Vriendelijke chauffeurs. Adequate afhandeling.

Er wordt precies gedaan zoals beloofd. Op tijd, zowel bij bezorging als bij het ophalen. Ik had een 4m³ container bestel en kreeg een 6m³ zonder extra kosten. Al met al: top!

Prijs - levertijd

Prima prijs, zeker voor de periode van 8 wkn. Afleveren volgens afspraak, hele aardige chauffeur. Ophalen ook weer volgens afspraak

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, afspraken worden nagekomen en prijzen zijn duidelijk.

Levering perfect ophalen niet volgens planning

Was een goede prijs. Levering verliep volgens planning, het ophalen liep niet volgens planning was een dag te laat.

Netjes geplaats en keurig weer opgehaald. Top service

BSA 6 m3 besteld, volgende dag geplaatst en simpel via portal op laten halen wanneer ik dat wilde! Goede service.

heel goed.

Alles volgens afspraak geregeld en nagekomen. Vriendelijke chauffeur.

Gewoon goed en snelle levering

Goede prijs. Prima klantenservice.

Heel professioneel en hulpzaam bedankt

prima contact, moest alleen veel bijbetalen omdat op voorhand niet echt duidelijk was welke container ik moest huren. Duurde ook wat langer voordat de container werd opgehaald, maar dat is verder prima verlopen.

Makkelijk en goed geregeld

Makkelijk en goed geregeld

Alles keurig afspraak … zoals het hoort te gaan

Goeie ervaring

Levering was snel en de chauffeurs zijn de toppers

Gemaakte afspraken worden niet nagekomen.

Afspraak gemaakt container zou worden neer gezet tussen 8.00 uur en 12.00 uur, container werd tussen 7.15 uur en 7,30 uur geplaatst. Hij moest worden geplaatst aan de de achterzijde van het huis, maar stond zonder overleg aan de voorkant van het huis. De vraag of deze container verplaats zou kunnen worden, kreeg ik als antwoord maar natuurlijk meneer, maar dat kost u dan 125, euro extra.

Makkelijk en snel geregeld!

Via de website de container makkelijk en snel geregeld! Ook het ophalen eenvoudig online te plannen.

Goede service!

Container op tijd geleverd. Na melding gemaakt te hebben dat de container vol is, werd de container kort daarop opgehaald.

Beste service

Heel goed.

Heel tevreden. Uitstekende service

Bellen en gelijk meedenken. Top dit

Als ik een container.nodig heb bestel ik hem altijd bij jullie. Dit was zeker al de 10e keer.

Op tijd geleverd op tijd opgehaald en voor een mooie prijs top!!!

Cijfer 10

Zeer tevreden over plaatsen en ophalen!

Gemakkelijk

Het bestellen, leveren en weer ophalen ging gemakkelijk.

Snelle en goede service.

De container werd de volgende dag al geleverd, sneller dan bij de meeste leveranciers. De chauffeur was uitstekend, ondanks de lastige toegang tot de locatie. Hij was behulpzaam en vriendelijk. Aanbevolen.

Snel en makkelijk geregeld

Dinsdag besteld woensdag geleverd. Woensdagavond gevuld en gemeld dat hij opgehaald kon worden. Donderdag een mail gekregen wat er wel en niet in mag en hoe vol hij mag (dat was een ons geval net te laat). Vrijdag opgehaald. Top service.

Ik heb een goede ervaring met huur grondcontainer 3m3 via Puincontainer Zowel het brengen als het halen ging goed

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.