Punctuele levering en prima service

Vriendelijke chauffeur die meedenkt Ophalen op het afgesproken tijdstip Bestellen via de website is duidelijk en makkelijk

Zeer snel en goed afgeleverd en opgehaald.

Deze firma is zeer betrouwbare en correct in het leveren en ophalen van de containers.

Flexibel

Vlotte levering, nette plaatsing, flexibele opstelling.

Snel geregeld online, snelle levering en op tijd gebracht!

Heel makkelijk online te regelen, hele snelle levering en keurig op tijd gebracht!

Prima bak, te laat opgehaald

Prima bak. Prijs is redelijk. Op tijd geleverd. 3 dagen te laat opgehaald. Zonder communicatie gewoon niet komen opdagen. Zowel bij aflevering als ophalen wordt geen tijd aangegeven.

matig

Bij gemeente navraag gedaan over beleid. als de stoep breed genoeg is, mag de container voor korte duur op de stoep staan.. voor een parkeervak (in een betaald parkeren gebeid) is een vergunning nodig. Dit nadrukkelijk doorgegeven in de aanvraag. hier is geen rekening mee gehouden. puincontainershop zet de opdracht weer uit bij een locale ondernemer. voortaan maar rechtstreeks boeken. dat is makkelijker in de communicatie, want nu wijst iedereen naar elkaar.

Een snelle levering van de containers, makkelijk contact indien nodig. Vriendelijk personeel die goed weten hoe ze een container goed weg zetten. Het was zo gepiept!

Fijne afhandeling van bestellen en plaatsen t/m afvoer

De chauffeurs van Van Leeuwen Containers waren ook heel vriendelijk en kundig

Duidelijke internetsite

Levering prima, ophalen slecht

Bak werd 3 dagen later gehaald als afgesproken dat is in Amsterdam niet ideaal!!

Duidelijke en snelle afhandeling van container levering

Snelle levering van een container en nette afhandeling. Enige minpunt is dat de tijd van ophalen niet duidelijk is (tussen 07h00-17h00) en dat het niet mogelijk is dit te achterhalen via Puincontainershop.nl.

Erg prettig hoe alles volgens afspraak geregeld was.

uitstekend

Binnen één dag voor de deur. Afspraak om op te halen ook prima uitgevoerd, Prettig personeel. Gemakkelijke internetsite.

Op tijd en snelle levering

Makkelijk te bestellen , snelle service en betaalbaar.

Makkelijk, maar rare partner

Deze zaak werkt samen met een partner welke de containers plaatse en ophaalt. Na een ophaal moment gepland te hebben voor de volgende dag, heeft deze partner de (gesloten) container nog dezelfde dag opgehaald. Dat was wel erg een verrassing toen we nog onze laatste puin wilde weggooien. Puincontainershop is er achteraan gegaan. De sloten die ik had gekocht om de container op slot te doen wist het partner bedrijf niks van. Bij de volgende container (ik had telefonisch al aangegeven dat ik er later nog een zou nodig hebben), zal ik in elk geval sloten geleverd krijgen.

Alles wordt top geregeld en super snel geleverd

Heel erg slecht

Deze bedrijf is de grootste oplechter van alle tijden, Mensen let er op van Sort gangster

Het bestellen en leveren was erg eenvoudig en prettig.

Het ophalen moet nog gebeuren.

Goed geregeld.

De container werd wel op een andere dag opgehaald dan aangegeven. Een mail hierover had het helemaal compleet gemaakt. Verder zeer tevreden.

Attente chauffeur, behulpzaam. Afspraken worden nagekomen, erg belangrijk! Wel behoorlijk aan de prijs.

Snelle, goede en duidelijke dienstverlening.

Goed werk

Als goed

gewoon alles op tijd en tegen een juiste prijs

De comntainer werd netjes op de juiste dag geplaatst en weer opgehaald.

Netjes en vakkundig opgehaald

Netjes en vakkundig opgehaald

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.