Goede keuze en mooie kaarten

De eerste keer voor mij dat ik deze kaarten bestel. En ze zijn heel mooi, de bestelling ging simpel en ik had ze snel in huis

Snelle service, leuke kaarten

Ik had mijn bestelling snel in huis. Ben erg tevreden over de variatie in kaarten. Hopelijk wisselt dat ook een beetje zodat ik een volgende keer weer andere kaarten kan bestellen.

Heel leuke kaarten en snelle bezorging!

Heel leuke kaarten en snelle bezorging!

Mooie kaarten snel geleverd

Helemaal blij met deze leuke kaarten.

Veel keus, prachtige kaarten en snel geleverd

Uitmuntend

Mooie kaarten, snelle levering. Ik been zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de service, vlotte afhandeling en snelle levering

Gewoon goed!!

Prachtige kaarten, snelle levering

Er is een ruime keuze aan verschillende themakaarten. Alles voor een goede prijs. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Mooie kaarten en met zorg ingepakt!

Mooie kaarten en met ingepakt, op tijd bezorgd.

Mooie bijzondere kaarten die je niet overal ziet, snelle levering, iets extra erbij, helemaal.top.

Goed vezorgd

een feestje in de brievenbus

Elke keer weer een snelle en leuk feestje in de brievenbus

Fijne webshop.

Bestel graag bij deze webshop. Mooie kaarten, veel keuze. Snelle levering. Goed verpakt, met een extraatje inclusief.

Prachtige kaarten snel ontvangen

Hollandse kaart heeft een ruim assortiment fraaie kaarten en breidt deze geregeld uit. Ook vaak fijne kortingsacties. Kaartjes pico bello verpakt en snel ontvangen, met een kleine attentie.

Tevreden

Leuke kaarten en cadeauzakjes ontvangen. Snel in huis en er zat ook nog een leuke verrassing bij.

Snel en betrouwbaar

Hele mooie kaartjes en snel thuisbezorgd!

Heel veel keuze uit mooie kaartjes en al de volgende dag in huis.

Prachtige bijzondere kaarten snel bezorgd.

De kaarten waren in het echt nog mooier dan op het scherm. Mooi en goed verpakt met zelfs nog een klein cadeautje erbij. Klein feestje.

Veel keuze in mooie kaarten!

Besteld en de volgende dag in huis! Goed verpakt, dus de kaarten zijn nog mooi. Mooie kaarten die ik niet in de winkels kan vinden.

Mooie kaarten, genoeg keus en snelle verzending.

Altijd genoeg keus, leuke acties. De kaarrtjes zijn mooi. Goede verzorging van de verzending en de verzending is ook snel na de bestelling. Ben elke keer erg tevreden.

Snel en goed

Een snelleen goede levering top.

Prachtige kaarten

De kaarten zijn altijd mooi, snelle levering en goede prijzen!

Een bijzondere ontdekking!!

Prima, Mooie kaarten en super snel geleverd! Groetjes

Prachtige kaarten

Zeer enthousiast over het assortiment.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal