Super leuke kaarten voor een prima prijs!

Groot aanbod kaarten om uit te kiezen. Snelle levering en het is een leuk pakketje om te ontvangen. En leuk dat er stickers bij zaten als extraatje. Ik ga er zeker nog bestellen!

Wat een vrolijke kaartjes kun je hier krijgen!

Echt een goeie website en een goeie levering

Leuke spullen en snelle verzending

Het aanbod is groot en vriendelijk geprijsd. En de bestelling is ook nog eens supersnel in huis.

Fantastisch!

Wat een enorme keus op de website. Dit was mijn eerste bestelling bij Hollandse kaart maar wat een verassing. Heel snel geleverd en het uitpakken was een cadeautje. Prachtige kwaliteit van de kaarten en de rest van de spulletjes. De extra´s die er als cadeautje bij zitten zijn ontzettend leuk. Ik ben erg tevreden en blij met mijn pakketje. Zeker tot een volgende keer! Groetjes, Monique

Prima site, goed geregeld

Leuke site om fysieke kaarten van hoge kwaliteit te bestellen.

Altijd snel en keurig verzorgd

Ik vind het erg makkelijk om via de site te bestellen en het wordt snel en keurig verzorgd opgestuurd.

Zorgvuldig en perfecte levering!

Na de bestelling snel geleverd en ziet er mooi uit super!!

mooie kwaliteit,snelle levering.

mooie webshop, geen problemen.veel keus.

zeer tevreden

Wederom een prima service, ruime keuze aan ansichtkaarten.

Snel

Super goede service

Het pakket kaarten ontving ik op tijd en het klopte.

Inge Look kaarten zijn zo grappig en juist in deze tijd leuk om iemand blij mee te maken

Mooie bijzondere kaarten en snelle levering

Fantastische kaarten die je elders niet ziet, worden door de ontvanger beschreven als bijzonder en speciaal. Nederlandse produkten, dus steun aan medelanders. Levering is heel snel, service goed. Mijn kaarten komen vrijwel alleen nog bij Hollandse Kaart vandaan.

Geweldige service!

Ik had nog een nabestelling en daar werd heel snel en accuraat op gereageerd en ik had de super leuke kaartjes de volgende dag in huis!

Alles netjes verzorgd en super leuk zijn de extra stickers die jullie erbij stuurde. Werd er instant goedgezind van ! Dank u wel

snelle levering, mooie kaarten

Kwalitatief mooie kaarten en snelle levering. En leuke attentie bij levering.

Snelle levering van bestelde, goed verpakt!

Eerste bestelling, maar een plezierige ervaring!

Snelle levering met leuke verrassing!

Ik was verrast toen ik de envelop opende omdat er een verrassing bij zat. Ontzettend leuk en ik ga dit zeker een keer bestellen. Jullie hebben een heel leuk assortiment kaarten en elke keer iets nieuws erbij. Ga zo door!

Uitstekend!

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Kiyoh en ik ben zeer tevreden! Het aanbod van kaarten die ik gebruik voor postcrossing is divers en de levering is prima! Netjes verpakt en voorzien van een leuke attentie! En snel ontvangen via de post. Ik ga binnenkort zeker weer bestellen!

Ruime keuze uit een mooie collectie kaarten!

Mooie kaarten, snelle levering, netjes verpakt!

Vlotte levering en verrassend ingepakt

Levering de volgende dag al in huis. Ik was blij verrast door de persoonlijke touch aan het pakketje. Heel erg leuk!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit kaarten. Snel in huis.

Goede snelle levering

Mijn bestelling kwam snel en goed aan. Mooie verscheidenheid van kaarten.

Zeer tevreden.

Mooie kaarten. Veel keuze. Snel k e levering,!

Mooie kaarten, snel geleverd

Mooie kaarten, snel geleverd

Prachtige spullen een een supersnelle service

Dit keer een mooie aanvulling op mijn Stationairy besteld. Mooie spulletjes, keurig stevig verpakt en heel snel in huis, top!

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal