Niels op aan te merken

De container werd conform de afspraak gebracht.

Helemaal top! Precies wat we afgesproken hadden

Tot 2 x toe was het heel gemakkelijk om een container te huren. De gemaakte afspraken werden nagekomen en ook waren jullie flexibel qua ophaaldata. Ik kom terug als ik nog een keer een container nodig heb!

Snel geregeld, op juiste tijd geleverd en netjes weer op gehaald

prima service en volgens afspraak

prima service en volgens afspraak geplaatst en gehaald.

Netjes en volgens afspraak!

Nette chauffeur Container werd volgens afspraak netjes geleverd We konden zelf aangeven waar de container moest komen te staan. Hij werd ook netjes volgens afspraak om gewisseld!

Volgens afspraak tegen scherpe prijs.

Prima geholpen.

Doen precies wat ze beloven

Top! Ook op een lastig plekje

Top! Ook op een lastig plekje. Denken in mogelijkheden

Gemakkelijk besteld en snel puin geruimd

Gemakkelijk besteld en de afleverdatum opgegeven en afgerekend. De container werd door een vriendelijke chauffeur afgeleverd. Hij dacht mee hoe de container het gemakkelijkste is te vullen. Bedankt voor de service

Bak was goed op tijd, zodat ik mijn werk goed kon uitvoeren en niet hoefde te wachten

Zowel de levering van de container als het ophalen ging foutloos en op afspraak

uitstekend

Makkelijk te bestellen snel geleverd en ook weer snel opgehaald en de prijs is prima

Slecht

Je kunt niet rekenen op deze partij. Ze bezorgen de container niet op de afgesproken tijd en doen hetzelfde bij ophalen. Heb er achteraan moeten bellen, enige excuses is we hebben het druk vanwege vakantie periode. Neem dan niet zoveel opdrachten aan, dat voorkomt teleurstellingen bij klanten. Geen aanbod voor tegemoetkoming, simpelweg er wordt niet meer gereageerd op je mail. Drie keer niks!

Goed bedrijf netjes op tijd bezorgd .was alleen eerder dan we verwacht hadden maar wel op zelfde dag en ook weer netjes opgehaald

snel, goede service en alles in overleg

Via een chat snel keuze kunnen maken n.a.v. het advies. Snel geleverd en keurig geplaatst. Ook in overleg eerder opgehaald.

Top geregeld

chauffeur denkt niet mee

de rommel voor de container laat aan de achterkant van het gebouw. op de parkeer plaats. voor iedereen duidelijk zichtbaar. uw chauffeur presteert het om de container aan de voorkant te zetten. hij heeft ook niet even gebeld vantevoren. jammer...

Alles naar tevredenheid verlopen.

Het gehele proces verliep soepel. Levering was op de gevraagde dag, weliswaar niet het gevraagde dagdeel, maar ok. Fijn dat we de container 8 weken konden laten staan. Bij de aanvraag voor het ophalen kon dat al de volgende dag, wat ook conform de afspraak en zonder problemen is gebeurd. Erg tevreden dus!

Op tijd

Alles vlot geregeld

Uitstekend.

Kreeg een snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Op tijd geleverd tegen scherpe prijs

Wat voor mij een groot voordeel os dat ik hier een container voor 8 weken kan bestellen waar het bij de meeste 4 weken is. Ook kon ik telefonisch regelen dat mijn container een week later geplaatst werd dan eerst af gesproken. Bedankt voor de service, en ik kom zeker weer terug. !!!

De container werd weliswaar iets eerder geleverd dan verwacht, maar het werd keurig netjes in mijn afwezigheid op de juiste plek afgeleverd. Conform afspraak gewoon netjes opgehaald zonder problemen. Zal hier zeker vaker terugkomen indien nodig :D

from order to delivery, everything works perfectly.

from order to delivery, everything works perfectly.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.