Leuke website

Ik ontving mijn pakketje wederom een dag later dan aangegeven op de website. Dat vind ik een verbeterpunt. Maarr..... Als de bestelling binnenkomt is dat gelijk een feestje!!! Zo netjes en leuk verpakt en ook nog met een extraatje id vorm van leuke stickers, bedankt daarvoor!!

Altijd schitterende kaarten

Steeds als ik door mijn verzameling heen ben en in de winkel een kaart wil kopen is het vaak hetzelfde. Juist bij Hollandse kaart is collectie zo prachtig en zo anders. Ik kan nooit kiezen. Dankjewel.

Leuke kaarten

Veel keuze en snelle levering

Betrouwbaar

In deze levering waren per abuis een paar kaarten niet meegestuurd (nog nooit eerder gebeurd). Na een vraag hierover werd meteen alles in orde gemaakt. Chapeau!

Prima afhandeling

Het lukte me niet om de kaarten gezamelijk te bestellen. Het moest één voor één

Snelle levering, goed verpakt en altijd een extraatje!

Ik bestel al enige tijd bij Hollandse Kaart en ben zeer tevreden.

Fijn assortiment betaalbare kaarten

Snelle en goede levering van prachtige kaarten met een leuke kortingsactie. Heel leuk bonuskaartje erbij was fijn.

Uitgebreid aanbod kaarten voor een mooie prijs!

Ruim assortiment leuke kaarten voor een mooie prijs. Snel en zorgvuldig verzonden en altijd een aardigheidje bij je bestelling. Ik ben fan!

Uitstekend!

Mooie kaarten, ruime keuze, fijne prijzen, snelle verzending en prima klantenservice!

Altijd super service.

Vaker bij Hollandse kaart besteld en altijd nette , snelle en goede service. Erg blij mee.

Gewoon goed

Mooie kaarten die zorgvuldig worden verpakt en verstuurd.

Super leuke kaarten

Zulke leuke en ook steeds nieuwe kaarten, je wordt er heel hebberig van.

Gevarieerd

Altijd mooie kaarten, gevarieerd aanbod en prima service!

Mooie producten!

Snel geleverd, mooie producten voor een goede prijs

Netjes en snel ontvangen

Veel keuze in kaartjes

Snelle levering, netjes verpakt met een extraatje erbij, leuk!

Cadeautje door de brievenbus

Nu ik kennis heb gemaakt met HollandseKaart.nl hoef ik niet verder meer te kijken, er zijn kaarten voor diverse gelegenheden. Leuk ingepakt en snel verzonden.

Leuke kaarten, snelle levering

De kaarten zijn net zo leuk als op het plaatje en de prijzen heel redelijk. De levering was netjes en snel.

Vlotte afhandeling

Kaarten zijn leuk en snel afgeleverd

Ik bestel hier altijd mijn kaarten

Altijd een mooie en wisselende collectie.

Een feestje door de brievenbus.

Mooi materiaal, mooie prijs, zorgvuldig verpakt en verstuurd! De voorraad wordt vaak aangevuld, steeds verrassend.

Mooie kaarten

Snelle levering ,tevreden

Prime site, leuke kaarten , goede prijs

Leuke kaarten voor een goede prijs! Makkelijk te bestellen en vlug geleverd !

Zorvuldig verpakt, zelfs een extra harten papiertje. %

Fijn, dat ik keurig op de hoogte werd gehouden. Ik ben verrast door de vrolijke kaarten. Heb inmiddels 4 verstuurd en er mensen Heel blij mee gemaakt. ☺️

prima service

Aparte kaarten en goede service.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal