Prima ervaring

Prima ervaring, alleen door de drukte waren ze wel 2 dagen later de container komen halen, wat wel eens kan gebeuren. Een tip: een bevestiging via de mail had ik graag willen ontvangen dat de container was opgehaald.

Hop en klaar

Dat was makkelijk! Super service en telefonisch ook zeer behulpzaam als het online even niet lukt. Verder top container!

Top service!

We hebben hier 2 keer een puincontainer besteld. Snelle en duidelijke service. Komt afspraken na en zijn vriendelijk.

Heel positief

Goed bereikbaar, duidelijke informatie, vriendelijke medewerkers, klantvriendelijk

Top geregeld, snelle service

Top.

Goede service over de telefoon voor wissels en ophalen

Gewoon geweldig goed

Ik raad Puincontainershop ten zeerste af

Een puincontainer besteld via deze website. Het bestelproces was makkelijk en snel, dus het begon goed. In de email staat uitgelegd dat je samen met de chauffeur een plek kan kiezen voor de container. Wij hadden onze eigen auto op de betreffende plek geparkeerd, zodat we deze plek bezet hielden voor de container. Vooraf zouden we gebeld worden door de chauffeur. Ik heb om 8.00 's ochtends en om 11.30 's zelf gebeld om hier navraag naar te doen, we zouden echt gebeld worden. Uiteindelijk zijn we naar het pand gegaan, en troffen de container al aan - op de verkeerde plek! De chauffeur heeft niet gebeld en zelf een plek gekozen. Wij voor niets de ochtend vrijgenomen van werk, en de werkmannen moesten nu steeds met het puin op en neer. De container werd geleverd op een vrijdag, en uiteindelijk kregen wij pas op dinsdag (!) reactie op mijn email.. Bespaar jezelf de stress en bestel hier geen container.

snelle service

was snel geregeld , en op tijd. alleen jammer dat de chauffeur de bak had neergezet op een verhoging in de grond, dus de deur kon niet open. gelukkig konden we de spullen door de luiken kwijt

Snelle reactie

Goede en snelle service

Goede en snelle service Alleen klantenportaal werkt niet altijd

Komen afspraak levering niet na

Op donderdag een container gehuurd voor vrijdag, wat zou kunnen, volgend de kalender online. De gehele vrijdagmiddag gewacht, en wat bleek, ze komen maandag, 3 dagen later. Zet dan niet in de kalender dat het mogelijk is. Dit nog nooit meegemaakt bij andere bedrijven.

Snelle goede service

Heel fijn personeel en duidelijk antwoord op alle vragen die gesteld zijn.

Mooi op tojd

Snelle levering van een container

Op tijd geleverd na ee telefoontje dat ze onderweg waren. Na een telefoontje van mij werd de container zeer snel opgehaald, top!

Geweldige service en heel vriendelijk personeel

Waarin Puincontainershop zich voor mij onderscheidde is de behulpzaamheid en vriendelijkheid waarmee ik telefonisch te woord werd gestaan.

Perfect op tijd met zowel brengen als ophalen. Meedenkend over plaatsing van de container. Super!

Snel, eenvoudig en duidelijke communicatie

Gewoon een hele goede ervaring!

Heel goed!

Ik ben heel tevreden over puincontainershop. De bouwcontainer werd op het afgesproken dagdeel neergezet en zoals afgesproken werd ik van te voren gebeld door de chauffeur hoe laat hij zou arriveren. Als de bouwcontainer weer gehaald kan worden is het online snel geregeld! Ook tijdens het telefonisch contact met de klantenservice werd ík vriendelijk te woord gestaan.

Snel en goed geregeld, afspraken goed nagekomen

Makkelijk te bestellen via internet, breng en ophaal afspraken goed nagekomen, goede prijs, top geregeld!

Fijn geholpen. Mooi optijd geleverd en ook weer optijd opgehaald.meer dan tevreden.

Snelle en betrouwbare afhandeling

Bestelling snel behandelt en door chauffeur top neergezet.

Moeilijk gepaste afspraak mbt ophaal moment te maken

De geleverde afvalbak was oud en roestig en naar mijn mening al afgeschreven. In de bodem van de geleverde afvalbak zat een gat veroorzaakt door die roest. De bak was geplaatst op mijn parkeerplaats voor de deur. Hoewel de container maar 2 weken heeft gestaan zaten er na het ophalen roestplekken in het beton van de parkeerplek. Ook heb ik ondanks herhaaldelijk verzoek geen helder tijdstip gekregen van brengen en ophalen. Bij een eerdere verbouwing heb ik met een concurrent van u positievere ervaringen. Ik werd nl half uur voordat men kwam benadert met de mededeling dat ze er aankwamen.

Goed geregeld

Goed geregeld en geen gedoe

Keurig geleverd

Enige minpunt is dat ik hem voor 12:00 uur had besteld en hem pas rond 14:30 had.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.