Alles tip top !

Leuke site, persoonlijke service en correcte levering.

Mooi en groot assortiment!

Snelle levering, goed verpakt. Per abuis was er 1 envelop niet meegeleverd. Na een berichtje gestuurd te hebben werd dit alsnog na geleverd. Prima service!

Snelle service, bijzonder mooie kaarten

Ik heb heel snel de kaarten die ik besteld heb, ontvangen. Mooie aparte kaarten. Ik ben er heel blij mee!

Super leuke collectie, snelle levering

Elke keer leuke nieuwe kaarten waardoor je blijft bestellen. En betaalbaar, echt een aanrader

Mooie kwaliteit, snelle levering. Leuk assortiment. Site werkt goed, makkelijk kaartjes zoeken. Zeker een aanrader!

Perfecte webshop

Zeer snelle levering, mooie en leuke kaarten

Kaarten waren niet allemaal zoals verwacht, maar nog steeds prima en leuk hoor.

Mooi assortiment

Mooie kaarten in het assortiment. Snelle levering en heel fijn dat wanneer je maar een paar kaarten besteld, je lagere verzendkosten betaald.

Superleuke kaarten, voor een goede prijs en al de volgende dag in huis

In coronatijd stuur ik (veel) meer kaarten aan iedereen die thuis zit. Fijn dat ik Hollandse kaart heb ontdekt! Zij hebben superleuke kaarten, voor een goede prijs en ze zijn al de volgende dag in huis

Top ervaring genoeg keus en snelle levering

Veelzijdige keus . Snel geleverd . Bestel zeker snel weer

Mooie kaarten die snel geleverd worden nadat je besteld hebt.

Ik bestel regelmatig kaarten voor mijn hobby, heb geen klachten, post komt op tijd en meestal met een extraatje in de enveloppe regelmatig korting in het weekend, ik ben tevreden.

heel goed

Ik kreeg wat ik bestelde op heel korte tijd geleverd en uiterst verzorgd met een lieve attentie erbij...dus echt voor herhaling vatbaar...dank daarvoor.

Heel veel keus

Heel veel keus, overzichtelijke site, netjes verpakt. Duurde wel wat lang voor het binnen was, maar het is momenteel heel druk bij de post dus daar heb ik begrip voor.

Ruime keuze, prachtige collectie en prima verzending

De website is heel toegankelijk, met duidelijke rubrieken. Binnen de rubrieken is een grote keuze aan mooie en betaalbare kaarten. Ook is het fijn dat je vaak kunt kiezen tussen wel of geen envelop. De ontvangst van je bestelling is een klein feestje, mooi verpakt met altijd een extraatje.

Snelle levering, leuke kaarten en goede kwaliteit.

Snelle levering en netjes verpakt.

Heel mooie kaartjes, snelle service

Ruime keuze aan kaarten, vlotte bestelling

Overzichtelijke webshop, snel in levering, attend, vriendelijk..ook op afstand voelde ik me heel welkom

Elke keer weer mooie collectie kaarten

Ik heb hier al een aantal keer een setje kaarten besteld en stickers om de enveloppen op te leuken. De collectie is uitgebreid en wordt ook steeds vernieuwd. De kaarten worden zorgvuldig verpakt, de verzendkosten zijn eerlijk en het wordt snel bezorgd. Ik ga hier nog vaak bestellen.

Altijd snelle levering. Netjes verpakt en altijd iets extra's erbij

Ze hebben heel veel mooie en leuke kaarten. Voor ieder wat wils.

Mooie kaarten, snelle service

Groot aanbod kaarten, snelle service en leuk extraatje erbij!

Prachtige collectie kaarten

Het was voor mij een ontdekking om zo online kaarten te bekijken, rustig op mijn gemak. Dus ik word er blij van! Dankjewel, groetjes Mieke

Erg leuke kaarten. Snelle levering

Snelle levering en leuke kaarten

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal