Prachtige kaartjes

Via een winactie op Instagram op deze site terecht gekomen. Zo'n mooie kaartjes! En dan heb ik de helft niet eens bekeken, omdat ik bang was dat ik dan nog meer moois zou zien. Aanrader als je graag mooie kaarten verstuurd of zelf inlijst/neerzet thuis.

Leuke producten, snelle levering, SUPER

Ik ben heel tevreden over Hollandse Kaart. Als ik 1 nadeel mag noemen, is dat ze te veel leuke dingen hebben. Heb ik net een bestelling geplaatst, worden er weer nieuwe superleuke dingen toegevoegd.

Mooi assortiment & snelle verzending

Veel keuze, duidelijke website en met een account blijven de producten in je winkelmandje staan. Ook erg handig. Verzending is altijd snel & goed verpakt. Met iets extra's. Plus leuke acties & reële verzendksoten.

Geweldige snelle service

Snelle fijne service. Erg klantvriendelijk. Denkt mee in mogelijkheden als er een product niet leverbaar is.

Snelle levering, goede service

Veel keuze, snelle levering en vaak een extra kaartje erbij.

Fijne service, leuk assortiment!

Correcte afwerkingen bestelling!

Snel

Bestellingen worden snel geleverd.

Mooie kaarten en leuke aanbiedingen

Mooie kaarten, leuke aanbiedingen en snelle verzending.

Erg mooie kaarten

Snel geleverd.

Mooie kaarten,vlotte bezorging

Snel bezorgd, leuk verpakt

De kaarten waren snel in huis, leuk en netjes verpakt en zelfs een leuk extra kaartje erbij, dank je wel!

Geweldige service

Snelle verzending, mooie collectie kaarten en zeer goede service!

Leukste kaartjes ooit.

Zo'n leuke kaartjes, en dan nog voor zo'n goede prijs. Bovendien uiterst snel geleverd, netjes verpakt. Een aanrader.

Wat een leuke site!

Deze site was nieuw voor mij, wat leuk om op dezz manier mooie kaarten te kunnen bestelken.

Kaarten werden snel en netjes ingepakt geleverd. Er zat een extra kaart in, heel leuk!

Supergoed

Mooie en duidelijke webwinkel en super snelle levering

Netjes verzorgd

Nettjes verpakt en verstuurd

Heb netjes mijn pakket ontvangen Alles netjes in zakjes verpakt En de kaarten zagen er leuk uit

Alles prima

De kaartjes werden snel geleverd en alle kaarten zien er goed uit! Weet zeker dat mijn penpals ze graag ontvangen :)

Zeker voor herhaling vatbaar

Het was mijn eerste bestelling, maar ik ha hier zeker vaker bestellen. Het was erg snel binnen. Helemaal blij mee.

Mooi assortiment

Mooie kaarten van Ingrid Löök en heel snel bezorgd.

superleuke kaarten en de volgende dag al in huis

Moeilijk kiezen, ze zijn allemaal zo leuk. Na de bestelling, lagen ze de volgende dag, prima verpakt, al in de bus.

Top website met leuke verschillende anschitkaarten

Top website met leuke verkoop van verschillende anschitkaarten

Super snelle service en levering

Super snel kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt geleverd

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal