Pluspunten
Prettige website met leuke voordelige kaarten van goede kwaliteit! Echt gebaseerd op de postcrossers dus veel thema’s
Pluspunten
Goede prijs en snel
Pluspunten
Mooie kaarten,zowel de in eigen beheer gedrukte kaarten. Als de merkkaarten. Ik bestel er graag
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooie stevige kaarten, blij mee!!
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Prachtige collectie kaarten en er komt steeds meer keuze bij.
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie de Stationery Shop card van Amsterdam ook gaan verkopen en die van Kitsune art https://www.facebook.com/groups/222160468627608/
Pluspunten
Supermooie kaarten van goede kwaliteit!
Pluspunten
Lage prijs, ruime keuze
Pluspunten
Mooie kaarten met een scherpe prijs en altijd een supersnelle bezorging!
Pluspunten
Leveren snel en netjes. Hebben vaak leuke acties en een goed aanbod van mooie kaarten.
Pluspunten
Van de week weer een bestelling mogen ontvangen. Ben zeer tevreden. De kaarten worden altijd netjes verpakt.
Pluspunten
Mooie, aparte kaarten.
Pluspunten
Altijd netjes, snel en correct. Hoge kwaliteit, zowel de kaarten als de service. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, groot assortiment.
VerbeterpuntenMisschien de website vertalen in meerdere talen?
Pluspunten
Prachtige kaarten, goede merken en alles snel in huis. Gewoon een top shop!
Pluspunten
Correcte verpakking/levering. Goede kwaliteit kaarten. Extraatje is erg leuk en wordt zeer gewaardeerd.
VerbeterpuntenDe mail over beoordeling werd verstuurd op dezelfde dag als het pakketje werd verzonden. Bestelling echter pas 2 dagen later ontvangen (ligt waarschijnlijk aan post.nl) maar daardoor ontvang ik geen kortingscode meer als beloning voor deze beoordeling. Ik kan toch geen beoordeling schrijven als ik de spullen nog niet ontvangen heb?
Bedankt voor de mooie beoordeling, dat waarderen wij zeer! De mail om een bestelling te beoordelen ontvang je standaard 3 dagen nadat je bestelling verzonden is. De mail waarover jij het hebt is een nieuwsbrief actie geweest. (Wij hebben regelmatig leuke acties voor nieuwsbrief lezers) Helaas heb jij nét op deze dag ook besteld en was het op dat moment nog niet mogelijk je bestelling te beoordelen omdat je bestelling toen nog naar je onderweg was. We begrijpen dat het jammer is dat je nu geen kortingscode ontvangt en we willen dit uiteraard graag met je goedmaken!
Pluspunten
Mooie kaarten. Zeer aangenaam geprijsd!
Pluspunten
Snelle, volledige levering met ook nog leuke extra kaartjes.
Pluspunten
Veel keuze,snelle levering,altijd iets leuks erbij
VerbeterpuntenNog meer kaarten!
Pluspunten
snel geleverd, goed verpakt. en een leuk extraatje erbij. toppie
Pluspunten
Super acties altijd, die makkelijk te volgen zijn.