In tijdvak geleverd zoals aangegeven En volgende dag opgehaald nadat ik het linkje ervoor gebruikte goed geregeld

Makkelijk geregeld

Het bestellen, en laten afhalen is makkelijk en snel geregeld. Opgeruimd staat netjes !

top

Container was keurig op tijd op lokatie.

Goed geregeld allemaal en op halen ging ook goed volgens afspraak

Goede breng en haalservice

Moeizame start. Nette afwikkeling.

Ivm vakantieperiode en drukte ging levering en vervangen container niet helemaal van een leien dak. Uiteindelijk is alles wel netjes opgelost waardoor er toch een positief gevoel overheerst.

Beste prijs-kwaliteit verhouding die ik kon vinden. Erg tevreden met bereikbaarheid, vriendelijkheid en snelle reactie op vragen.

Snelle mogelijkheid om te leveren

Wij wonen te ver weg voor ze om zelf een container te komen brengen. Maar we werden netjes gebeld dat het uitbesteed werd en hoe laat we de bak konden verwachten.

brengen/ophalen en prijs, oké

Brengen: vroeger dan tijdblok, maar ik had vakantie dus geen probleem. Ophalen (datum opgeven): na het drukken op de ophaalknop gebeurde er niks, 5 keer ingevuld en op die knop gedrukt (geprobeerd in Firefox en Edge). Heb maar gemaild naar het info-adres en na een werkdag was de bak weg. En kreeg een mailtje dat de IT er naar zou kijken. Conclusie: liep niet helemaal soepel, maar de prijs was prima.

zeer goede service en flexibel in ophaal mogelijkheden

geleverd volgens afspraak, had container voor bouwafval genomen en goed weten te vullen. vervolgens is de container volgens afspraak ook weer keurig opgehaald, medewerkers zijn vriendelijk en staan je prima te woord als je vragen hebt.

Goed opgelost

Helaas was de container niet op de afgesproken dag geleverd, maar Botte Visser heeft dit snel en perfect opgelost.

Snel

Snel geleverd en opgehaald. Vriendelijke chauffeur die de bak plaatst waar je hem hebben wilt.

matig

dag van afleveren grote mond van iemand op kantoor bij jullie, want ''zijn'' chauffeur stond al 2 minuten te wachten, ronduit onsympathiek. ophaalopdracht dramatisch op website, op mail wordt niet gereageerd, en online 3 personen voor de chat maar niemand die reageerd. de volgende dag maar ouderwets gebeld, toen was het geregeld.

Super komen afspraken na

goed geregeld en prima service.

uitstekend service

Tevreden

Goede op tijd leveren

Ik raad iedereen jullie aan goede service .groetjes jessie

fijne service

fijne service

de bak is erg handig

alleen de buurt moet er geen vuilniszakken met huisvuil die ze een straat verder in de container kunnen dumpen verder is alles goed.

Optijd en niet duur

Geleverd op de juiste tijd en neergezet volgens afspraak. Ook opgehaald volgens afspraak.

Super service, snel en op tijd

Containers zijn altijd snel en op tijd geleverd. Geen 10, omdat het vinkje container wisselen bij nieuwe levering niet werkt. Ik werd bij de eerste keer netjes gebeld, met de vraag of de andere container ook mee mocht. Tweede keer ging het helaas niet goed. Na bellen werd binnen 2 dagen de oude opgehaald. Super hersteld, de mensen doen hun werk, nu de systemen nog :-)

Tot nu toe

Bestellen gaat eenvoudig. Prijs in vergelijking met anderen is scherp. Verder kan ik er nog niets over zeggen omdat ik de container pas eind augustus ga gebruiken

super snel service

zeker aanrader

alles is naar wens,goede service

als ik weer een container nodig hebt,bij de zelfde firma

Vlot en simpel geregeld

Vinden, bestellen en regelen van een bouw en sloopcontainer was simpel en snel. Levering zoals afgesproken en netjes op eigen terrein.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.