De container is netjes gebracht op de afgesproken tijd.

Makkelijk en snel

Zeer overzichtelijke website met duidelijke informatie. Fijn dat het ophaal moment later kan worden aangegeven.

Top: prima bak, op tijd, vriendelijke man

De bak werd mooi op tijd geleverd, door een vriendelijke man die de bak precies daar heeft weggezet waar ik m wilde hebben. Top dus!

erg prettige dienstverlening

goede communicatie. plaatsen containers ging elke keer soepel en in goed overleg.

Top geregeld

Zoals je het graag wil.

Alles naar wens, een fijne bedrijf.

In één woord geweldig! Leveren en ophalen op tijd en geen omkijken naar :-)

Super bedrijf eerlijk en snel echt lof voor bedrijf

Ik had met spoed een contener nodig met een snelle surfen is het geleverde maar door omstandigheden was het niet meer nodig en heb netjes mijn geld trug gekregen echt een super bedrijf ik raat nu al mijn kennis en vrienden aan om het vanaf puincontener te bestellen

Top levering en ophaal service

Het gebruik van de puin containers is makkelijk en de sevice is top.

Snel geleverd en opgehaald

Keurig geleverd en opgehaald volgens afspraak

Een prima ervaring, kundige en aardige mensen bij zowel het brengen als het halen! (Ik zou alleen nog eens kijken naar de mail die je stuurt om de beoordeling te krijgen, die vind ik te sturend)

Snel en volgens afspraak

Goede service, alles volgens afspraak Geen toestanden bij eerder ophalen

Klantonvriendelijk

Afspraak was dat gebeld werd 1/2 uur voor plaatsing van de container. Er werd echter niet gebeld, toevallig was ik op tijd voor het lossen van de container. Deze kan worden geplaatst in een parkeervak haaks op rijrichting. Aan de chauffeur gevraagd de lage kant aan de voorkant te zetten, dit was niet mogelijk. Tenzij we € 25 extra zouden betalen zoals aangegeven zou zijn op de website. Dit kan ik echter niet vinden op de website. Afspraak was dat container maandag werd opgehaald, maar dit gebeurde niet. Maandag avond mail gestuurd met bovenstaande ervaring en verzoek de container dinsdag weg te halen. Geen enkele reactie meer ontvangen.

Top service!

We kregen een positieve ervaring!

Perfect service

Container was afgeleverd paar uur voor verwacht tijd Ok retour was zoals afgesproken. Jammer dat terugleveren in een week ( bij verhuur was 3 weeken afgesproken) niet een korting oplevered . Veder prima service.

Betaalbaar en betrouwbaar

Snelle service, betrouwbaar en niet onbelangrijk betaalbaar!

Makkelijk

Gemakkelijk bestellen, snelle levering volgens afspraak

Bestelde container is niet gekomen

Container besteld, ook gebeld, zou komen. Door admin fouten bij jullie of jullie leverancier, is tie niet gekomen. Kon ook niet geholpen worden met een alternatief. Geld is wel netjes terug gestort, maar uiteindelijk moet ik nu wel zelf het puin (dat de aannemer maar in zakken in de achtertuin heeft laten staan bij gebrek aan een container) straks zelf een nieuwe container in tillen.

Ze staan snel klaar en de wissel van de containers gaat zoals het hoort!!!!

Heel snel geleverd, en zoals ik omschreven had hebben ze hem geplaatst

Goedkoper dan de rest en je krijgt hetzelfde product zonder gezeur. Ik zou telefonisch bestellen ook mogelijk maken d.m.v. een betaallink te sturen.

Container levering top

Alles prima geregeld. Via de site bestelling gedaan, ging makkelijk. Toen ik later nogmaals op de site keek, kreeg ik een pop up, bij invullen krijg je dan 5% korting. Ik heb mail gestuurd, er werd gezegd dan volgende bestelling de korting alsnog zou krijgen. Echter ben zal ik waarschijnlijk nooit weer een container nodig hebben. Mijn replay is genegeerd, dit vind ik vervelend. Tip: stuur dag voor de levering nog even bevestiging, wij komen morgen, zodat de klant weet dat alles goed komt.

Het is goed afspraken maken voor het plaatsen en halen van een container

Ik heb tijdens de verbouwing in totaal 3 containers nodig gehad. Helaas liep de levering van container nummer 2 een dag vertraging op, maar dat is verder netjes geregeld.

Goede service, levering volgende dag

Prima service en makkelijk te regelen.

Bestelling was makkelijk, de eerste lege bak werd een paar uur eerder geleverd dan afgesproken. Gelukkig was ik op locatie om de bak te ontvangen. De wissel ging exact zoals gepland. Top service!

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.