Laden reviews...
413 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen prijzen snelle levering en gemakkelijke afhandeling. Klanten noemen vaak vriendelijke chauffeurs en behulpzaam personeel. Ook de communicatie verloopt duidelijk en de planning is betrouwbaar. Over het algemeen wordt de service als betrouwbaar en betaalbaar ervaren.
Zoals belooft op de juiste dag en het juiste tijdsblok geleverd. Ophalen precies hetzelfde.
24 June 2026
Jeffry
Hillegom
Leveren en ophalen zonder gedoe
Ronald
Krimpen aan de Lek
Fijn om te horen, Ronald! Blij dat alles soepel is verlopen.
Goede ervaringen, wel een dag te laat met plaatsen en ook weer bij ophalen.
Tomas
schiedam
Bedankt voor je beoordeling, Tomas. Fijn dat de ervaring over het geheel genomen goed was. Het spijt me dat de planning niet helemaal liep zoals je had verwacht. Als je dit nog wilt bespreken, hoor ik het graag via [email protected] of 088 08 090 40.
Container besteld en na een belletje meteen weer opgehaald.
Marlinde
Haarlrm
Fijn om te horen, Marlinde! Dat het zo soepel is verlopen met zowel de bezorging als de ophaling maakt het voor jou natuurlijk een stuk makkelijker. Bedankt voor je beoordeling.
Gewoon perfect geleverd en opgehaald
22 June 2026
Hans
Heemstede
Fijn om te horen, Hans! Mooi dat alles soepel is verlopen. Bedankt voor je beoordeling.
Nette prijs, duidelijk bestellingproces en alles volgens afspraak. Niets meer aan doen!
Vincent
Noordwijk
Fijn om te horen, Vincent! Duidelijk en volgens afspraak, daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie beoordeling.
Alles zonder probleem en snel geregeld
A
Zoetermeer
Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen, A. Dat is precies hoe het hoort te gaan. Bedankt voor je beoordeling!
Alles snel en goed geregeld
John
Rotterdam
Fijn om te horen, John! Blij dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je beoordeling.
Betrouwbaar, flexibel en op tijd. Helemaal top.
Ronald
Hendrik Ido Ambacht
Dank je wel, Ronald! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Tot een volgende keer.
Prima levering en ophaal service. Alles gaat via internet en mail. Gebeurt allemaal zonder zonder zelf aanwezig te zijn. Exact volgens de gegevens die je invult bij bestelling container.
Frans
Heiloo
Fijn om te horen, Frans! Het is inderdaad prettig dat alles soepel verloopt zonder dat je er zelf bij hoeft te zijn. Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring.
Doen echt wat je vraagt en geen gezeur over een te volle bak.
Frank Hulleman
Deventer
Fijn om te horen, Frank! Blij dat alles soepel is verlopen en dat je je goed geholpen hebt gevoeld. Hopelijk tot een volgende keer.
Inmiddels voor de 3de keer een container besteld via dit bedrijf en het verloopt telkens zonder problemen (wat ik niet kan zeggen van een ander bedrijf waar ik ook eens een container besteld heb). Puincontainershop is flexibel, heeft een gemakkelijke website, en voor het afval wat ik heb ook nog eens één van de goedkoopste. Als dit voor de toekomst ook zo blijft blijf ik via hun een container bestellen.
Theo
Horst
Theo, wat fijn om te lezen dat je alweer voor de derde keer bij ons terecht bent gekomen. Dat vertrouwen waarderen we echt. We hopen je ook de volgende keer weer soepel van dienst te zijn.
Brengen en ook ophalen van de container precies zoals was afgesproken. Vriendelijke chauffeur. Toppie!!
16 June 2026
HJ
Rotterdam
Fijn om te horen dat alles precies verlopen is zoals afgesproken! Een vriendelijke ontvangst maakt het altijd net wat aangenamer. Bedankt voor je beoordeling.
Snelle levering, goede communicatie en goede prijs.
Dennis
Zwaag
Bedankt voor je mooie beoordeling, Dennis! Fijn om te horen dat de levering en communicatie goed verliepen. We helpen je graag weer als je er iets nodig hebt.
Top bedrijf
Nick
Blokker
Leuk om te horen, Nick! Fijn dat je tevreden bent, en hopelijk tot een volgende keer.
