makkelijk

Leuk aanbod, mooi op thema en snel thuis.

Fijne webshop

Fijne en duidelijke webshop, veel keuze en leuke aanbiedingen tussendoor. Goeie service en snelle levering.

Altijd weer blij met mijn kaarten

Wat zo fijn is, ik kan kiezen of ik een envelop wil of niet. Meestal kan dat niet. Aangezien ik graag enveloppen maak (van allerlei soorten papier) wordt ik daar dus extra blij van want de enveloppen staan nu niet ongebruikt in de kast te verkleuren. En de kaarten, zoals altijd, super!

Snelle levering, mooie kwaliteit kaarten.

Fantastisch geregeld en snelle services ondanks Corona Een dikke pluim voor HollandseKaart

Goede service en mooie kaarten.

Ik bestel hier graag m'n kaarten. Ze worden netjes verpakt en snel geleverd.

De afhandeling was vlot en verrassend.

Leuk die extra kaart erbij. Alles keurig verpakt in plastic. Er is zorg aan besteedt. Ben blij met de kaarten. Ga ze weggeven, werk in de ouderenzorg.

Prima, prettig en punktueel.

Dank voor de luxe.

Mooi product en snelle levering

Op de site krijg je goed beeld van wat je bestelt. De levering wijkt niet af van wat je ziet op een scherm. Mooi assortiment. Netjes verpakt en snelle levering.

Tot nu toe iedere bestelling van jullie tot tevredenheid ontvangen en met plezier verstuurd.

Alom tevreden.

Hele goede en vlotte bezorging!

Goede ervaring, mooie kaarten, netjes ingepakt, makkelijke manier vooral in deze zorgelijke tijd, om kaarten te kopen.! En natuurlijk heel belangrijk, om mensen met een kaartje blij te maken! Ga zeker nog wat meer kaarten bestellen..!

Prima, snel

Leuke, leuke prijs en snelle bezorging, Volgende dag in de bus.

Snelle levering en de kaarten waren goed verpakt. Bedankt voor de mooie lentekaart die ik cadeau kreeg!

Mooie collectie aan kaarten

Voor de tweede keer hier besteld. Zeer mooie ruime collectie aan kaarten. Overzichtelijk. Netjes en snel bezorgd. Extra ansichtkaart plus stickervel zitten erbij als leuke verrassing :)

Mooie kaartjes en snelle levering

Ik heb met veel plezier geshopt. Ik zag heel veel mooie nieuwe kaarten en werd er stiekem hebberig van!

Prachtige kaarten en een snelle levering

Leuke kortingsacties, mooie en uitgebreide keus aan kaarten.

superleuke kaarten, de volgende dag al in huis

Ik was op zoek naar leuke blanco kaarten, om mensen blij mee te maken. Hier hebben ze een enorme keus. Ik heb een hele stapel en ze waren al de volgende dag in huis. Ben er blij mee !

Snelle zending

De zendingen zijn erg snel,en dus prettig ervaren.

Zeer tevreden!

Prachtige kaarten, snelle bezorgen, net ingepakt en als bonus ook nog stickers :) Wederom blij met mijn bestelling!

Juweeltjes

Genoten van de prachtige kaarten,een lust voor het oog,een prima service en nog ontzettend veel dank voor de lieve stickertjes🌺Dank Hollandse Kaart

Duidelijke website, snelle levering en netjes verpakt.

Goed geregeld qua helderheid en levering

Goede service en kwaliteit!

Heb voor het eerst kaarten besteld en was verrast door de snelheid waarmee deze op de deurmat lagen. Er is veel keuze en ik vind de mogelijkheid die er bij sommige kaarten is voor al dan niet een envelop perfect! Ik ga hier zeker meer kaarten bestellen, want zeg nou eerlijk échte post is toch zoveel leuker!

Mooie kaarten

Mooie kaarten, precies wat ik hoopte/verwachtte. Een paar kaarten waren een klein beetje krom getrokken maar dat trekt wel weer bij. Het geheel was goed verpakt en er zaten ook een paar stickervellen bij. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Mooi en snel!

Mooie kaarten, snel geleverd!

Mooie selectie, mijn keuze werd na het bestellen goed verpakt verzonden. Heel tevreden!

Snel toegezonden, hier ga ik zws vaker bestellen!

Greveling 201

9654PS Annerveensche kanaal