Pluspunten
Goede service, duidelijke communicatie en een leuke persoonlijke benadering (door mij zeer gewaardeerd).
Soms een nèt iets uitgebreider assortiment (sommige mappen bevatten slechts een paar kaarten) zou ik zelf wel prettig vinden.
Pluspunten
Heel leuk en divers aanbod van kaartjes, mooie kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd.
Pluspunten
Zeer snelle en nette levering.
VerbeterpuntenNog meer keuze in bloemenkaarten zou fijn zijn.
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levertijd.
Pluspunten
Perfect hoor, mooie kaarten van goede kwaliteit ( ze schrijven zo heerlijk)
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken, dus ga zo door
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
VerbeterpuntenIk neem aan dat bij het onderste blok dat mijn gegevens niet door worden gespeeld naar andere bedrijven. Graag even bericht hierover terug.
Pluspunten
Website overzichtelijk en tot nu toe nooit problemen mee gehad.
Pluspunten
Snelle levering, bericht dat de bestelling ontvangen/verstuurd is. Leuk dat er een extra kaart bij zat, bedankt!
VerbeterpuntenDe kaarten van mijn laatste bestelling heb ik goed ontvangen. Een kleine maar belangrijke tip: aan één kant van alle kaarten waren kleine beschadigingen aan de hoekjes. Misschien toch even kijken of er een mogelijkheid is om dit te voorkomen?
Pluspunten
Super leuke 1e ervaring bij deze webshop. Ik heb ook alweer 2 postvriendinnen "besmet".. Zij hebben beiden ook positieve ervaringen.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt!
VerbeterpuntenDe prijzen van de kaarten zijn over het algemeen wel hoog. Maar dat is bij elke website...
Pluspunten
Prachtige kaarten en een super levering! En heel fijn dat het aanbod blijft groeien
Pluspunten
Prachtige kaarten! En een extra kaartje bij mijn bestelling, ik was aangenaam verrast.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, bij niet kunnen leveren naast geld retour, ook extra kaarten. Had niet gehoeven, maar toont de klantgerichtheid. De foto's hebben zeggenskracht.Anders dan anders. Ik kan er zo hele verhalen bij bedenken. De dieren- en bloemenclose-ups lijken wel portretten.
VerbeterpuntenDit is een lastige. Ik verstuur veel kaarten voor Postcrossing en ben daarom prijsbewust. Ik koop kaarten die onder de 0,50 zijn. Aan de andere kant besef ik goed dat kwaliteit geld kost. Een aanbieding is voor mij dan ook een uitkomst.
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
er wordt geleverd zoals aangegeven in de mail en nog een kaartje extra: heel erg leuk!
Pluspunten
Vóór 15.00 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis, keurig verpakt, met een extra kaart erbij. Als je iets vergeten bent maken zij het in orde.
Pluspunten
snelle levering. kaarten zijn keurig verpakt en toen er bepaalde kaarten niet in voorraad bleken te zijn ben ik gebeld erover en hebben jullie extra andere kaarten geleverd.
Pluspunten
Netjes verpakt, snel geleverd, voldoende keus, leuke aanbiedingen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede weergave van de kaarten op de site, snelle levering!
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Leuke website, mooie kaarten en leuke aanbieding.