Goede service, reageren snel en komen afspraken na. Precies wat wij verwachten
Eric-Paul
Alphen aan den Rijn
Fijn om te horen, Eric-paul. Snel schakelen en afspraken nakomen vinden wij ook gewoon de basis, dus goed dat dat zo ervaren is. Bedankt voor je beoordeling.
Betrouwbaar!
S R C
Zoetermeer
Fijn om te horen, S! Betrouwbaarheid is precies waar we naar streven, dus dit betekent veel. Bedankt voor het delen.
De chauffeur ( van de Graaff) had geen zin om de bak andersom te zetten, terwijl op de website staat dat je aan de chauffeur kan aangeven als je dat graag wil. De bak is prima op tijd en vriendelijk opgehaald. ,ij wist ook meteen wie de bak had neergezet...
14 June 2026
Toos
Purmerend
Toos, fijn dat de container op tijd was en dat het ophalen soepel verliep. Het spijt me dat de chauffeur de bak niet wilde omzetten, terwijl we dat wel beloven op de website. Dat is niet goed gegaan en ik neem deze feedback serieus mee.
Alles was snel geregeld brengen ging top op de juiste plek neer gezet, ophalen ook geen probleem top beveel dit bedrijf zeker aan
13 June 2026
daniella
Almelo
Dankjewel Daniella, fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen. We hopen je een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Alles liep zoals afgesproken en als er iets veranderde werd ik daarover uitstekend geïnformeerd.
13 June 2026
Jesse
Amstelveen
Fijn om te horen, Jesse! Goede communicatie vinden wij belangrijk, dus het is mooi dat je dat ook zo hebt ervaren. Succes met het project!
Puincontainershop.nl heeft zijn zaken goed op orde. Naast een goede prijs zijn ze snel in zowel ophalen als brengen. Het hele proces kun je volgen en sturen via de online omgeving. Top en zeker niet de laatste keer. Niet twijfelen, gewoon doen!
Andre
Harderwijk
Wat een fijn bericht, Andre, dank je wel. Goed om te horen dat het hele traject soepel verliep en dat de online omgeving daarbij zijn werk deed. We zien je graag een volgende keer terug.
Fijn contact bij het leveren
Gerry
Zoetermeer
Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en het contact bij de levering prettig was, Gerry. Fijn dat we je zo hebben kunnen helpen!
ondanks dat we op een lastig bereikbare plek zitten heeft de chauffeur ons toch perfect geholpen met de conaitner te plaatsen waar wij willen. al met al perfecte service!
Dominique
Schiedam
Fijn om te horen, Dominique! Dat de chauffeur ook op een lastig bereikbare locatie de container precies op de juiste plek heeft weten te krijgen, maakt ons echt blij. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Ik moest met spoed een bak hebben voor zand met puin. En bij de meeste verhuurders is het of zand, of puin. Navraag gedaan bij Puincontainershop en met een kleine toeslag was het geen enkel probleem om een combi container te krijgen. Ik hoefde niet over de verhouding na te denken, wat bij vele anderen wel het geval geweest zou zijn. TOP service en goed contact!
11 June 2026
alex
Midwolda
Fijn dat je dit deelt, Alex. Goed dat we samen even hebben gekeken naar wat het beste bij jouw situatie paste, want voor dit soort vragen zijn we er juist. Veel succes met het project!
Ik moest langer wachten op mijn container. Dit werd niet eens gecommuniceerd naar mij toe. Ik moest zelf bellen om te vragen waar de container bleef. Daarnaar is de container slecht geplaatst. Heeft twee parkeerplekken in beslag genomen.
Beveelt niet aan
11 June 2026
Samira
Roosendaal
Goedendag Samira,
Wij hebben samen contact gehad omrent uw bestelling.
Nogmaals onze excuses, door en fout was de container niet ingepland.
Helaas komt een fout als deze pas naar boven als onze huurder belt dat de container nog niet is geleverd.
Uw punt mbt het plaatsen van de container ga ik bespreken met de leverancier.
Ik kan nu even de situatie niet inschatten waarom dat zo is gebeurt.
Ik zal een notitie in uw klantenkaart vermelden om bij uw volgende bestelling een coulance aan te bieden.
Nogmaals excuses
Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus.
Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen.
Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden.
Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt.
Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen