De kaarten werden snel bezorgd. En wat zijn ze mooi van kwaliteit. Super!
Pluspunten
Goede kwaliteit kaarten en ondanks een wat langere levertijd bij mijn laatste bestelling (door een fout bij de post) heel tevreden over de snelle afhandeling van de bestellingen en het reageren op mails.
Pluspunten
Mooi assortiment en snelle levering, ben super tevreden!
Pluspunten
Goede verpakking zag er netjes uit
Pluspunten
Erg tevreden kaarten zijn van goede kwaliteit en snel in huis
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Regelmatig leuke acties Snelle levering Kaarten worden hoed beschermd verzonden
VerbeterpuntenNog niet tegen gekomen
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt
VerbeterpuntenTip een persoonlijk berichtje zóu leuk zijn
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke webshop, met mooie kaarten. Snelle afhandeling en levering.
Pluspunten
Snel verwerkt, mooie kwaliteit kaarten en leuke (kortings)acties. Top!
Pluspunten
Overzichtelijke site, werkt goed. Snelle levering, niks op aan te merken.
VerbeterpuntenJullie verzendkosten zijn hoog in vergelijking met soortgelijke webshops. Dat zou voor mij een reden zijn om elders kaarten te bestellen.
Pluspunten
Mooie kaarten, snelle levering
Pluspunten
Leuke website met veel mooie kaarten snel geleverd en goed verpakt! Ik ga zeker nog eens bestellen
Pluspunten
Veel keuze in kaarten. Zelfs bij aparte kaarten (lees edc) kan je kiezen of je er een envelop bij wil, top! Bestelling goed en keurig verpakt binnen gekregen. Super goed verzorgd allemaal.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Eerste bestelling prima gegaan, snelle levering!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten hoor, alles prima!
Pluspunten
Mooie kaarten, veel keus en snelle verzending
Ik vond de verzendkosten naar België helaas redelijk hoog.
Pluspunten
je krijgt wat je ziet, groot aanbod, niet duur en snelle levering