Top service!

Alles snel geregeld en op tijd . Kunnen op zeer korte termijn komen

prima dienstverlening

Prima bedrijf. Alles wordt goed afgehandeld. Alleen was het bedrijf de laatste 2 weken niet telefonisch bereikbaar.

Toppie

Alles zeer snel geregeld en ze komen hun afspraken na, altijd weer.

Gewoon doen!

Ontzettend vlot geleverd door vriendelijke chauffeur, die graag meedenkt. Geen gezeur achteraf gehad en een goede telefonische bereikbaarheid, helemaal top.

Alles goed geregeld met een prima communicatie.

Goed bedrijf en dat voor een prima prijs, een van de goedkoopste in de regio Nijmegen.komen afspraken goed na. Volgende keer kies ik hier weer voor.

Gewoon goed

Keurig op tijd brengen en halen

prima service

fijne container

Goede service, op tijd geleverd binnen het tijdsblok. Ook ophalen super netjes een bericht tussen welke tijd er wordt gehaald. Vriendelijk personeel.

Super geregeld zonder problemen. De ene container vol opgehaald en de tweede stond daarna echt super service

Top gergeld

Alles volgens afspraaak. Wij zijn tevreden.

Slechte en trage communicatie

Dag van afmelden inloggen lukte niet ,dan maar bellen, na 3x bellen iemand aan de lijn...prima stuur je een mail als je daar op antwoord gedaan krijg je antwoord wanneer we hem komen halen... Geen antwoord weer bellen ....word geregeld.....5 dgn later klant terug van zaken reis belt bak staat er nog.... Toen maar gebeld naar het bedrijf van wie de bak was die hebben het top geregeld dag later bak was weg ....conclusie geen PCS voor mij meer.

Efficiency

Uitstekende klantenservice, stipte levering en zeer vriendelijk personeel. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 100% aanbevolen.

Elke keer gezeik met ophalen

Helaas geen goed woord over voor dit bedrijf. Wanneer je vraagt of ze bellen voordat ze de container ophalen doen ze dit niet. Komen niet opdagen op het afgesproken moment, geven aan dat de container niet op te halen was en als klap op de vuurpijl zeggen ze ook nog dat we dakleer in de container hadden wat echt absoluut niet het geval is geweest!

Geweldig wordt gebracht en gehaald zoals afgesproken

Eenvoudig bestelproces

Goede terugkoppeling. Nette chauffeur.

Hee vriendelijke chauffeurs die met je meedenken waar de bak het beste kan staan

Duidelijke communicatie verder geen gezeur

Snel geleverd. Keurige chauffeur.

Hadden 3M3 besteld, maar doordat deze op waren kregen we gratis een upgrade naar 6M3. Netjes geleverd, eerst gebeld en opgehaald. Prima prijs kwaliteit verhouding.

prima ervaring.

Ik heb er niks van gemerkt dat de puin container omgewisseld is, terwijl ik gewoon thuis was. Misschien een tip voor de volgende keer voor de chauffeur om even aan te bellen, om te zien of er iemand thuis is. Als er niemand thuis is, merk je dat snel genoeg en kun je alsnog de container ophalen, als je de opdracht hebt gehad.

Fijn bedrijf , container snel geleverd.

De container werd snel een netjes neergezet. Voor het afhalen ervan, ging er wel een paar dagen overheen. In deze dagen hadden allerlei mensen de inhoud van de container overhoop gehaald en er spullen bijgegooid. Dingen die er misschien wel niet in mochten. Hier is begripvol mee omgegaan, en ook de 2e chauffeur heeft de container kundig van zijn plaats meegenomen.

Makkelijke besteling goede konakten

Alles volgens afspraak.

Goed geholpen. Ook telefonisch keurig netjes te woord gestaan. Zeker een aanbeveling

Niet op komen dagen

Ik heb een week moeten wachten op mijn container, na 3 plaatsing data waarbij jullie niet zijn komen opdagen zonder bericht. De 10% beloofde creditering heb ik ook nog niet ontvangen. Jammer, want ik had in het verleden juist goede ervaringen met jullie.

Goeie service

Goeie service en prijs ging snel en soepel

Verloopt erg netjes en hebben knappe schone afvalbakken geleverd

Ik kwam na zoeken uit bij dit bedrijf en heb via de internet pagina een aantal bakken besteld, dit is wel even uitzoeken en ik had meerdere bakken tegelijk besteld dus dan is het toch handiger om persoonlijk iemand te spreken om het goed af te stemmen, Bakken worden snel opgehaald en wordt niet moeilijk gedaan over gevuld iets boven de rand uit. Dus ook tevreden met de gezellige chauffeurs

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.