Mijn eerste bestelling ging de mist in. Mijn puincontainer stond bij mijn eigen huis huis, het factuur adres, voor de deur. De andere ochtend in alle vroegte was het geregeld en stond de puincontainer bij de klant voor de deur. Super snel was alles weer opgelost.

Scherp geprijsd en snel geleverd!

Voor die tien mag er nog iets beter worden gecommuniceerd. Over brengen (men was veel eerder) en halen van een container (geen bericht meer ontvangen). Maar dat zijn echt de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’. Dik voor elkaar verder; ga zo door!

Keurige communicatie.

Komen afspraken na. Alles goed geregeld

geweldige dienst

Het bezorgen van een container door uw bedrijf is een geweldige service! Een groot voordeel is dat ik niet ter plaatse hoef te zijn om toezicht te houden op de levering of het ophalen. Zeer goed contact met zowel de chauffeur als het kantoor, wat het gehele proces soepel laat verlopen. Ik raad het zeker aan!

uitstekende

Op tijd geleverd en opgeruimd

Nu al een aantal containers besteld, werden snel geleverd. Bij onduidelijkheid telefonisch goed bereikbaar en altijd alles snel opgepakt of verwerkt. Gewoon makkelijk, goede prijs en snel, super dus!

Eenvoudig besteld en alle afspraken nagekomen.

Fijn dat de bak op tijd werd geleverd en ook weer opgehaald. We hoefden er niet bij te zijn en het zag er netjes uit.

Makkelijk te bestellen, geleverd volgens afspraak

Het had fijn geweest om de avond van te voren nog een bevestiging van de uiteindelijke levertijd te ontvangen, maar verder alles keurig geregeld.

Ik ben te vrede. Je word goed geholpen. De chauffeur was heel behulpzaam.

Ben netjes geholpen

Bestellen was simpel. Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Levering was zoals afgesproken. Chauffeur was vriendelijk en plaatste de container precies op de plek waar wij hem wenste te hebben. Kan niks negatiefs bedenken. Samengevat, super tevreden!

Super makkelijk om te reserveren en te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt!

Via de website is het eenvoudig om een container naar keuze te bestellen en te laten bezorgen wanneer het jou uitkomt.

Goed en snel geregeld, vriendelijk personeel

Super service

Een paar klikken en je hebt een puincontainer op de stoep staan. Snel en op tijd geleverd en netjes op de gevraagde dag weer opgehaald.

Op tijd en goedkoop

Fijn! De container kwam Op tijd en was niet zo duur.

Fijne afhandeling en snel contact (via whatsapp)

Op tijd geleverd netjes neergezet en weer netjes op tijd opgehaald

Goed, maar kan beter

Ik had een container besteld op een woensdag voor de eerst volgende vrijdag. Op vrijdag verscheen er geen container. Wij gebeld, was het verkeerd ingepland. Jammer weer. Er kon wel geregeld worden dat hij er de volgende dag zou komen. En dat gebeurde gelukkig ook, dus nog op tijd voor de verbouwing die maandag zou starten.

Netjes geregeld

Netjes geregeld

Zeer positief, als ik nog een keer een container wil bestellen, neem ik zeker weer contact op

De container was gemakkelijk te bestellen, werd volgens afspraak geleverd en geplaatst. Tevens werd hij zonder problemen opgehaald op de door mij aangegeven data.

Op tijd en vriendelijk

Vriendelijk personeel en altijd precies volgens afspraak

Eenvoudig, keurig afgeleverd en snelle service

Container is via de site eenvoudig te bestellen. Prijzen zijn zeer redelijk Had bij het bestellen per abuis mijn oude adres opgegeven. Met één telefoontje was dit rechtgezet. De bak werd door een plan foutje drie dagen eerder opgehaald. Ook dit was met één telefoontje opgelost. Kan het iedereen aanraden

Al heel veel containers probleemloos besteld!

Met enige regelmaat bestel ik mijn containers hier. Snelle levering. Altijd probleemloos en netjes. Chauffeurs bellen vooraf en doen hun best de container zo efficiënt mogelijk te plaatsen.

zo hoort het!!,correct geplaatst op de plek die ik wenste(en dán nog 8-weken lang!!! )

ruime standtijd

Super service

On line een puincontainer besteld. Bijna direct een bevestiging in de mail, met duidelijke omschrijving hoe nu verder. Vlak voor de dag van aflevering een mail met tijdslot en na telefonisch contact op de dag zelf een nog wat gerichter aflevertijd. Een hele vriendelijke jongeman belde 10 minuten voor tijd dat hij er bijna was. En heel snel stond toen de container op z'n plaats. Ophalen meld je on line en voor je het weet is de container opgehaald.

Snel geregeld

Chauffeur belt keurig hoe laat hij komt. We hebben hem samen op de plek gezet.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Wij verhuren afzetcontainers voor bouwafval, puin, houtafval, groenafval, grof vuil en dakafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van het afval.