjes verzonden,. Leuk zijn ook de kortingsactie s, bestel er zeer graag

Leuke kaarten,

Leuke kaarten, goede prijs, prachtig verpakt en leuke stickers erbij. Het was een feestje om uit te pakken en nu lekker versturen.

Snelle service.

Snelle service en leuke stickers bij de kaarten.

De mooiste kaarten. Veel keus....ik ben er gek op en maak ook graag mensen blij met een kaartje.

Topsite

Bestellingen keurig verzorgd...

Super mooiie kaarten en stickers!

Super mooie kaarten en stickers.

heel goed

Leuke kaarten, niet duur en snelle levering.

Heel leuke kaarten!

Leuke kaarten en snelle levering!

Het uitpakken was zelfs een cadeautje

Het bestellen ging gemakkelijk op de site. Ik had een hoop verschillende kaartjes en deze waren fijn compleet! En het uitpakken, door de zorg waarmee het verpakt was was het echt een cadeautje. Super leuk en zal zeker in de toekomat weer bestellen!

Mooie, leuke, bijzondere kaarten

Voor alle gelegenheden, mooie, aparte, bijzondere kaarten.

Snel bezorgd.

Mijn bestelde kaarten kwamen mooi op tijd. Ze waren mooi verpakt. Dat laatste geeft mij een extra blij gevoel.

Super mooie kaartje voor een leuke prijs!

Ruime keus aan kaarten voor een betaalbare prijs. Snelle levering en de kaarten zijn netjes verpakt.

Hele leuke en aparte kaarten voor een redelijke prijs en ook de sluitstickers zijn geweldig leuk en origineel. De bestellingen zitten altijd goed ingepakt, de levering is vlot en meestal zit er nog iets extra's in het pakje. Kortom ik beveel Hollandse Kaart van harte aan

Super leuk assortiment

Mooi en snel. Ik bestel hier heel graag

Super snelle service handige verpakking en ontzettend leuke kaarten

Zie boven

Mooie kaarten, snelle levering en goede service.

Mooie kaarten en washi!

Krijg altijd complimenten van mensen die een kaartje krijgen. Blijf hier mijn kaarten en washi bestellen. Ook altijd netjes verpakt en snelle service.

Ziet er goed en zorgvuldig verpakt uit.

Super!!

Erg mooie originele stijlvolle kaarten en een hele snelle levering. Top!

Post om naar uit te kijken!

Natuurlijk weet je wat je besteld maar het is elke keer verrassend! Het is leuk ingepakt en meestal zit er iets extra's bij. Nu kan ik weer iemand verrassen met leuke post. Mooie wisselwerking toch? :)

Leuke selectie - snel geleverd

Erg leuke selectiekaarten, ook per stuk te bestellen en super snel geleverd.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal