Een geweldige collectie! Superleuk om tijdens deze Corona tijd rond te sturen!

Alles in orde!!!

Snelle service ruime keuzes

Overzichtelijk website, ruime keuze aan kaarten en merken. En vooral snelle service.

Snel en correct verzonden

Snelle verzending met gezellig extra kaartje

Geweldig mooie bestelling ontvangen

Prachtige kaarten, goede kwaliteit, mooi ingepakt, groot assortiment, veel keus.

Snelle service, mooie kaarten.

Kaarten komen op tijd, geweldig dat er altijd een verassingskaart inzit. Problemen worden opgelost, goede service.

Geweldig veel keus voor een leuke prijs

Iedere keer verrast Hollandse Kaart me weer met nieuwe collecties, heel verslavend! Alle kaarten zijn prachtig. Er zijn heel vaak aanbiedingen zodat het shoppen nog aantrekkelijker wordt. Echt een aanrader deze winkel.

Fantastisch!

Goede service, in 1 woord helemaal super!

Helemaal in orde!

Mooie kaartjes, beschrijving zoals ze zijn :)

na overleg gewenste kaarten ontvangen + 1 extra

was eerst verbaasd dat ik voor €5 moest bestellen en maar 2 kaarten kon bestellen maar een dag later was dit opgelost echter zonder antwoordmail

Zeer goede service.

Ik bestel heel graag mijn kaarten bij Hollandse Kaart. Ze hebben een goede service en snelle levering. De kaarten worden netjes verpakt.

Mooie kaarten , snel bezorgd

Ik heb al meerdere bestellingen bij holandsekaart gedaan , mooie kaarten en veel aanbod ik had ze beide keren binnen 2-3 dagen al thuis

Altijd een uitstekende service

Mooie kaartjes en vaak de laatste nieuwe volop op voorraad Snelle verzending kortom een top service

Leuk assortiment

Leuke assortiment kaarten en stationery. Ffijn de keuze wel/niet een envelop toevoegen.

In één woord : GEWELDIG!

Wat een fijne webshop en wat een groot assortiment kaarten. Blij dat ik jullie ontdekt heb. Mijn bestelling was snel in huis. Goed verpakt, en wat een prachtige kaarten! Het extraatje bij mijn bestelling maakt het feestje in mijn brievenbus compleet. Bedankt en tot een volgende keer!

Ontzettend mooie kaarten!

Kaarten voor verschillende gelegenheden gekocht, stuk voor stuk erg mooi! Leuk ook dat er een kleine attentie was toegevoegd!

Goede ervaring

Alle kaarten waren er maar ik had een enveloppe die ik had besteld niet ontvangen. Na dit aan te geven werd er direct een nieuwe opgestuurd met een extraatje, helemaal goed!

Kaarten van mooie kwaliteit Pakkende teksten Snelle bezorging Netjes verpakt

Super leuke kerstkaarten!

Ik heb kerstkaarten besteld en ben er heel tevreden over. Mooie kaarten, snelle levering.

Wederom heel blij :)

Dit keer een kleinere bestelling, maar ook die kwam razendsnel en was met zorg ingepakt.

snelle service

Snelle levering, mooi verpakt, extra kaartje zelfs erbij. Top!

Prima service en prachtige kaarten.

Prima service en prachtige kaarten.Vlotte levering.

Een hele fijne webshop

Leuke collectie kaarten. Bestelling is vlot verstuurd en goed verpakt. Een aanrader!

Ontzettend leuke kaarten

Snel geleverd, originele kaarten

Ik had niks ontvangen.

Ik wacht al een week op mijn bestelling. Ik wilde een kaart sturen voor een verjaardag van een jongetje van 5. Die komt nu niet optijd..... Na deze beoordeling hebben ze netjes gehandeld. Ze gaan de bestelling opnieuw versturen en ik krijg een tegoed bon.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal