super netjes en snel geholpen

Er is gedaan zoals belooft en gelijk maar een tweede container besteld. Deze werd keurig op de plaats gezet waar de 1ste stond. Vakwerk en snel geleverd.

Conform afspraak geleverd

Goede prijs, all in

Prima, snel en netjes

Prima geregeld. Alles volgens afspraak. Duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.

IJzersterke bak, alleen hadden wij ons verkeken op de inhoud.

Goede leer voor de volgende keer!

Snelle levering, vriendelijk personeel.

niet positief

Na een goede eerste ervaring in maar 2020 heb ik weer een bak besteld. De bak, waarvan ik de betaling had verricht, en telefonisch duidelijk een breng en afhaal tijd heb afgesproken ivm winkelgebied, kwam op de afgesproken maandag ochtend niet!!! Terwijl ik 4 man had klaarstaan om de bak te vullen!!! Nu bleek dat de donderdag ervoor de bak gebracht was, en om 11 uur leeg weer opgehaald...en dit zonder mij te contacten..... vreemd... al met al 4 man moeten bekostigen en na een uur weer weg kunnen sturen...

uiteindelijk goedgekomen

Jammer dat het bijbestellen mis gegaan was - vervolgens wordt de nalevering ook niet op de juiste afgesproken tijd (datum zelfs) geleverd. Zelf had ik nog nog andere dingen te doen - maar is wel jammer - je verliest toch weer tijd met na-bellen. Bleek een fout te zijn bij de chauffeur - blijkt toch dat we met mensen werken :) Hij vond het erg en stond de volgende dag / ochtend als eerste voor de deur - zoals afgesproken.

Makkelijk

makkelijk, snel en geen probleem

Gewoon goed en betrouwbaar

Fijn en makkelijk te bestellen

Bij telefonische vragen geen lange wachttijd. Personeel doet echt moeite om de klant te helpen. De oplossing is naar tevredenheid. Heb met Rachel en Bert gesproken en ben keurig geholpen. Dank aan beiden.

Op afgesproken tijd gehaald en gebracht, vriendelijk

chauffeur veroorzaakt schade bij ophalen en rijd weg

Vanochtend is de groencontainer via dit bedrijf opgehaald bij mijn bedrijfspand in Voorschoten , de chauffeur en bijrijder hebben hierbij schade veroorzaakt aan een materiaalcontainer die hier naast stond. Direct het bedrijf gebeld en gemaild maar erkennen geen aansprakelijkheid. Opzettelijk doorrijden na schade veroorzaakt te hebben is een misdrijf. ik hoop dat ik deze beoordeling kan aanpassen als e.e.a. alsnog goed geregeld wordt. Gelukkig heb ik 3 getuigen en camera beelden. Inmiddels heb ik een afspraak met de politie om aangifte te doen.

Werd beide keren goed rekening gehouden met de vele bomen in de tuin

Plaatste niet zonder vergunning

Na 4 containers elders te hebben gehad, besloot ik er 1 via Puincontainershop te bestellen omdat deze goedkoper was. Deze wilde men echter niet plaatsen zonder een vergunning van de gemeente. Bij de andere 4 containers was hier geen sprake van. Moet wel opmerken dat de dame van de klantenservice erg vriendelijk was en met me meedacht, maar helaas heb ik de 5e container elders besteld.

goed mooi op tijd

Zeer prettig!

Medewerkers van de klantenservice die verstand van zaken hebben. De bezorger/ ophaler van de container waren vriendelijk.

Container niet op tijd geleverd

Container zou tussen 07:00 en 10:00 geleverd worden. Om 10:30 zelf contact moeten opnemen met de helpdesk om te horen dat vanwege logistieke problemen het later zou worden. Uiteindelijk is de bak rond 12:30 geplaatst.

Slechte levering en slechte communicatie

Ik heb hier al teveel woorden aan vuil gemaakt per mail. De dame aan de tel was overigens zeer netjes maar zij werd ook bedonderd door de plannings afdeling. Na een ochtend heen en weer bellen is mij uiteindelijk 50% korting aangeboden. Hierdoor heb ik wel 2 afspraken moeten afzeggen en kon ik niet op tijd zijn bij het feestje van mijn eigen dochter. Echt heel bijzonder hoe slecht dit intern is opgepakt en afgehandeld. Graag hoor ik ook hoe en wanneer jullie de 50% gaan crediteren. De gegevens zijn bekend Roland 06-43818119

Alles perfect

Snel geleverd, afgemeld en volgende dag opgehaald

Alles top geregeld

Bak op tijd geleverd en op tijd opgehaald. Ben erg tevreden

Prima snelle service

Snelle levering en ophaalservice.

Goede afhandeling annuleren bestelling

Container besteld en deze geannuleerd. Snelle afhandeling en terug storten van het geld.

Goed, optijd

Alleen ophalen had eerder gemogen. Ik kon op de website alleen twee dagen later kiezen

Na een goed gesprek alles netjes geregeld

Nadat ik een container voor niesmts had vestekd moest ik eerst het volledige bedrag gaan betalen, maar na ren goed gesprek is puincontainershop mij toch tegemoet gekomen en hebben zij alles netjes afgehandeld met mij.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl is sinds 2018 dé specialist in het eenvoudig en voordelig huren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met een breed assortiment aan containers voor diverse afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puinafval, hout, groenafval, grofvuil, grond en dakafval, bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw klus. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het mogelijk om binnen drie stappen de juiste container te bestellen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. Bestel je op werkdagen vóór 17:00 uur, dan leveren wij de container de volgende werkdag al op locatie, inclusief 8 weken huur. Onze all-in tarieven zijn transparant en bevatten geen verborgen kosten: plaatsing, ophalen en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Als onderdeel van de Milieu Service Groep profiteren wij van de expertise en capaciteit van een sterke organisatie met meer dan 200 medewerkers. Dit stelt ons in staat om scherpe tarieven en uitstekende service te bieden. Of je nu een kleine tuinrenovatie plant of een grootschalige verbouwing uitvoert, Puincontainershop.nl zorgt ervoor dat je snel en zonder zorgen van je afval afkomt. Puincontainershop.nl – Snel geregeld. Zorgeloos geklust.