Super snelle service en levering

Super snel kreeg ik mijn bestelling netjes verpakt geleverd

Leuke ansichtkaarten en snelle levering

Altijd correcte levering en goed verpakt

Goede en snelle service

Mijn eerste bestelling bij Hollandse Kaart heb ik als prettig ervaren. Prima website, snelle levering, duidelijke factuur. Ik kom graag nog een keer shoppen...

Superleuke site

Een superleuke site met veel keuze. Snelle service en leuke prijzen!

Mooie kaarten weinig gelf

Snel geleverd en mooie kaarten.

Perfect, binnen 24 uur geleverd met een leuk extraatje,

Fijn de bestelling zo snel geleverd kon worden. En een leuke extra kaart.

Op maandag besteld en op de dinsdag de kaarten op de deurmat, keurig verpakt en de pakbon erbij.

Prachtige kaarten die spreken..!

Hollendse kaart verkoopt prachtige kaarten die spreken. Wauw ik voel de emotie, zo mooi! En ook leuke cadeauzakjes en sluitstickers verkopen ze! Ik ben helemaal blij met mijn bestelling en supersnelle verzending. Plus leuke cadeautjes extra. Bedankt!

Mooi assortiment, snelle en zorgvuldige verzending

Ik ben heel blij met Hollandse Kaart! Een fijne webshop met allerlei mooie kaartjes, een groeiend assortiment en de verzending is ook altijd top.

goede service en levering

Voor de tweede keer kaarten besteld bij Hollandse kaart. Hele mooie selectie kaarten van goede kwaliteit. Keurig verpakt en verzorgd. Snelle levering en een super mooie kaart extra erbij.

Snelle levering, prachtige collectie kaarten

Prima levering, persoonlijk met extra kaart, ik kom zeker terug! Lieve groet Audrey - Hip & Stip Kaarten

Precies zoals verwacht en erg snelle levering!

Kaarten waren precies zoals ik ze voorgesteld had. Keurig netjes verpakt en erg snel geleverd!

Mooi aanbod van kaarten, snel verzonden

Het aanbod van kaarten is ruim, ik zocht een specifieke kaart en die heb ik via Hollandse kaart gevonden. De kaarten werden snel en netjes verzonden.

Ruime keus, snelle verzending, goed verpakt

Enorm grote keus aan verschillende kaartje. Gemakkelijk dat je op thema of designer kunt zoeken. Top!

Snel en goed!

Snelle levering, leuke kaarten, prima prijs!

Prachtige kaarten, snelle verzending en goede kwaliteit!

Brede keuze, veel mooie kaarten. Mijn bestelling werd snel verzonden en ik ben er blij mee!

Snelle aflevering, mooie kaarten en leuk dat er een gratis kaart bij zat.

Zie boven

Duidelijke website, snel geregeld.

Wel had ik niet door dat er nog BTW over geheven werd, dat maakte de kaarten wat duurder. Zelfde prijs als in de winkel maar veel meer keus.

Prachtige kaarten, snelle afhandeling

Hollandse kaart heeft telkens een gevarieerd aanbod van prachtige kaarten én ook andere post pleziertjes.

Prima levering, snel bezorgd. Top assortiment.

Nette verzending met mooie kaarten

ik ben altijd erg tevreden met de kaartjes en de verzendingen van de Hollandse Kaart website.

top!

makkelijk te bestellen en supersnel netjes geleverd

Superwebshop

Fijne webshop, prachtige kaarten, regelmatig korting en een extra kaart (-en) bij de bestelling.

Prachtig aanbod

Prachtig dn veelzijdig aanbod! Ik kan weer postcrossen.!

Snel en correct

Super snel, fijn contact