Pefect

Goede service, mooie kaarten. Erg vriendelijk. Één kaart was niet meer op voorrraad, toen netjes mijn geld teruggestort gekregen. Zeker een aanrader om hier weer te gaan bestellen :)

Wauw. Supersnelle levering

Echt top. Binnen 30 minuten na bevestiging bestelling kreeg ik al melding dat order was verzonden. Ondanks drukke corona periode ook al volgende dag in huis. Netjes verpakt en een extra kaart erbij. Bedankt. Gauw weer bestelling plaatsen.

Deze webshop is een aanrader!

Supersnelle levering, correcte afhandeling van de order, leuke kortingsacties. Breed assortiment van kwalitatief goede en mooie kaarten.

Leuk aanbod aan ansichtkaarten en ander leuks !

Door mij nieuw ontdekte webshop. Vooral zeer gecharmeerd van de leuke stickers ! Prima en snelle service.

Keurig en snel

De kaarten ontving ik de volgende dag. Vanwege het feit dat er eenn kaart niet op voorraad was, kreeg ik het bedrag terug en een andere leuke kaart voor in de plaats. Dat noem ik nog eens service. Goed opgelost!

vlotte en correcte levering!

vlotte en correcte levering, ben heel tevreden

Leuke kaarten en snelle levering.

Leuke kaarten, niet standaard. Goede service, snelle levering. Kreeg van iemand een grappige Lali kaart toegestuurd. Daardoor kwam ik op jullie site terecht en heb zelf ook iets besteld.

Duidelijke site, goede communicatie en de levering enverpakking was erg netjes

Blij met mijn Inge Look kaarten.

Helemaal tevreden.

Mooie kaarten, snelle bezorging

Het was de eerste keer dat ik via deze site kaartjes kocht. De website is overzichtelijk. De levering was netjes verzorgd. Bij de melding dat mijn bestelling op de post was werd er netjes aangegeven dat ivm coronacrisis de ontvangst wel iets langer kon duren. Uiteindelijk had ik de kaartjes alsnog de volgende dag in huis. Dus al met al erg tevreden.

super

Goede en snelle levering!

gewoon goed

leuke collectie kaarten, duidelijke site, correcte afhandeling en verzending.

Goede en snelle service!

Afgelopen week bestelde ik een aantal kaarten bij Hollandse kaart, na het bestellen stond er wel bij dat er ivm corona een langere levertijd op zou kunnen zitten. Niets was minder waar, de kaartjes lagen zo op mijn deurmat! Een snelle levering, met de juiste leuke kaarten! Hier ga ik vaker bestellen.

Mooie kaarten

Fijne en mooie webshop. Overzichtelijk en duidelijk. Ruime keuze uit vele leuke kaarten! Nette en snelle bezorging

Altijd kaartjes op voorraad

Bestellingen worden snel geleverd.

Prachtige kaarten, goede service

Hollandse kaart verkoopt telkens de nieuwste kaarten. Na een bestelling is het een feestje in je brievenbus om de mooi verpakte kaarten uit te pakken. Vaak zit er een extraatje bij in, word zeer gewaardeerd. Ik blijf een goede klant bij HK. Soms zelfs vaker in 1 week als er toch weer nieuwe kaarten uitkomen. Een lichtpuntje in deze sombere periode.

Uitgebreid assortiment, snelle service.

Uitgebreid assortiment van bijzondere kaarten.

Fijne webshop

Leuke en diverse merken. Netjes verpakt, snelle levering. En op zijn tijd, leuke acties!

Mooie kaarten, duidelijk overzicht, snelle levering

Zocht een specifieke poezenkaart en daarin ben ik bij jullie geslaagd

Zeer snelle afhandeling per post heeft mij aangenaam getroffen

Goede overzichtelijke website

Snelle levering en altijd een verrassingskaart.

Erg tevreden

Kaarten zijn snel in huis en steeds nieuwe kaarten aan assortiment toegevoegd

Hele leuke kaartjes besteld en ondanks alle drukte toch op tijd binnen. Ziet er keurig uit

Altijd zeer tevreden !!

Mooie kaartjes, leuke merken, super geprijsd en reuzesnelle verzending !! Heel blij met deze webshop en bestel er dus zeer regelmatig

Hele fijne webshop

Zoveel mooie,grappige kaarten, ik zou ze allemaal wel willen kopen. Snelle verzending, gewoon een prima webshop.

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal