Redelijk tevreden

De eerste keer kwamen de mensen in de ochtend langs terwijl we in de middag hebben afgesproken. De tweede keer krijg ik 's ochtends een telefoontje met de mededeling dat de vrachtwagen niet onder de poort door kan komen. Bij hen was het bekend dat ze de container niet in mijn straat konden parkeren. Alleen is dit niet naar mij gecommuniceerd. Een mogelijkheid (de gebruikelijke manier) is om via de andere kant de straat in te rijden maar dit wilde dit bedrijf niet. Het was fijn geweest dat ik dit wist zodat ik zelf de keus kon maken om wel of niet met dit bedrijf in zee te gaan. Tip is om van te voren met.het bedrijf te bellen en goed af te stemmen met elkaar. Ik ben verder erg tevreden omdat de communicatie goed verliep en de container op het afgesproken moment is opgehaald. Bedankt!

Komen afspraken na

Makkelijk besteld

zeer tevreden over levering, afhalen etc.

Alles is volgens afspraak afgehandeld

Kon eigenlijk niet beter

Ik geef niet graag 10en omdat er altijd wel iets aan te merken is, maar in dit geval was eigenlijk alles precies zoals je zou kunnen willen. De juiste container is op het juiste moment op de juiste plek gezet, en hetzelfde voor het ophalen.

super ervaring, chauffeur belde netjes toen hij de container kwam brengen.

super goed, en erg fijn als eerste ervaring met puincontainer

Prima ervaring

Gebeld bij aankomst zoals afgesproken. Nette en vriendelijke chauffeur Bak precies op zn plek neergezet en zoals afgesproken ook weer opgehaald

Gewoon goed

Snel en makkelijk geregeld, alles optijd en volgens afspraak geplaatst en opgehaald.

Bijzonder tevreden over prijs en service.

Prima.

Goede service. Iemand probeerde normale huisvuil te dumpen. Na gebeld te hebben werd de container heel snel opgehaald.

Snelle en goede service

Duidelijke website, dus snel gekozen en besteld. Aardige chauffeur die de bak netjes neerzet.

Waardeloos

Ik moest een huis uitruimen daarvoor een container besteld. De hele dag zitten wachten maar helaas kwam er niets. Gebeld en zeer ongeïnteresseerd geantwoord dat de container niet ingepland stond en dat die de week erop wel ergens geleverd zou worden. Daar heb ik natuurlijk niets aan maar dat was niet hun probleem. Meteen geannuleerd en ergens anders een container besteld die ze de zelfde dag nog gebracht hebben

op de afgesproken tijd geplaatst

Container zo dicht mogelijk geplaatst in overleg met de chauffeur. Ophalen een dag later dan afgesproken door ziekte en gebrek aan personeel

Geweldig!

Was prima op tijd en vriendelijke en snelle service.

goede servie

Graag de container ophalen graag even contact opnemen mobiel 06 30028940 MO2049391MELX8GG 1150012055704932 29078

Zeer tevreden en zeker een aanrader

Snelle levering en kon dezelfde dag nog worden opgehaald.

Goed geregeld volgens afspraak

Ik had hem verzet naar een andere datum Dat was prima geregeld

Nette service, punctueel en behulpzaam

De container kwam netjes op tijd, de chauffeur nam de tijd voor vragen en hielp waar nodig. Verder nette prijs en duidelijke communicatie.

Snel en gemakkelijk besteld, goede service!

De bak was snel geleverd en op de juiste plek. Ook het ophalen ging vloeiend. Ook snel contact is mogelijk! Kortom, heel tevreden!

Zeer snel eb vakkundig

Afgesproken optijd

Waren ruim optijd vond ik top. Bak was wel iets klein dan ik had gedacht maar wel bereikbaar wat ik wou doen.

Zeer slechte communicatie

Ik heb 3 containers bij de Puincontainershop.nl besteld en bij alle 3 de keren gezeik gehad. De eerste 2 containers werden later dan de afgesproken tijd geleverd. De volle container werd niet gelijk meegenomen toen de 3e werd gebracht, terwijl ik dat via de site wel had aangevraagd. Ik kreeg nadat de 2e container werd opgehaald weer een factuur terwijl ik die al had betaald bij bestelling. Communicatie via de telefoon is uiterst slecht. Ze zeggen dat je wordt terug gebeld om geholpen te worden maar dat is niet het geval. Ik hoop dat ik bij het ophalen van de 3e container geen gezeik ervaar.

Zeer slecht

13 okt. gebeld voor een container te plaatsen. vrijdag netjes geplaatst zouden hem maandag ophalen. HELAAS niet opgehaald, dinsdagmorgen weer gebeld o ja vertelde ze ze hadden een mailtje binnen gekregen dat hij woensdag morgen opgehaald zou worden, ons daarover niet geïnformeerd. ik heb gisteren nogmaals gebeld of ze hem echt woensdag morgen wilde ophalen hij zou het navragen en mij terug bellen maar helaas weer niets gehoord. het is inmiddels woensdag middag 13.30 en nog staat de container er. buurt bewoners gooien er nu ook maar afval bij dit is toch niet de bedoeling. voor ons NOOIT meer puicontainershop

Perfect!

De container is geleverd volgens afspraak, prijs/kwaliteit is perfect.

Prima, op tijd neergezet en op tijd opgehaald

Zie hierboven!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.