Jammer dat de container niet op het afgesproken moment werd opgehaald

De ervaring op zich was prima. Enige minpunt is dat de container niet op het afgesproken moment werd opgehaald, dit was pas twee dagen later na zelf contact te hebben gezocht.

Ok

Ok, ok.

Interne communicatie en de uitbesteding aan derde waardeloos

Meermaals is de container geweigerd. Meermaals zijn ze tijd afspraken niet nagekomen. Daar komt ook nog eens bij dat de partij waarmee ze samenwerken klaarblijkelijk 10 meter rondom nodig hebben om een container te kunnen laden/lossen en alleen bakken kunnen wisselen voor dezelfde afvalstroom. Tegemoetkomingen door de vertraging/frustratie doen ze ook niet aan.

Prima snel geregeld en duidelijk

Ik zou het zo weer doen om te huren.

top

afspraken zijn nagekomen

Perfecte service

Mooi dat er ook bedrijven zijn die afspraken netjes nakomen, de container was snel online besteld en exact op tijd geleverd.

Alles op tijd en goed geregeld!

Dag van te voren besteld, container kwam op tijd en volgens afspraak. Ook ophalen ging vanzelf.

Ik heb via internet jullie gevonden.

Uitstekende service

Bak was er mooi op tijd en ik was ruimschoots voor planning van ophalen klaar, maar met een belletje werd hij weer opgehaald. Uitstekende service dus!

Makkelijk te bestellen en de goedkoopste .

Snel geleverd tegen goede prijs

Vriendelijke chauffeur die goed meedacht voor een optimale plaatsing van de container.

Puinhoop

6 containers voor bouwafval gehuurd. Grote verbouwing dus veel afval. Het is erg lastig om bouwafval van bouwafval te scheiden. We hebben 2x boetes gehad omdat er puin bij puin bleek te liggen Het is onduidelijk en onhaalbaar om al dit afval te scheiden. Calculeer dit in en kom niet later met afrekeningen. Niet fair. Ook is 2x de container te laat gebracht en te laat opgehaald. Het zou beter kunnen.

Slecht

Dhr Frank weet niet met klanten om te gaan. Totaal geen interactie met de huidige situatie. En alles doorschuiven naar het bedrijf waar hij de container van huurt wel het geld ontvangen.

op tijd en snel

op tijd en snel

to de point

makkelijk bereikbaar

Serious

Every thing went well

makkelijke site, aardige mensen

Snel en eenvoudig een puincontainer geregeld

Het bestellen en betalen ging eenvoudig, van tevoren werd even telefonisch afgestemd over de exacte levertijd. Alleen het maken van een ophaalafspraak ging wat moeizaam.

Uitstekend en zoals door mij gevraagd

Op tijd en precies zo geplaatst als tevoren aangegeven

Gewoon goed

Mooi op tijd geleverd.

Makkelijk de aanvraag geplaatst en geleverd op de gewenste dag/tijdstip. En goed neergezet voor de woning

uitstekend

1 minpuntje de puinbak werd niet op de aangemelde dag afgehaald (zonder bericht). Verder keurig

prima, ga zo door.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.